9 ay boyunca iğne :(

Doktorunuzunbir kac gun beklemesinin sebebi beta artisina bakmak, normal gebelik mi ondan emin olmak.bence endiselenmeyin cunku gecikmeniz cok yeni eger bir iki gunde duserse zaten kimyasal gebelik dis gebelik (insallah olmaz) vs den kaynaklidir kan pihtilasmanizla ilgili degildir.

bugün sonucunuz pozitif çıkarsa doktorunuza gidip durumunu anlatın benim önceki düşüklerim hemen olmuştu. öyle olacağından korkuyorum bu yüzden iğneye hemen başlamak istiyorum diiye açıkça belirtin..

uygun görürse başlar ama uygun görmezse mutlaka size mantıklı bir açıklama yapıp içinizi rahatlatır.. telaş etmeyin rabbim sağlık versin inş güzel haberler alın..

Bence reçetesiz almaya kalkmayın .. arkadşlar ilaç tavsiyesi vermeyelim herkesin bünyesi farklı vücudunun vereceği reaksiyon farklı.. Reçetesiz ilaç kullanmak çok büyük bir hata.. Mutlaka doktorunuza danışın iğneye başlamak istediğinizi sebebiyle bildirin.. düşük yapmak istemiyorum tekrar deyin sizi anlayacak ve uygun çözümü önerecektir..

yine içiniz rahat etmezse başka bir doktorlar görüşüp ondan yardım isteyin .. Hekimlerimize güvenelim:KK5:

Korkuyorum ister istemez. Önceki iki düşüyüm de ogrenmemle düşmeleri bir oldu. Buda pozitif çıkarsa hafta sonu düşerse diye çok korkuyorum . Doktor coraspirin yeter dedi ama ben mi çok evham yapıyorum bilmiyorum :KK43:((
Valla benimde iki kaybım var aynen.evham yapma çünkü iğneye başlasanda düşük olmayacağının garantisi yokki.bu sadece bir önlem.öğrenir öğrenmez atsan bile düşük olacaksa olur.lütfen sakin ol.

Bende hemen basladim,igne cok yakiyor ben gobekten yapiyorum,sizinde aciyormu?
Canım iğneyi çok yavaş ver.hızlı gönderme.milim milim bas.bir dakika falan sürüyor benim iğneyi çıkarmam.böylelikle ne morarıyor ne yanma oluyor.

İlk testten sonra artıp artmadığına bakmak zorunda.
Eğer artmıyorsa sağlıklı gebelik değildir ve bu durumda iğneye gerek yoktur.
Doktor haklı, panik yapmayın.

Benim de 2 düşúk olmustu. Ben de kullandim 9 ay boyunca. En sonunda ogluşu mu kucagima aldim. Allah sana da nasip etsin canim.

Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. İki düşügüm oldu . Ikı düşükten sonra genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması cıktı. Doktor b12 ve coraspirin verdi. İki aydır kullanıyorum bu ilaçları her gün. Sorum şu bugün adetimin 3. Gecikme günü sabah doktoruma gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak. Doktorum bana kanınına gebelik çıkarsa iki gün daha beklicez sonra iğneye başlıcaz dedi. Ama benim önceki düşüklerim değerim artmadan düşük oluyordu. Doktorun kanda gebelik çıkması durumunda hemen iğneye başlaması gerekmiyor mu. Pazartesiye kadar düşük olursa tekrar:KK43: verdiği coraspirin kan sulandırıcı ama genede korkuyorum. Kan pıhtılaşması yasayan varsa yardım edebilir mi. İğneye ne zaman başladınız nasıl bir yol izlediniz ???
merhaba
aynı sorunu yaşadım. tanı koyulduktan sonra hamile olduğunu öğrendiğin gün iğneye başlıyorsun ve 9 ay yapıyorsun ve coraspin kullanıyorsun hergün.merak etme 4 .5 yaşında kızım ve 11 aylık oğlum var çok şükür. ikisi de bu şekilde oldu. çok rahat yapıyorsun karnına merak etme. doğumdan 1 gün önce de bırakıyorsun iğneyi. iğneye rağmen düşük riskim olduğu için 7 ay progestan hormonu kullandım ek olarak bunlara. sorun yok yani ne mutlu ki çözümü var. ya çözümü olmasaydı ?????bunu düşün mutlu ol
hangi şehirdesiniz

Kızlar merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. İki düşügüm oldu . Ikı düşükten sonra genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması cıktı. Doktor b12 ve coraspirin verdi. İki aydır kullanıyorum bu ilaçları her gün. Sorum şu bugün adetimin 3. Gecikme günü sabah doktoruma gittim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcak. Doktorum bana kanınına gebelik çıkarsa iki gün daha beklicez sonra iğneye başlıcaz dedi. Ama benim önceki düşüklerim değerim artmadan düşük oluyordu. Doktorun kanda gebelik çıkması durumunda hemen iğneye başlaması gerekmiyor mu. Pazartesiye kadar düşük olursa tekrar:KK43: verdiği coraspirin kan sulandırıcı ama genede korkuyorum. Kan pıhtılaşması yasayan varsa yardım edebilir mi. İğneye ne zaman başladınız nasıl bir yol izlediniz ???

Keseyi görünce iğneye başladık 8 aydır kullanıyorum hibor 5000, her gün bir iğne

Benim gen testi sonucum mthfr c677t heterozigot

Igneyi ilk 6 ay bacaktan yaptim sonra koldan yapmaya basladim

Gobekten yapamadim sadece 3 gun gobekten yaptim bende gobek cok acitiyor cunku

Benim arkadasimi hamile kaldigini öğrendigi gibi başlamisti dr.9 ay iğne vuruldu.Sorunsuz doğurdu.Hayırlısıyla darısi sana canım.

merhaba
aynı sorunu yaşadım. tanı koyulduktan sonra hamile olduğunu öğrendiğin gün iğneye başlıyorsun ve 9 ay yapıyorsun ve coraspin kullanıyorsun hergün.merak etme 4 .5 yaşında kızım ve 11 aylık oğlum var çok şükür. ikisi de bu şekilde oldu. çok rahat yapıyorsun karnına merak etme. doğumdan 1 gün önce de bırakıyorsun iğneyi. iğneye rağmen düşük riskim olduğu için 7 ay progestan hormonu kullandım ek olarak bunlara. sorun yok yani ne mutlu ki çözümü var. ya çözümü olmasaydı ?????bunu düşün mutlu ol
hangi şehirdesiniz
Çok teşekkür ederim . Ama sonuç negatif çıktı bi sonraki gün regl olmaya başladım zaten. Adıyaman da oturuyorum ben

Back
X