9.ay ödem (resimli)

Milenayy

Hayat kısa,anılar uzun.
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
628
282
103
29
9 ay oldu tek taraflı ödem var fotoğraflarda da belli oluyor bir taraf daha içe doğru duruyor sanki. Doktorum bı sorun göremedi ama ben farkediyorum. Dokununca ödemli olan yer daha yumuşak diğer taraf daha kemikli. Kalın derili olduğum için mi böyle oldu bilmiyorum. Evet, önceki burnumdan kat kat iyi genel anlamda da memnunum ama yinede o kısıma kafam takılıyor. Geçmez heralde artik. Bide benden sonra 2 arkadaşım da aynı doktora oldu onlarda hiç sorun yok nedense bende böyle oldu.

Son düzenleme:
Ah be milenayy,biz ne zaman unutucaz bu estetikli burunları:)
Saka bir yana ben bir sorun göremiyorum senin burnunda,çok güzel görünüyor.
Darısı isteyen herkesin başına
Buralar bağımlılık yaptı bize:)))
Çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, aslında bende seviyorum burnumu ama insan bazen ufak şeyleri takar ya kafasına benimkisi öyle sanırım. Arada düşünüyorum boyle kalmasın diyorum sonra eski burnum aklıma gelince kendi kendime kızıyorum, 22 sene öyle durdun şimdi neden takiyosun bunu diyorum öyle değişik durumlar:)
Eee sen nasılsın senin burnuşun ne durumda konusmayali birkaç ay gecti:))

Aslinda benim burnumda da birden fazla kusur var fakat ben artık pek takmıyorum kafaya.
Uc kısmındaki şişlik birazcık rahatsız ediyor,sonuçta dediğin gibi eski halinden bin kat iyidir:)
Altı ayı bitirdim ve burnumun yüzüme ancak oturduğunu düşünüyorum.
Yeni ameliyat olacaklara sabır diliyorum buradan:)
Çok şükür ki revizyonluk bir durumumuz yok canım,sen de bu fistik gibi burunla mutlu yaşamaya bak:)

Uç kısım en son inen yermiş orası sabır istiyor. Oturması bazen 1 buçuk seneyi bile buluyormuş, benim mesele 9 ay oldu ucu hala tam esnemedi eskisi gibi değil , rahat silemiyorum. Yani burunlarımizin hala zamana ihtiyacı var :)
Ben senin burnunu yüzüne çok yakistirmistim doğal ve hoş duruyordu, şimdi iyice oturmuştur eminim sende güzel burnuşunla mutlu sağlıklı yıllar geçirirsin inşallah, motive edici konuşman ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim:)

Ne demek canım,asıl ben sana teşekkür ederim,ameliyatimin ilk zamanlarında az rahatlatmadin beni:)
Benim de ucu halen taş gibi.
Geçen hafta kontrolde doktorum zamanla yumusayacagini söyledi.
Bakalım ne zaman yumuşar.
Ben de burnumun doğal olduğunu düşünüyorum sağol:)
Sadece eski burnumu bilmeyen bir kişi burnun estetik mı diye sorunca kısa süreli bir şok yaşamıştım:)
Sonra dedim amaan ayıp değil ya,estetik yaptıran ilk ve tek kişi ben değilim sonuçta.
İnsan mutluysa başkalarının ne düşündüğünü takmamali.
Keşke daha gençken yaptirabilseydim.
Neyse buna da şükür:)
Çok uzattım canım,kusura bakma.
Gençliğinin güzelliğinin kıymetini bil,kendine iyi davran

estağfurullah yaz tabiki ben de konuşmayi severim:) söylediklerinde çok haklısın sen mutluysan gerisi boş aslinda, nolursa olsun mutlu olmayı bilmekte gerekiyor bazen bunu hatırlattığın için güzel dusuncelerin için cok teşekkür ederim tekrardan görüşmek üzere

Hiç sorun yok.çok başarılı.doktorunuz kim revizyonda da başarılı mi

Hiç sorun yok.çok başarılı.doktorunuz kim revizyonda da başarılı mi
Ben boş yere takıntı yapıyorum galiba. Hafif ödemi elimi değince hissettigim için heralde bu kadar büyüttüm.
Revizyon konusunda hiç bilmiyorum inanki ne desem yalan olur. İsmini söyleyeyim ama Dr. Talha tanyeli Duatepe devlet hastanesi

Devlet hastanesi ve bu kadar başarılı sonuç. bence güzel olmuş.demekki iyi doktorun yuksek yada düşük ücretle çalışmayla ilgisi yok.

Devlet hastanesi ve bu kadar başarılı sonuç. bence güzel olmuş.demekki iyi doktorun yuksek yada düşük ücretle çalışmayla ilgisi yok.
Aynen öyle onemli olan doktorun yeteneği, becerisi. Ücretle hiçbir ilgisi yok.
Benim burnumda tek taraflı hafif ödem var ama diğer amelîyat olan arkadaşlarımda öyle bir durum yok bu yüzden doktora da bişey diyemiyorum, soruyorum bir miktar ödem var ama ben aşırı bişey göremedim diyor sizin cevaplarinizdan sonra da artık abarttima emin oldum
Benim burnum önceden çok egikti belki de o yüzden böyle hafif bi sorun var. Resmini koydum önceki halinin

Eklentiler

• IMG_20190512_123504.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 103
önceki halide epey zor görünüyor hem eğrilik hemde ucu karşıdan bile düşük görünüyor.çok güzel bir hale getirmiş. Bence başarılı bir ameliyat geçirdiğiniz mutlu olun:)

önceki halide epey zor görünüyor hem eğrilik hemde ucu karşıdan bile düşük görünüyor.çok güzel bir hale getirmiş. Bence başarılı bir ameliyat geçirdiğiniz mutlu olun:)
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız artık takmıycam böyle ufak şeyleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…