Erkek çekingense emin ol sorunludur.
Bir eksiği vardır.
Yoksa neden çekinsin?
sana karsi duygusu olsa nicin iliski istemesin? filmlerde oluyo o issiz adam ayaklari.. sevse uzak durmaya, isim koymamaya dayanamaz.. senin baskasiyla olmandan korkar bi kere..
bi herif bildigim bi kiza aynisini yapmisti ve kiz tam acilacak diye bekledigi esnada kiza sevgilisini anlatmisti.. yikilmisti kizcagiz.. meger kizla msjlasirken ederken, diger kizla da isi pisirmis herif..
yuzden hic iyi kokular almam bu tip islerden..
neden kendini yiprattiriyorsun?Biliyor olmayacağımı çünkü ondan emin bu kadar bu durumun süreceğinden
Kıskançlıktan konu açılınca diyor ''kıskanırsam soğurum ben düşünmesi bile kötü başka biriyle konuşma ihtimalinin bla bla''tarzında bana ayar verici cinsten.
Aynısı arkadaşımın başına gelmişti ve erkek arkadaşıma sormuştum sence neden diye, dedi ki; ''erkekler bu olayı sever. Duygusal anlamda yalnız değilsin mesajlaştığın biri var. Duygusal boşluğunu dolduruyor ama sevgili olmadığı içinde karışan eden yok rahat rahat geziyor istediğini yapıyor sorumluluk duygusundan kaçıyor.daha ne istesin'' Emin ol bir erkek istese 9 ay para biriktirir aynı gün biner uçağa gelir sonra döner. Para, iş , zaman hepsi bahane.
Bana da çok mantıklı gelmişti. Hatta kız konuşmayı kesmişti ya açılsın ya bitsin diye, çocuk bir iki yazdı sonra aynı şehirden bir sevgili buldu. İsteyince açılıyorlarmış demekki:) ve 9 ay çok çok uzun bir süre.işte bu! bu kadar yani bunun cevabı..
Zamanı gelince????Annem de hep öyle söylüyor. Bizim bildiğimiz adamlar kalkar gelir kendini gösterir sever sevdiğini gösterir diyor, sen salaklığına yan kızım diyo hep ama dinleyen kim
Ben de ona kendimi meraklı göstermedim hiç buluşmaya görüşmeye, öyle konuşuyoruz güzel güzel bak zaman geçiriyoruz dertleşiyoruz hayal kuruyoruz, görüşmek sevgili olmak ?(imayla karışık çok güzel olur ) ama açık olarak bi cümlemiz yoktur. Belki çocuk buna bakarak da hafife alıyor beni eflatuns zaten memnun böyle olursa olur zamanı gelince de diyor olabilir. olabilir mi acaba?
Ben de hep bunu merak ederim.neden kendini yiprattiriyorsun?
Aynısı arkadaşımın başına gelmişti ve erkek arkadaşıma sormuştum sence neden diye, dedi ki; ''erkekler bu olayı sever. Duygusal anlamda yalnız değilsin mesajlaştığın biri var. Duygusal boşluğunu dolduruyor ama sevgili olmadığı içinde karışan eden yok rahat rahat geziyor istediğini yapıyor sorumluluk duygusundan kaçıyor.daha ne istesin'' Emin ol bir erkek istese 9 ay para biriktirir aynı gün biner uçağa gelir sonra döner. Para, iş , zaman hepsi bahane.
kaldi ki, bi iliski mutlu olmak icin vardir.. insanlar aciyi, deger gormemeyi iliskinin tuzu biberi(!) saniyor bazen..Ben de hep bunu merak ederim.
Insan mutlu olmak bir sürü seçenek varken neden mutsuzluğu tercih eder ki?
Ben de hep bunu merak ederim.
Insan mutlu olmak bir sürü seçenek varken neden mutsuzluğu tercih eder ki?
Ah hiç görüşmedikAynı fakülte ve bölümden mezunuz okulda bi kaç görüşmüşlüğümüz var ama mazide o da anlamlı değil hatırlamıyoruz bile birbirimizi pek.
Sadece benle yazıştığına emin hiçbir zaman olamam, ama o bunu söylüyor yine imayla açık olarak değil zaten. Ortak arkadaşlarımız var ve hepsi aynı görüşte ''Eflatuns bak o çocuk bildiğin çekingen ona göre, konsere bile giderken teklifte bulunmazdı biz zorlardık hadi sen de gel gidelim'' vb.
Ne yapayım bi akıl verin bana ama yaKendi halime kalırsam 1 2 yıl geçer mal gibi birbirimize açılmayı beklerim ben
Seni istemeyen biriyle nasıl mutlu olacaksınız?Onunla mutlu olacağımı düşünüyorum çünkü, aklımda o varken bi başkasını zaten istemem ben ve uzun süredir yalnızım yalnızlığı da istemiyorum artık
Gönlüm bu yoruma çok üzülse de mantığım aynen öyle diyor.
Konuşmayı birden kesemem, konuşmanın yönünü birden değiştiremem sana ne oluyor böyle der çünkü, ben nasıl anlatayım ona kendimi
bir de 'kiskanirsam sogurum' diyerek sana iyice pranga vurmus.. ayagini denk al dercesine.. cumlelerim sert olabilir ama inan senin icin.. sana bu sekilde davranamaz.. yanlis anlama, kendimi anlatmak degil derdim, ama ornek olsun isterim.. eski esimle farkli sebeplerden bosandik o ayri.. ama tanistiktan 2 hafta sonra yuzuk ile geldi, kendinden emin vaziyette.. bunu ona yaptiran benim mukemmelligim veya onun cok akilli mantikli olmasi degildi.. sadece askti.. yani, duygusu olan adam duramaz.. emin ol bu boyle.. bahaneleri sadece tek kapiya cikar, senle ilgili oturtamadigi bsyler vardir icinde..Onunla mutlu olacağımı düşünüyorum çünkü, aklımda o varken bi başkasını zaten istemem ben ve uzun süredir yalnızım yalnızlığı da istemiyorum artık
On tane mesaj atıyorsa 3 üne cevap ver sonrada mesajına cevap verdiğin süreleri uzat mesajı kısa kes noluyo dediğinde de gayet normal yok bişey filan de. Dünya küçük beyin etrafında dönmüyor askerde kendisini arayacak başka birini bulsun. Askere giderken bile açılmayan adam zaten cidden istemiyordur. Sen susuncada ya açılır yada başka telefon arkadaşı bulur. Her türlü de siz kazanıyorsunuz yai:)Gönlüm bu yoruma çok üzülse de mantığım aynen öyle diyor.
Konuşmayı birden kesemem, konuşmanın yönünü birden değiştiremem sana ne oluyor böyle der çünkü, ben nasıl anlatayım ona kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?