- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Giden para gelmiyor onu biliyorum.Karakolda sikayetci olduk..o dosyanın savcinin onune gitmesi gerek gitmemis..ayrica hirsizlarda yakalanmış ve su an içlerdeler..bizim cantayi caldiklarinda itiraf etmisler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giden para gelmiyor onu biliyorum.Karakolda sikayetci olduk..o dosyanın savcinin onune gitmesi gerek gitmemis..ayrica hirsizlarda yakalanmış ve su an içlerdeler..bizim cantayi caldiklarinda itiraf etmisler
A
Ama ortada caldiklari bir ton sey var onlari bize ve diger magdurlara vermeyip ne yapacaklar.
Ortada caldiklari toplam 100.00 para ziynet esyasi ve 40.00 binlik bir arac var ve 22 telefon telefonum onkarin arasinda degildi ama para verilsin bir zahmet ki butun mağdurların paralari verilse bile ortada yine para kaliyor.
Zaten tutuklular su an..peki o para ne olacak.iyide öyle bir sistem yok.
ceza alıp hapse girerlerse şükret. senin telefonuda satıp yemişlerdir.
boşuna umut bağlama davaya falan paramı geri alırım diye..
Ama bizim durum farkli hirsizlar belli itiraf ettiler ve ortada caldiklari paralar var.Anneannemin elli altmis binlik ziynet esyasi calindi. Ustelik calani biliyoruz. Ama polis eve gelir gelmez bisey cikmaz beklemeyin dedi. Yalvar yakar sikayetci olduk resmen. Alay falan ettiler hatta. Bisey de cikmadi zaten. Ispat edemedik. Para gelmesi gibi bi durum zaten yok.
Zaten tutuklular su an..peki o para ne olacak.
Ama bizim durum farkli hirsizlar belli itiraf ettiler ve ortada caldiklari paralar var.
Ama bizim durum farkli hirsizlar belli itiraf ettiler ve ortada caldiklari paralar var.
canın yanmış inanmak istemiyorsun.
bizimde belliydi.
geri gelen birşey olmadı.
Yani karakola yaptigimiz sikayetten hiiç bi sey çıkmayacağını bizde biliyoruz..ama esim polis oldugu icin asayiş subedeki arkadaslari cok ilgilendi sagolsunlar..zatsn bunlari takibe alanlar esimin arkadasinin çalışma arkadaşlarıymış.. o sekilde bulduk..yoksa karakoldan falan asla bulamzlardi..ya parayi falan cok takmiyorum ama iyi bir ceza alsinlar o bile yeter..bu olay olduğunda 8 aylik hamileydim bunlqr bana bicak saplayipta cantami alabilirlerdi..hepimizin cocugu ortada oynayip kosturuyordu ya onlardan birisini goturselerdi..bunlari dusundukce emin ol sadece şükrediyorum giden para olsun bize bir sey olmadi ona şükür..hirsizlarin evinden bir ton silah bicak falan cıkmış..yani bunla atlattigimiza sukrediyorum hep..bide Rabbim yuzumuze güldü o gun, normalde piknik tarzi bir yerlere gidince esim silahini ve cuzdanini cantama koyuyor..yani ilk defa esim yanina aldı silah ve cuzdanini ve bu olay oldu..ya onlarda cantada olsaydi direk ihrac edilecekti esim..bu kadar atlattik cok şükür.
Yalniz sigara kismina sesli güldüm..bari onu bıraksaymışlarvalla bizede gece biz evde uyurken girmişlerdi. gözü dönmüş bunların. ya uysansaydık birimiz. birde yatak odasındaki çekmeceleri alıp salonda ışığı açıp rahat rahat karıştırmışlar. sabah durumu farkedince o hırsla bir sigara yakayım dedim sigaramı bile çalmışlar.
eşin polis diye fazla yorum yapmadım ama polisinde iyisi kötüsü var. adamlar yakalandığında polis beni arayıp bunlar bunlar çalındı demişsiniz şunları bulduk ama bir tane dediğiniz şey bulunmadı eminmisiniz demişti. sen düşün gerisini. bulunanlar ne oldu? bulunamayan niye o kadar merak konusu oldu?
Yalniz sigara kismina sesli güldüm..bari onu bıraksaymışlar![]()
Olay emniyet kismindan cikti aslinda..hirsizlar tutuklu çünkü ama adliye kısmı tıkanmış ilerlemiyor..Siz eşiniz polis olduğu halde olayı çözememişseniz size başka kim yardımcı olabilir ki?Sıradan vatandaşın başına gelse hiç çözülmeyecek demek.