Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi9. Ayda kızamık aşısı yaptıranlar
Merhaba kızlar, kızamık aşısı 1 yaşında oluyor. Fakat sağlık ocağındaki hemşiremiz Suriye'den gelen göçmenler sebebiyle 9. Ayda da bir doz yaptırmamız gerektiğini söyledi. Yaptıranlar var mı?
Merhaba kızlar, kızamık aşısı 1 yaşında oluyor. Fakat sağlık ocağındaki hemşiremiz Suriye'den gelen göçmenler sebebiyle 9. Ayda da bir doz yaptırmamız gerektiğini söyledi. Yaptıranlar var mı?
oyle olmasi bence daha iyi yani iki ayri doz olmasi cunku bebegin vucudu kaldirir. ben yurt disindayim 3 doz vuruyorlar burda 12-13 aylik olarak 13. ay yapiyorlar. allahtan benim kizim atlatti . icin rahat olsun
biz de 9. ayda kızamık aşımızı olduk. önceki aşılarda çok ağlamıştı oğlum ama bu aşıda hiç ağlamadı gayet soğukkanlıydı. şaşırdım. sonrasında da hiç sorun yaşamadık çok şükür.