9 aydan beri sadece ben mi karantinadayım ?

Ev ziyaretlerine gidiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    346
  • Anket Kapalı .

SucveCeza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.730
1.996
133
9 aydan beri evime bir kişi geldi... Balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi anormalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremdeki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara, herkes normal hayatına devam ediyor. Ailemi 9 aydan beri görmüyorum hastalık taşırım korkusuyla (şehir dışında uzakta) etrafıma bakıyorum herkes ailesiyle kahvaltılar aksam yemekleri.... siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.

ev ziyaretlerine gıdıp, orda burda gezenlere hıç bir şekilde hakkımı helal etmıyorum gerçekten allahınızdan bulun

Son düzenleme:
9 aydan beri evime bir kişi geldi... balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi a normalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremde ki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara herkes normal hayatına devam ediyor.. siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.
Ben anneme kayimvalideme ablama diğer ablama gitmek durumunda kalıyorum .öyle gerekiyor işlerimiz var çevirmemiz gereken 😑

9 aydan beri evime bir kişi geldi... balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi a normalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremde ki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara herkes normal hayatına devam ediyor.. siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.
Eşim de ben de hiç evden çıkmıyoruz, sadece fırın ve market. Buna rağmen iki kez annemin balkonuna gittim, onlar tam karantina yaşıyor, bahçeye bile inmiyorlar. Eşim bu hafta dişçiye gitti, korkudan deliriyorum odaları ayırdım. Ben de sadece ben evdeyim sanıyordum. Varmış demek ki.

Eşim de ben de hiç evden çıkmıyoruz, sadece fırın ve market. Buna rağmen iki kez annemin balkonuna gittim, onlar tam karantina yaşıyor, bahçeye bile inmiyorlar. Eşim bu hafta dişçiye gitti, korkudan deliriyorum odaları ayırdım. Ben de sadece ben evdeyim sanıyordum. Varmış demek ki.
Gerçekten çok sevındım benım gıbı olan bırını görunce. Bende annemi 9 aydan beri hiç görmedim (şehir dısında yaşıyor)

Gerçekten çok sevındım benım gıbı olan bırını görunce. Bende annemi 9 aydan beri hiç görmedim (şehir dısında yaşıyor)
Hiç bir şeye üzülmüyorum, arkadaşlarımla görüşmek, eşimin işsiz kalması, sıkıntıdan patlamam falan umrumda olmuyor da annemi çok özlüyorum :( aynı sokakta oturmamıza rağmen, marketten kaptıysak ona bulaştırır mıyım diye düşünüp gitmiyorum. Siz veya eşiniz çalışıyor musunuz?

Evime 1 kişi bile gelmedi sadece kurban bayramında 1 er saatlik annemlere ve kayinvalidemlere ziyarete gittik onda bileçok korktum ve bayramda gittiğimizde kardeşlerimle görüşmedik kalabalık olmasın diye planladık hepimiz farklı saatlerde gittik kendimi gectim cocuklarim icin çok üzülüyorum artik

Hiç bir şeye üzülmüyorum, arkadaşlarımla görüşmek, eşimin işsiz kalması, sıkıntıdan patlamam falan umrumda olmuyor da annemi çok özlüyorum :KK43: aynı sokakta oturmamıza rağmen, marketten kaptıysak ona bulaştırır mıyım diye düşünüp gitmiyorum. Siz veya eşiniz çalışıyor musunuz?
Ben çalışmıyorum. Eşim 80 kişi ile aynı salonda çalıştığı için hastalığı anneme taşırım korkusuyla gidemiyorum. 7 saatlik uzak mesafede bana:(

Evime 1 kişi bile gelmedi sadece kurban bayramında 1 er saatlik annemlere ve kayinvalidemlere ziyarete gittik onda bileçok korktum ve bayramda gittiğimizde kardeşlerimle görüşmedik kalabalık olmasın diye planladık hepimiz farklı saatlerde gittik kendimi gectim cocuklarim icin çok üzülüyorum ar
Evime 1 kişi bile gelmedi sadece kurban bayramında 1 er saatlik annemlere ve kayinvalidemlere ziyarete gittik onda bileçok korktum ve bayramda gittiğimizde kardeşlerimle görüşmedik kalabalık olmasın diye planladık hepimiz farklı saatlerde gittik kendimi gectim cocuklarim icin çok üzülüyorum artik
Bizim gibiler azınlıkta sanırım :( sanki boşuna kürek çekıyormuşum gıbı hıssedıyorum artık

9 aydan beri evime bir kişi geldi... Balkonda oturduk. Bende bir kişiye gittim. Var mı benim gibi olan? Ben mi anormalim... artık psikolojim bunu kaldırmıyor gerçekten patlamak üzere olan bir bombaa gibi hissediyorum kendimi...çevremdeki çoğu insan dikkat etmiyor bu gibi durumlara, herkes normal hayatına devam ediyor. Ailemi 9 aydan beri görmüyorum hastalık taşırım korkusuyla (şehir dışında uzakta) etrafıma bakıyorum herkes ailesiyle kahvaltılar aksam yemekleri.... siz neler yapıyorsunuz ? biraz önce ıslak kek in üstüne turşu yedim siz düşünün... anketi cevaplarsanız çok sevinirim.
Biz de senin gibiyiz, yalnız değilsin. Ama ben de çevreme bakınca sanki bu covid bi tek beni vurmuş gibi hissediyorum.

Ben de aynı durumdayım. 5 yaşındaki kızımla. Yalnız anlam veremediğim şu; bugün yasak var mesela 5 den sonra zaten mazeret lazım benim arkadaş çevrem misafirliklere gidip geliyorlar 2 haftadır sırayla birbirinin evindeler 8 de falan gidip 1 de 2 de dönüyorlar mış. Eee sizi kimse durdurmuyormu ceza için diyorum yok diyorlar. Bu nasıl iş allah aşkına ya bu yasak kime yasak herkes fıldır fıldır sokakta iken bu vaka nasıl düşüyor aklım sırrım ermedi

Ben de aynı durumdayım. 5 yaşındaki kızımla. Yalnız anlam veremediğim şu; bugün yasak var mesela 5 den sonra zaten mazeret lazım benim arkadaş çevrem misafirliklere gidip geliyorlar 2 haftadır sırayla birbirinin evindeler 8 de falan gidip 1 de 2 de dönüyorlar mış. Eee sizi kimse durdurmuyormu ceza için diyorum yok diyorlar. Bu nasıl iş allah aşkına ya bu yasak kime yasak herkes fıldır fıldır sokakta iken bu vaka nasıl düşüyor aklım sırrım ermedi
Ben de balkondan görüyorum, millet çoluk çocuk hatta bebeklerle yani maaile market alışverişi yapıyor yasak varken.

Ben de balkondan görüyorum, millet çoluk çocuk hatta bebeklerle yani maaile market alışverişi yapıyor yasak varken.
Bugun sitede aksama kadar çığlıkçığlığa anne çocuk sesleri wardı... ben anlamıyorum bu olayı . Devlet bızım peşimizden koşturamaz ki bizden adsm olmaz

Bu virüsün bulaşma durumu cok degisik galiba ya. Bizim aynı şekilde en başından beri evden sokaga adımını atmayan bir komşu teyzemiz korona oldu. Kadının astım bronşiti var. Aklımiz almadı nasıl olduğunu. Evde oğlu var o nezle olmuş. Panikle test yaptırmışlar. Çocuk negatif sadece nezleymis ama teyzemiz korona cikmisti. Cok sukur atlattı ama ilginç gerçekten. Ayni şekilde ekşide okudum birinin 87 yaşındaki yatalak babannesi korona olmuş. Tuvalete bile kalkamayan, bilinci yerinde olmayan kadın. Evde ondan baska kimse de olmamış. Bilemiyorum allah yardımcımız olsun

Bu virüsün bulaşma durumu cok degisik galiba ya. Bizim aynı şekilde en başından beri evden sokaga adımını atmayan bir komşu teyzemiz korona oldu. Kadının astım bronşiti var. Aklımiz almadı nasıl olduğunu. Evde oğlu var o nezle olmuş. Panikle test yaptırmışlar. Çocuk negatif sadece nezleymis ama teyzemiz korona cikmisti. Cok sukur atlattı ama ilginç gerçekten. Ayni şekilde ekşide okudum birinin 87 yaşındaki yatalak babannesi korona olmuş. Tuvalete bile kalkamayan, bilinci yerinde olmayan kadın. Evde ondan baska kimse de olmamış. Bilemiyorum allah yardımcımız olsun
Belirti göstermeden taşıyanlar oluyor işte en tehlikelisi.. testlerı negatif çıkıomuş taşıyanların

Bugun sitede aksama kadar çığlıkçığlığa anne çocuk sesleri wardı... ben anlamıyorum bu olayı . Devlet bızım peşimizden koşturamaz ki bizden adsm olmaz
Bizim site de öyle. Deliriyorum onlari orada görünce. Yasak yokken çocukların hiçbiri aşağıda değil iki güncük yasak var diye çoluk cocuk asagi iniyorlar. Hatta gecen hafta Çardakta kısırlı kekli toplandilar yasak günü 😐 bir tanesi hatta sözde çok dikkat etmesine rağmen korona geçirdi, o bile inmiş. O zor günleri nasıl unutabildi aklim almıyor. 3 çocuğu var evleri dubleks, kari kocs korona oldular üst kata karantinaya girdiler, cocuklar alt katta kendi baslarinin caresine baktilar 8-12 yas aralığında 3 cocuk ve bu insanlar karı koca egitimci.

Ya bakın diyorum siz dikkat etseniz bile bu cocuklari parka indirmeniz cok buyuk risk. Hem sizler için hem diğer insanlar icin. Cocuklar dikkat edemez ve taşıyıcı olduklari icin en büyük risk onlar zaten. Evleriniz kocaman, hepinizin kocaman balkonlari çoğunuzun terası var. Illa dışarı çıkaracaksaniz gidin bir sahil kenarına, bir göl kenarına yasak yokken hava aldırın ama şu parklara indirmeyin ama kime diyorum 🤷🏻‍♀️

Benimde annemler 30 dk mesafe gitmiyoruz devamli evdeyim çıktığımda yok aylık alışveriş haftada 1 defa markete giderim bazen 1 hafta boyunca dışarı bile çıkmam evim parka bakıyor haftasonu yasak olmasına rağmen çocuklar dışarda anneleri babaları dışarda bazen camdan bakıp bi yasak bana mı diyorum herşeyden önce sağlık annem koranayi atlattı ama 2. Atlatamaz k yüzden dikkat ediyoruz eşim çalışıyor bana bulaşırsa ondan bulaşır inşallah sağlıklı bir şekilde çabucak atlatırız

Back
X