9 aydan beri sadece ben mi karantinadayım ?

Ev ziyaretlerine gidiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    346
  • Anket Kapalı .
annemi bir hafta once covidden kaybettim. hayatimin en en en kotu donemindeyim ve bu konuda soyleyecek o kadar cok seyim var ki. inanmiyorum ama allah varsa eger sirf keyfi icin gezip tozup hastalanip sonra da gidip hastanede doktora bulastiran kim varsa cezasini versin. tiksindim.

çok üzüldüm

ne denir bilemedim ama söylediğinde tamamen haklısın

geride kalanlara sabır dilerim

Ayyy çok iyi yapmışsın bazen net bir şekilde hayır diyebilmek gerekiyor. Ben de sevmek isteyenlere saldirabilir bu aralar biraz gergin diyorum 😄 zaten kimsenin olmadığı saatlerde indiriyorum. Evin önünde cok büyük bir park arkasında da genişce çimlik bir arazi var burada çok rahatim gezdirme konusunda. Gerçi hasta birisi yola tükürmus olsa ona basıp patisini falan yalasa yine sıkıntı. Mekanik taşıyıcı derken, yani onlara bulaşmadan bizlere taşımalari demek mi oluyor?
Evet. Nasıl ki kıyafetimiz, maskemiz tasıyorsa onlarında tüyleri, patileri, kıyafetleri taşıyormuş :) yoksa insandan hayvana, hayvandan da insana bulaşmıyormuş.

tabii ki anneye ne halin varsa gör denmez ya da depremde bir araya da mecburen gelinir

ama işte ben manevi desteğin fiilen nasıl verildiğini bilmiyorum

yani bu pandemi dışında bir konu

ben hiç ay yanında durayım da birlikte ağlayalım insanı olamadığım için

başka konularda da yazdım kimseyi öyle teselli vs edemem keza kendim de öyle teselli bulamam

insan görmemek sıkıntı da yani aylardır göremediğim arkadaşa geçen yazdım bir iki saat sonra döndü yazıştık ikimiz de işten ayırabildiğimiz zamanda

yüz yüze de olsak aynı malumatı alacaktık gibi geliyor bana

neyse iyi ki devleti ben yönetmiyorum

çünkü daha sıkı yasak getirirdim

en azından 2 gün yasağı daha sağlam yapar hatta işe giden memurları vs de sadece 3 güne toparlardım

ben işlerim 3 günde bitirilebileceğini düşünürüm hep

kendim de dahil

ay çok yoğunum diyerek 5 günde yaptığım işi sıkışıklıkta 3 günde yaparım

damdan seni mimliyorum,
olur da yonetime aday olursan falan kuyunu kazicam :KK62:

Back
X