9 Aydır kendimle evliyim.

yazsonumucizesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
292
153
23
Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???

Üzülerek soracağım . Sıfır ilgi .Hayatında başka biri mi var acaba ?

Açıkça konuşun o halde. Bu durumdan rahatsız olduğunuzu , kırıldığınızı dile getirin. Bazen erkekler herşeyi hemen anlayamıyorlar .
Huyunda var arkadaşım huy değişmez bu böyle geldi böyle gidecek ne kadar enerjik de olsam yanında yok adam evet çok mutlu oluyor ama değişmiyor.. ben umursamak istemiyorum :( başarabilir miyim

Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???
Burclara cok inanmasam da karakteristik ozelliklerine inaniyorum. Bir yengec burcu kolay kolay bu hale gelmez cunku romantik bir ilgi manyagidir. Bir anda mi boyle oldu?

Huyunda var arkadaşım huy değişmez bu böyle geldi böyle gidecek ne kadar enerjik de olsam yanında yok adam evet çok mutlu oluyor ama değişmiyor.. ben umursamak istemiyorum :KK43: başarabilir miyim
Bilemiyorum ama böyle bir hayat sürmek çok zor olmaz mı ? Bir gün değil iki değil koca bir ömür. Bu aşılması gereken bir sorun

Burclara cok inanmasam da karakteristik ozelliklerine inaniyorum. Bir yengec burcu kolay kolay bu hale gelmez cunku romantik bir ilgi manyagidir. Bir anda mi boyle oldu?
Aynen anlatilan gibi bir Yengeç taniyorum. Duygusuz, ilgisiz, hicbir mutluluk emaresi gostermeyen, hediye almaz, ozel gun bilmez, yalnızca kendi en dogrusunu bilir vs vs

Terapiste, doktora vs gidin bence birlikte. Belki her ikiniz içinde en iyisi böyle olabilir yani en azından bir uzman gözüyle nasıl hareket edeceğinizi öğrenirsiniz. Çünkü yani sevmeden evlenmemişsinizdir diye düşünüyorum vede beni aldatmıyor diyorsunuz o yüzden aklıma bu geliyor

Aynen anlatilan gibi bir Yengeç taniyorum. Duygusuz, ilgisiz, hicbir mutluluk emaresi gostermeyen, hediye almaz, ozel gun bilmez, yalnızca kendi en dogrusunu bilir vs vs
Ayni eşimin tarif ettiniz kendisi boğa burcu bebek olduktan sonra daha da değişti 😞

Terapiste, doktora vs gidin bence birlikte. Belki her ikiniz içinde en iyisi böyle olabilir yani en azından bir uzman gözüyle nasıl hareket edeceğinizi öğrenirsiniz. Çünkü yani sevmeden evlenmemişsinizdir diye düşünüyorum vede beni aldatmıyor diyorsunuz o yüzden aklıma bu geliyor
Terapist olabilir evet ben sadece umursamamak istiyorum

Sen bayansın amaaaa :) :)
Oncelikle kimseyi baymiyorum, kadinim ben 😅 sonrasinda hakikaten ben de soguk ve duz bir tipim. Hani bazi insanlar vardir sinirlenince cvp bile vermez size bakar kafasini cevirir, o seviye uyuzum yani. Esiniz de boyleyse sabir diliyorum ama biz gercekten seversek poncik oluyoruz 😂

Back
X