9 Aydır kendimle evliyim.

Oncelikle kimseyi baymiyorum, kadinim ben 😅 sonrasinda hakikaten ben de soguk ve duz bir tipim. Hani bazi insanlar vardir sinirlenince cvp bile vermez size bakar kafasini cevirir, o seviye uyuzum yani. Esiniz de boyleyse sabir diliyorum ama biz gercekten seversek poncik oluyoruz 😂
Ay görsen aşırı tatlı bi kocam var dediğin gibi ponçik bişe tam yengeç ama nemruuuut gıcık sevgi belli etmiyor müneccim miyim ben anlıyım

Terapist olabilir evet ben sadece umursamamak istiyorum
Umursamayarak bir ömür geçmez ama yok doktor bana olağan ilacı yazsın ot gibi yaşarım böyle umursamam diyorsan o ayrı ancak hayat kısa bunada değmez. Bu yüzden en sağlıklısı birlikte gitmeniz bence

Gerçekten seven erkek bir şekilde karısının etrafında geziniyor. Ben suratsız sevgisiz denmesine çok inanmıyorum. Erkekler düz mantık sevgisini göstermiyorsa sevmiyordur ya da burnunun sürtülmesi gerekir. Ciddi bir konuşma yapıp rest çekeceksiniz. Size ve birlikteliginize önem veriyorsa kendine çeki düzen verecek ya da bitecek. Ömür boyu ilgisiz koca kahrı çekilir mi? Kahrinizdan kısa sürede bir sürü hastalık çıkar Allah korusun erkenden ölürsünüz sizden esirgedigini sizden sonra evleneceği hanıma gösterir. Mahalle teyzesi gibi konustum ama gerçekler böyle. Kadınların başına hep böyle geliyor çünkü.

Gerçekten seven erkek bir şekilde karısının etrafında geziniyor. Ben suratsız sevgisiz denmesine çok inanmıyorum. Erkekler düz mantık sevgisini göstermiyorsa sevmiyordur ya da burnunun sürtülmesi gerekir. Ciddi bir konuşma yapıp rest çekeceksiniz. Size ve birlikteliginize önem veriyorsa kendine çeki düzen verecek ya da bitecek. Ömür boyu ilgisiz koca kahrı çekilir mi? Kahrinizdan kısa sürede bir sürü hastalık çıkar Allah korusun erkenden ölürsünüz sizden esirgedigini sizden sonra evleneceği hanıma gösterir. Mahalle teyzesi gibi konustum ama gerçekler böyle. Kadınların başına hep böyle geliyor çünkü.
Ben burnunu sürtmek istiyorum beni de görsen hep beğenilen istenilen bir kız oldum şimdi evlendim ne bir övgü ne bir iltifat içinde parçalanıyor belli etmiyor çok üzgünüm çook eksik hissediyorum kendimi fazlasıyla ben umursamak istemiyorum kafama takmak istemiyorum

Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???
Bunlar degismiyor tecrubeyle sabit.

Ben nasıl davranacağımı bilmiyorum kızlar umursamazca sırtını döndü ve uyudu.. duygularını belli etmeyen kendimle alakalı bir değişiklik yaptığımda öylesine güzel olmuş diyip bilgisayarında ki oyununa veya başka birşeyle ilgilenmeye devam eden... eve her akşam yorgun bitkin gelen sanki hala bekarmış gibi hayatına devam eden ilgi isteyince "her manada" yorgunum diyip sadece sarılıp uyuyan nemrut suratlı yengeç burcu değişik bir kocayla imtihan içindeyim
Arkadaşlar umursamak istemiyorum ben ne yapmalıyım lütfen bişeyler söyliyin bana ömür boyu ben nasıl bi yol izlemeliyim
Nasıl umursamaz davranabilirim bu adama???
benimde kocam yengec oda sevgisini belli etmez ama ben yyatakta ona herseyi verdiğim için bana bağımlı ona her türlü herseyi veriyorum her manada. erkekler zayıf varlıklar onlara yatakta vereceksin herseyi

Huyunda var arkadaşım huy değişmez bu böyle geldi böyle gidecek ne kadar enerjik de olsam yanında yok adam evet çok mutlu oluyor ama değişmiyor.. ben umursamak istemiyorum :KK43: başarabilir miyim
İnanır mısın yazını okurken dedim ki tek değilmişim. Her hafta en az 2 gün kavga ediyorum ilgisizliği yüzünden, 2 yıldır evliyim biraz düzeldi gibi en azından artık evli olduğunun farkında. Bu duygular geçmiyor ama gamsızlaşıyorsun. Önceden kavga edince günlerce konuşmayan ben şimdi 1 saat sonra gidip sarılıp yanına yatıyorum.

Back
X