9 Aydır kendimle evliyim.

İnanır mısın yazını okurken dedim ki tek değilmişim. Her hafta en az 2 gün kavga ediyorum ilgisizliği yüzünden, 2 yıldır evliyim biraz düzeldi gibi en azından artık evli olduğunun farkında. Bu duygular geçmiyor ama gamsızlaşıyorsun. Önceden kavga edince günlerce konuşmayan ben şimdi 1 saat sonra gidip

Yok yok bunları kafaya takmıcan giyincen süslencen yapcan yemeğini doyurcan adamı ilgilenmicen bırakcan kendi haline tatlı dilli de olcan hayatım canım sevgilim sözleri dökülecek dudaklardan ama öyyylesine söylermiş gibi sonra kendi işine bakcan bunlar böyle yola gelir

Ben burnunu sürtmek istiyorum beni de görsen hep beğenilen istenilen bir kız oldum şimdi evlendim ne bir övgü ne bir iltifat içinde parçalanıyor belli etmiyor çok üzgünüm çook eksik hissediyorum kendimi fazlasıyla ben umursamak istemiyorum kafama takmak istemiyorum
Yani bilmiyorum evlilikte taktik olmalı mı? Daha önce sorsanız süslen püslen gez toz ama eşine pas verme illaki dikkatini çekecektir diye tavsiye verirdim. İşe yarar mı bilmiyorum. Tabii şimdi yaş aldım, olgunlaştım. On yıllık evliyim ne sorunim varsa çat çat eşime söylüyorum. Biz küssek de birbirimize kizsak da hep kartlarımız açık oynadık. Hangi davranışlarımızdan rahatsız olduysak hep konustuk. İtiraf etmek gerekirse ilişkimizde daha ilgisiz olan benim. Yapı gereği eşim benden daha duygusaldi. Bir şeyden rahatsız oldu mu surat asar küs gezerdi. Ben anlar ama sormazdim. Birkac gün geçince ee noldu tavuğuna kış mı dedik diye konuşurdum. Ayağına gitmek değil iletişim kurmak o da derdi neyse anlatırdı. Mantıksız bir şeyse dalga geçerdim, mantikliysa, hakliysa üzerine düşünür o sorunu çözmeye çalışırdım. O da bana aynı şekilde. Öyle öyle ben duygularımı daha çok açık etmeyi öğrendim. İsteklerini/ isteklerimi anladım. Sanırım iyiyiz. Sizde durum nasıl çözülür bilmiyorum ama bildiğim şu ki açık iletişimin olmadığı ilişkiler sekteye uğruyor bir yerde tıkanıyor.

Dediğin gibi benim kendime zaman ayırmam lazım onu gözümde büyütmemem lazım o olmadan da hayatının çok güzel ve neşeli olduğunu hissetirmem lazım💪
Okuyanevli yazinca bir sey mi okuyorsun merak ettim konu dışı ama. Ben sallamiyorum ne yaptigini inan ki çenesini kapali tutsun yeterli bana 😬 kendi kendime de mutlu olmaya çalismak bana yetiyor. Lakin bu hiç saglikli bir evlilik degil haberin olsun 🙈

Yok yok bunları kafaya takmıcan giyincen süslencen yapcan yemeğini doyurcan adamı ilgilenmicen bırakcan kendi haline tatlı dilli de olcan hayatım canım sevgilim sözleri dökülecek dudaklardan ama öyyylesine söylermiş gibi sonra kendi işine bakcan bunlar böyle yola gelir
Şuan öyleyim her işimi yapıyorum yemeğimi hazırlıyorum o gelince telefonu alıp oyun oynuyorum He umursuyor mı asla ama biliyorum bi gün anlayacak beni

haklısın hayatım ama emin ol o ben kadar istemez onu ben bastan çıkarıyorum özellikle duşa alırken çagırıyorum
O da güzel bir taktikmiş gurur olmaz zaten dimi bu ilişki de ay
Şuan öyleyim her işimi yapıyorum yemeğimi hazırlıyorum o gelince telefonu alıp oyun oynuyorum He umursuyor mı asla ama biliyorum bi gün anlayacak beni
Umurım erkeklerimiz bigün dediğiniz gibi bizi anlarlar

Okuyanevli yazinca bir sey mi okuyorsun merak ettim konu dışı ama. Ben sallamiyorum ne yaptigini inan ki çenesini kapali tutsun yeterli bana 😬 kendi kendime de mutlu olmaya çalismak bana yetiyor. Lakin bu hiç saglikli bir evlilik degil haberin olsun 🙈
Üni okuyorum şu ara derslerime bakiyim da biraz yokmuş gibi davranayım

Üni okuyorum şu ara derslerime bakiyim da biraz uokmul
Daha da ilgisizlesti sarılmıyor bile
Konuşmayı denedin mi

Bizimde öyleydi ben tamamen konuşmayı kesip boş boş duvarı halıyı izlemeye başlamıştım gelip konuşmaya çalıştı anlattım daha iyi oldu.sorun çıktığında artık hep böyle yapıyorum o gelince her şeyi ortaya döküp çözüm bulmasını istiyorum 🤷🏻‍♀️ umursamaz olacaksan tamamen olacaksın o konuşunca hiç cevap bile vermeyeceksin ya da kısa cevaplar vereceksin evet hayır tamam gibi.gözüne bakmayacaksın.
aşırı ilgi diye bir şey yok.hayat romantik filmler gibi değil bence.evliliğin ilk ayları evet öyle olabilir ama sonra yerini sevgiye bırakıyor.bir arkadaşın yazdığı gibi insan alışıyor artık.bir de ben kendim gidip sarılır öperim o da zamanla buna alıştı ben yapmasam kendi yapar.aslında sevip ilgisini gösteremiyorsa biraz da olsa sen alıştırabilirsin.yatak konusunda da ilgisiz olup onun gibi arkanı dönersen daha iyi olabilir.kaçan kovalanıyor gerçekten 🥴 kendi halimizde yaşamayı eşleri hayatın odak noktasına koymamayı öğrenmemiz lazım.bu da ancak bir uğraşla olur

Back
X