Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce ağrılı adet sancılarım için doktora gittim herhangi bir sorun yok dedi. Yaş 30 açıkçası ilk zamanlar rahattım ama ovulasyon testiyle denemeye başladığımdan beri daha fazla taktım diyebilirimSağlık yönünden herhangi bir engel yoksa, bunu takıntı haline getirip stres yaşadığınız içindir. Herkes aynı şeyi söylüyordur muhtemelen. Rahat olun biraz. Vakti gelince olacaktır.
7 8 aydır deniyorum üç aydır da ovulasyon testiyle denedim malesef her kadının çalışma sistemi farklı. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Eşim eczacı folik asit omega 3 ve d vitamini takviyesine başkadım bir aydırBende ovulasyon ile 2 aydır deniyorum çok kısa süre biliyorum ama 3 arkadaşım hamile 3 ü de ilk ay denemesinde hamile kaldı neye göre değişiyor önerdiğiniz bir şey var mı bende öğrenmek isterim
Doktora gidip bir rahim filmi çektirin isterseniz.Rahim geride mi, tüplerin yeri normal mi, tüpler kapalı mi,rahimde perde mi var bu gibi sorunlar varsa ona göre tedavi olur ,sonra denersiniz7 8 aydır deniyorum üç aydır da ovulasyon testiyle denedim malesef her kadının çalışma sistemi farklı. Allah hepimize nasip etsin inşallah. Eşim eczacı folik asit omega 3 ve d vitamini takviyesine başkadım bir aydır
Bütün kontroller yapılmadı açıkçası son 7 aydır bebek düşüncesine girdik bir kere muayene oldum onda da bir sorun yok dedi. Başka herhangi bir test yapılmadı. Bu ay bütün kontrolleri yaptıracağımEşin doktora gitti mi?sen bütün kontrolleri yaptırdın mi? Rahim filmi, Hormon testi falan bunlar normalse strestendir. Bazende herşey normal olsa bile olmuyor buna da sebebsiz infertilite deniliyor.
Bende bir kere gittim bana da sorun yok başka bakılması gereken bir şey var mıBütün kontroller yapılmadı açıkçası son 7 aydır bebek düşüncesine girdik bir kere muayene oldum onda da bir sorun yok dedi. Başka herhangi bir test yapılmadı. Bu ay bütün kontrolleri yaptıracağım
Eşinde gitsin doktora sadece kadından kaynaklı olmuyor gebe kalamamak. Ayrıca bende bir yıl doktora gittim geldim bı şeyin yok herşey normal deyip oyaladilar sonra ben arastirdim ki Rahim filmi de gerekliymiş tüpleri görmek için doktora kendim söyledim Rahim filmi cektiretim belki tüplerin kapalıdır dedim bana diyor ki aaa evet ben senden istiycektim zaten ilerleyen zamanda . Daha ne kadar ilerleyen zaman olucaksa bir yıl gittim geldim herşey normal deyip Klomen verip gönderiyor. Sonra rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktıBütün kontroller yapılmadı açıkçası son 7 aydır bebek düşüncesine girdik bir kere muayene oldum onda da bir sorun yok dedi. Başka herhangi bir test yapılmadı. Bu ay bütün kontrolleri yaptıracağım
Çok teşekkürler bu ay kontrolüm var bunları dikkate alacağım. Çocuk yapmak düşüncesi olunca hemen olacak sandım malesef çokta kolay bir şey olmadığını anladım. Allah isteyen herkese nasip etsinEşinde gitsin doktora sadece kadından kaynaklı olmuyor gebe kalamamak. Ayrıca bende bir yıl doktora gittim geldim bı şeyin yok herşey normal deyip oyaladilar sonra ben arastirdim ki Rahim filmi de gerekliymiş tüpleri görmek için doktora kendim söyledim Rahim filmi cektiretim belki tüplerin kapalıdır dedim bana diyor ki aaa evet ben senden istiycektim zaten ilerleyen zamanda . Daha ne kadar ilerleyen zaman olucaksa bir yıl gittim geldim herşey normal deyip Klomen verip gönderiyor. Sonra rahim filmi çektirdim sol tüpüm kapalı çıktı
Smar testi. Hormon testi,Amh testi, Rahim filmi, tam kan sayımı bana bunları yaptılar.Erkekten sperm testi.Bende bir kere gittim bana da sorun yok başka bakılması gereken bir şey var mı
Evet canım maalesef öyle değilmiş bende senin gibi zannediyordum ama yaşayarak öğrendim öyle değilmişÇok teşekkürler bu ay kontrolüm var bunları dikkate alacağım. Çocuk yapmak düşüncesi olunca hemen olacak sandım malesef çokta kolay bir şey olmadığını anladım. Allah isteyen herkese nasip etsin
Smar testi. Hormon testi,Amh testi, Rahim filmi, tam kan sayımı bana bunları yaptılar.Erkekten sperm
Evet canım maalesef öyle değilmiş bende senin gibi zannediyordum ama yaşayarak öğrendim öyle değilmiş![]()
Umarım hepimizin gönlünden geçen her şey olur. Teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için:)Evet canım maalesef öyle değilmiş bende senin gibi zannediyordum ama yaşayarak öğrendim öyle değilmiş![]()
Amin canım inşallahUmarım hepimizin gönlünden geçen her şey olur. Teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için:)
Rahim filminde sıvıyla yikiyorlar rahmi tüpler açık mı diye.Tikalilik varsa açılmış olabilir bu da hamile kalmayı kolaylaştırmiş olabilir, birkaç kişide daha duydum film sonrasi hamile kalan.Benim bir arkadaşım rahim filminden çektirdi doktor 2 ay içinde hamile kalabilirsin dedi rahim filminden dolayı kaldı gerçekten de
gerek duyarlarsa mı yapıyorlar yoksa biz özel herhangi bir yere yaptırabilir miyiz? tabi muayene olduktan sonra sanırım gerek duyulursa böyle bir işlem yapılıyor sanırım?Rahim filminde sıvıyla yikiyorlar rahmi tüpler açık mı diye.Tikalilik varsa açılmış olabilir bu da hamile kalmayı kolaylaştırmiş olabilir, birkaç kişide daha duydum film sonrasi hamile kalan.