Canım benim 9 ay deme 1 seneyi geçti de ondan sonra ilgileniyolar rahim filmi falan ondan sonra çekiliyo yoksa bekle diyolar hiç bekleme kaybedicek bişeyin yok istiyorsun ve bunun için çabala. Ben iki kere hamile kaldım ilki malesef sonlandı ama ikisi de yemin ediyorum resmen aklımda hiç yokken geldi ve gerçekten deli gibi istiyordum hasta olmuştum artık psikologa bile gittim hiçbi sorunum yoktu elhamdülillah ama ona rağmen kalamıyordum her ay yumurtlama günümü takip ediyordum ve yumurtlama günü ilişkiye girmediğim daha sonralarda girdiğim günlerde hamile kalmışım meğer. Sana önerilerim stres yapma onun için ilişkiye girme sakın Ve arı sütü ve polen alabiliyosan al bu ikisini karıştırıp hem eşine hem kendine hergün yedir sağlıklı beslen ceviz fındık bal ye bol bol ve youtubedan hamile kalmak için meditasyonları izle onları uygula. Tevekkül et sonrasını Allaha bırak bak görürsün nasıl nasip oluyo şaşıp kalırsın Rabbim isteyen herkese versin ben 1 sene arayla hamşle kaldım ne acılar çektim ne çok bekledim her ay ağladım ama Rabbim çok büyük ki nasip oldu size de nasip olur inşallah