Arkadaşlar eski sevgilimle çok olayli ayrıldım. Ondan beri yaklasik 3 kişiden hoslandim. Ama öyle aşk mask falan olmadi küçük bir hoslanma sadece. 3 kişide beni istemedi. Ben son 9 ayda 18 kilo aldim stres falan filan ilaç falan kullandığım için 70 kilo oldum. Acaba bu yüzden mi beni istemiyorlar. Çok mu çirkin oldum. Ben artık aşık olmak aşkımı doyasıya yaşamak istiyorum. Yeter canıma tak etti
bende ayrildiktan 2 ay sonra tam 10 kilo aldim uzuntuden kendimi cikolataya verdim.. Allahtan beni eski sevgilim gormuyor.. gorse ne dusunurdu acaba :O kesinlikle kendine bakmalisin, ben diete girdim mesela.. hayat devam ediyo sonucta, bi sekilde kendimize bakmamiz lazim.. kilo vermek cok zor olsada :/
bende ayrildiktan 2 ay sonra tam 10 kilo aldim uzuntuden kendimi cikolataya verdim.. Allahtan beni eski sevgilim gormuyor.. gorse ne dusunurdu acaba :O kesinlikle kendine bakmalisin, ben diete girdim mesela.. hayat devam ediyo sonucta, bi sekilde kendimize bakmamiz lazim.. kilo vermek cok zor olsada :/
Sen sevgilinin yada nisanlinin yolunu gozluyor öteki evlenmiş bebek bekliyor. Sizin sevdiğiniz var beni anlamanizi beklemiyorum kusura bakmayin. Ben evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum bunun icinde pek tabiiki bir erkek arkadaş gerekiyor. Bunda garip olan ne. Ayrica ben aşk acisiyla yada baska birsey ile "salmadim" kendimi. Ilaclarim kortizonlu ondan ödem yapti her yanım.