Doğuma Hazırlık 9. ayımdayımmmmmm doğum belirtilerim başladımı sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sultan_baby

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
20
1
18
merhaba kızlar 38 haftalık hamişim arada bi idrardan sonra damla damla kan gördüm nst baglandım sancı cıkmadı bebişimin kalp atısı normal fakat sancılarm ve kasılmalarm geceleri fazla oluyo ayaklarımı koyucak yer bulamıyorm rahmim e sancı giriyo ve karnım düşücek gibi hissediyorum doktorum kesende acılma yok fakat incelmiş dedi.. sizce doğumm başlamak üzeremi ve acılmam olr mu???

en fazla 1hafta içinde inşallah kucağına alırsın. benden kan geldi 5.gün doğurdum. dua et ve cesaretli ol hiç korkma.Allah yardımcın olsun.bu arada yürüyüş yap yavaş yavaşta olsa evin içindede olsa ileri geri yürü

doktormda artık doğum ola bilr dedi ama hiçç sancı fln cıkmıo ya nst de ihtimal vermiyorm yat dedi sürekli allahıımmm sağlıcakla cocugumu kucagıma almayı nasıp etsn bna

doktormda artık doğum ola bilr dedi ama hiçç sancı fln cıkmıo ya nst de ihtimal vermiyorm yat dedi sürekli allahıımmm sağlıcakla cocugumu kucagıma almayı nasıp etsn bna

sen nst ye bakma illa uzun süreli bi sancı sonrası doğuracan diye bişi yokki. benim kan pazartesi akşam geldi, pazartesi nst de bişi yoktu.salı yine yoktu bekleyecez dedi doktor perşembe girdim mi hatırlamıyorum perşembe gece 12gibi yavaş yavaş vurmaya başladı ama gece 5e kadar uyudum sıklaşmadan gitmek istemedim zaten arada vurduğu için iki sancı arası uyunabiliyor.sıklaşıncada gittim hiç nst odasına çıkmadım bile bir kaç saat sonra doktor geldi doğurttu. birşeylerle oyalan ben yürü demiştim ama doktor yat dediysedeçyat ve güzel bebişini bekle.bebeiş kız mı erkek mi isim ne?

erkek canımmm allah nasıp edersee emre 'm gelicekkkk ama bakalm ne zamn gelcekkk

Bence az kalmış arkadaşım :)
Geceleri benim de bacaklarım sanki yukarı doğru büzülüyor ne uzatsam geçiyor ne toplasam, ama nasıl desem bir ağrı yok sadece bacaklarımda bi kasılma hissediyorum.. Regl öncesinde de böyle olurdum, sizce bu da doğumla mı ilgili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…