ama ben işten gelene kadar aç aç bekliyor cok üzülüyorumKske imkaniniz olsa kendiniz bakabilseniz...ama su durumda anneniz en mantikli olani...bizimde anneler oyle inanin...benimki bide aman ben karismam sen pimpiriksin der...
Gormezden gelin duymayin...
Istaha gelince bende gecen konu acmistim onunla ilgili...gercekten duzelir belli bir sure sonra...zorla yedirmeme konusunda da annenize katiliyorum...
başka türlü asla yemez ama bunada ne yazkki annemde alıştıYemek yedirirKen tv açmak çok yanlış
Çok aç olsa mama alır meyve yer bişey yer canım. Aslında bu açlık aralarında mama sunulabilir 9 aylık olmuş mama pekmezle felan tadlandırabilir. Bebekler her zaman aç olduklarındanda memeye saldırmıyor benim oğlum 10 dk ya bir memmem diye yakama yapışıyo bazı günler, aç olmadığına adım gibi eminim ama istiyor.ama ben işten gelene kadar aç aç bekliyor cok üzülüyorum
Yemegen bebege yedirmek zor. Hastaligi gecsin eger istahi iyiyse yer yine uzulmeyin.Ben nerde yanlış yapıyorum hatam nerde yol gösterin çıldırmak üzereyim..
Şartları cok iyi olan bir işte çalışıyorum eşimin aldığı maaş yetseydı zaten bebegimi bırakıp çalışmazdm hayat şartları.. Ben yavrum için onun gelecegi için çalışıyorum annem bakıyor bebegime.. Evet annem baktığı için coğu kişi diyecek , çok sanslısn evet öyleyim ama olumsuzluklar o kadar çokki ..!
Bebegim zaten öyle çok iştahlı bir bebek değildi ama yinede yiyordu oyunla kandırarak şaklabanlık yaparak..
5 gündür hasta viral enfeksiyon geçiyor yavrum çok kötü gücsüz düştü ağzına lokma almıyor sadece anne sütü..
Gecen gece ateşi 40 lara çıktı acile gittik acildeki doktor bebegime hemen iğne antibiyotk yazdı ateşini düşürdü gönderdi bizi..
BEn kullanmadm sabah doktorumza göründük antibiyotiğe gerek yok kulanmayın 1 hafta içinde toplar ateşi için fitil yazalim cok yükselirde dedi.. ateş düşürü verdi .. yavrum brazda iyi ama çok öksürüyor hiç iştahı neşesi yok süreki uyumak istiyor
Şimdi soruna gelecek olursam Anneme bir laf söylemek imkansız biliyormusunz herşeye alınıyor ter tepki veriyor..
Bende yavrumu düşünüyorumm onun için endişeleniyorumm size bir kaç örnek yazacagım daha iyi anlayabilmeniz için..
O gün acilden cıktık annem aradı.. Antibiyotk yazdıklarını söyledim.. direk kullan kullan yoksa geçmez içir hemen.. bilip bilmeden karışıyor neyse..
Bebegimin ateşi düştü çok şükür dün eve varıyorum ilaç verelim diyor.. Neden anne ateşi yook diyorum
Olsun halsiz ilaç dinlendirir diyor .
Hayır gerek yok diyorum illa verilecekmiş o ilaç ya sabır deyip sustum..
İlla onun dediği olacak bebegimi kendi istedi şekilde yönlendirmeye çalışıyor
Bebegim ben işteyken hiç birşey yemiyor dün ben gittikten sonra 1 tane zeytin 1 lokma peynir yemiş sadece
(sabah 9 akşan 5 çalışıyorum oglen 12 1 30 arası molam var eve gdiyorum ) öglen gittim emzirdm hemen ben gittikten sonra işten gelene kadar yediği tek şey 3 kaşık çorba..
çok üzülüyorum aç kalıyor biliyorum hasta iştahı yok ama en azndan azda olsa yemesini istiyorum iyice güçsüz kalacak yoksa
Anneme diyorum anne yedrmeye çalış oynaştıra oynaştıra.. ymeior napym zorlama bıraK DİYOR
inanınn hiç birşey demeye gelmiyor anneme.. herşeye alınıyor tersliyor.. benden daha mı iyi bileceksinz dior
Sabah çıkarken hep tembihliyorum evimizi havalandr die havalandrmıor mesela..
kendi bildiğini okuyor anlaşlması imkansız birisi bilyormusunuz..
Aman sizde neymissniz diyor..
Bebegimi hastaneye götürmek için izin alıyorum
;Sen gelme senn paniklisn benide strese sokuyorsn dior.
Bugün ben giderken uyandı bebegim az önce aradım anne naptnz die geri uyuttum uykusu geldi dedi..
Peki ya kahvaltı dedim.. Ne ara yaptırıyım kahvaltıyı fırsat mı oldu uyuyor işte dedi..
Hep böyle anlıcanız
Yavrumun iştahı düzelir mihep böyle olmaz demi:/ ac ac kalmaz demi
Annemde yedirmek için çok ugraşmıyor tiskinmesin zorlamym dior..
vicdan azabı cekiyorum o yemedikce birde hasta çok kötüyüm
kafamı toplayamıyorum.. cok gerginim stresliym bu durum eşimede yansıyor
annemi artık naptınız die arayamıyorum cekine cekine nie arıyorsun dercesine acıyor telefonu..
akıl veriyormuş gibi düşünmeyin sakın.bebek için kreş çok erken değilmi.tatlım benimde annem ve kayınvalidem bakıyor
bazen eşim 3750 tl alsa kesinlikle bebeğimi bırakmam .. ama hayat şartları malesef.. ev kredimiz var.
ben mesala şuan oğlum 10 aylık ve beni emmiyor...
ben hergün kayınvalidem laf söylemisn diye 5,30 da kalkıp oğluma yemek yapıyorum.. ekmeğine varasıya kadar günlük ne yicekse hazırlıyorum...
eylülde inş yürümeye başladığında
hemen kraşa vericem
rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin ama onlarda bazen sıkıntı oluyor..
kayınvalidem eltimin kızına eline bir çikolata verir. bir ekmek parçası gün boyu çocuk bişi yermi
sıkı sıkı tembih ediyorum...
tvye baktırmayın.. abur cubur yemesin diye
Bu nasil bir yazi konu sahibi zaten uzgun ve huzursuz ne bu yaptiginiz niye yorum yapiyorsunuz ki siz cocuklarimiz tabiki kiymetli anlatmis maddi acidan yetemedigi icin calismak zorundayim diye bende sizin gibileri anlamiyorum.Allah Allah al kendin bak o zaman. Bu kadae kiymetli cocuklarinizi birakip nasil calisiyosunuz ben de onu anlamiyorum. Begenmessen baktirma. Kadin hem bebek bakiyo hem cene cekiyo
Aynen,duzen onemli, cocukta bir sure sonra sonra rutine alisiyor,ben bu aylarda yemek saatlerini duzenli uygulayip, saat 11 ve 15te 2 kere uyutuyordum,gece uykusu 9u gecmiyordu,,duzenini sen belirler ve oturtursan biraz ugrasirsin ama bebegine yararli olur...Tabi annen ikna olursaSüt sağıp vermiyor musunuz arada
İştahsızlığı hastalıktan geçer
Araya bu sıralar en azından süt koyun meyve koyun
Yemesi içmesi saatli olsun
Az yese de önüne o öğün gelsin
Kahvaltı ara meyve süt saati öğlen yemek arada yoğurt meyve akşam yemek süt vs
Bakıcım vardı çocuğum 9 aylık iken ben emzirir çıkardım teyzesi kahvaltı ettirir meyve yedirir 11 gibi süt içirir uyutur kalkınca öğlen yemek yedirir arada bir süt bir yoğurt öğünü koyup akşam 7 de akşam yemeğini yedirip giderdi
Her şeyi saatli düzenli olursa çocuğun bakımı da kolay olur kafa da karışmaz
Hasta olunca bizim de Can'ımız istemez o geçer bu ara meyve falan yesin bol bol elma armut
Annenin ne istedigi onemliyse parasini verir dadi tutar ya da oturur bakar uc paraya bes kofte yok
aynı şeyi tecrübe etmen dileğimle.Annenin ne istedigi onemliyse parasini verir dadi tutar ya da oturur bakar uc paraya bes kofte yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?