Bebek Beslenmesi 9 aylik bebegim uyumuyorrr

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

azram2014

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
5
0
36
Merhaba; yarin 9. Ayina girecek olan bebegim son 1 aydir ginduz 15 dk zor uyuyuro hemen uyaniyor surekli sallamak zorunda kaliyorum agliyor gece ise hic kumuz yok en derin uykusu 1 1 bucuk saat suruyo tum gece agliyarak uyaniyoruz ve surekli salliyoruz ilk 4 ay sallanmadan uyuyordu 5 . ayinda sallamaya alisti ve simdi uyutamiyoruz sinirlerimi bozuk esimle uykusuzluktan kizim huysuz 2. Disi patladi ne yapacagimi sasirdim lutfen yardim edin deliks8z bu cpcuk nasil uyur

Canim benim kizimda21 mayis dogumlu ginduz ewer senin anlattigin konuda bense muzdaripim ama gece hasta deilse agrisi sizisi yoksa rahat uyur ama gunduz dogru duzgun uyumaz yani surekli miz miz bi dkt.goturse anlatsan duurumu yani ginduz hadi neysede gecede ayni durumsa sikinti olabilir benim kzimda iko dia birden cikardi

Gittik dis diyolar fakat bu kadarmi olur hic uyumuyoruz zorla ayagimda sallayarak sersemlesiyo oyle uyuyo bense hic uyumuyorum

aynen 12 mayıs doğumlu kızım sabah 5 e kadar uyumuyor 6 gibi uykuya dalıyor 9 gibi emmeye kalkıyor 12 de uyanıyor sonra da 1 veye 2 defa 1-1buçuk saat uyuyor

Gece 12 de yatirdim her 15 dk bir uyaniyo en fazla 1saat daliyo gunduzde zirla ayagimda sallayarak 10 15 dk bu cocuk uykusuz nasil duruyo bu arada 29 nisan dogumlubenim kizimda

Merhaba; yarin 9. Ayina girecek olan bebegim son 1 aydir ginduz 15 dk zor uyuyuro hemen uyaniyor surekli sallamak zorunda kaliyorum agliyor gece ise hic kumuz yok en derin uykusu 1 1 bucuk saat suruyo tum gece agliyarak uyaniyoruz ve surekli salliyoruz ilk 4 ay sallanmadan uyuyordu 5 . ayinda sallamaya alisti ve simdi uyutamiyoruz sinirlerimi bozuk esimle uykusuzluktan kizim huysuz 2. Disi patladi ne yapacagimi sasirdim lutfen yardim edin deliks8z bu cpcuk nasil uyur
Merhaba.Bence sallayarak uyutma konusunda hata etmişsiniz.Ben uykuma çok düşkün biriyimdir.Bu Yüzden hamileyken büyün bebek uyutma ekollerini okuyup öğrenmiştim.Herkes boş yere okuyorsun bebekler yaşına kadar gece sık kalkar Demişti ama şu an dört aylık akşam sekiz buçukta yatıyor ve sabah bese kadar uyanmıyor.uyanınca karnını doyurup sekiz buçuğa kadar uyuyor.Size tavsiyem önce Bebeğinizin ayına göre uyanık kalma saatlerini öğrenin.buna göre uyutun.daha sonra yavaş yavaş kendi kendine uyutmaya öğretin.Bu hayal değil.Ben denedim oldu

Merhaba.Bence sallayarak uyutma konusunda hata etmişsiniz.Ben uykuma çok düşkün biriyimdir.Bu Yüzden hamileyken büyün bebek uyutma ekollerini okuyup öğrenmiştim.Herkes boş yere okuyorsun bebekler yaşına kadar gece sık kalkar Demişti ama şu an dört aylık akşam sekiz buçukta yatıyor ve sabah bese kadar uyanmıyor.uyanınca karnını doyurup sekiz buçuğa kadar uyuyor.Size tavsiyem önce Bebeğinizin ayına göre uyanık kalma saatlerini öğrenin.buna göre uyutun.daha sonra yavaş yavaş kendi kendine uyutmaya öğretin.Bu hayal değil.Ben denedim oldu
Bir de gece on iki de yatırdım demişsiniz o saatten sonra zaten yorgunluktan uyuyamaz.En geç sekiz buçukta akşam uykusuna geçmiş olması lazım

X