9 aylık bebek beslenmesi

Siz ben olabilir misiniz demek ki bu tipte ki çocukların beslenmeleri de benziyor vay anasını çok memnun oldum tanıştığıma da

Siz ben olabilir misiniz demek ki bu tipte ki çocukların beslenmeleri de benziyor vay anasını çok memnun oldum tanıştığıma da
bende çok memnun oldum :) çocukları biraz kendi haline bırakmak gerekiyormuş sanırım. kızım su içmeyi hiç sevmezdi hasta oldu sadece su içti. sonrasında da bu alışkanlığı devam etti.
hiç ama hiç ek gıda yemek istemezdi sonra yavaş yavaş birer ikişer kaşık derken alıştı. çok üzülürdüm meyve yemez diye şuan takmıyorum artık. demekki sevmiyor canı isteyince damak belki değişir diyorum.
ilk zamanlar ister istemez etraftan etkileniyoruz acaba bir şeyi yanlış mı yapıyorum diye

Ah şu etraf olmasa zaten hiç kaygım olmayacak da

Yoğurtlu çorbayı nasıl yapıyorsunuz peki biri un yasak demiş biri yumurta koyma demiş çok kirli bilgi var bi türlü doğruyu bulamıyorum
Yumurtayı 6 ayda önce sarısını vererek başlamıştım zaten, 8 aya doğru beyazını verdim alerjik bi durumu yok. Her sabah kahvaltıda da yiyor zaten 1 yumurta genelde, yoğurtlu çorbaya da koyuyorum yani o yüzden. İlk zamanlar tam buğday unuyla yapıyodum çorbayı ama artık beyaz unla yapıyorum normal. Kendimize yaptığım her çorbadan veriyorum ben, tarhana mercimek domates şehriye çorbalarını falan sadece tuzunu koymadan ona ayırıyorum 11 aylık oldu tabi bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…