- 9 Haziran 2015
- 892
- 346
- 33
- 40
- Konu Sahibi prenses444
Merhabalar 9 aylık bebeklerinize kaç öğün yemek yediriyorsunuz?neler yediriyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba :) benim kızım 8,5 aylık. 6 ay sadece anne sütü verdim. Şimdi hala anne sütü veriyor musun?Merhabalar 9 aylık bebeklerinize kaç öğün yemek yediriyorsunuz?neler yediriyorsunuz?
Ben sabah 8 de kahvaltı, sonra anne sütü, uyuyor. Sonra uyandığında meyve püresi, saat 16:30 gibi etli tavuklu sebze, akşam 20:30 gibi muz. Aralarda anne sutuMerhaba :) benim kızım 8,5 aylık. 6 ay sadece anne sütü verdim. Şimdi hala anne sütü veriyor musun?
canım benim de bebem 8.5 aylık. sen gece kqaç defa emzirmek için kalkıyorsun.. ben defalarca kalkıyorum. gece beslenmesine gerek yok diyor doktor. hata mı yapıyoruz yoksa.. benim bebe bide emmeden uykuya dalamıyor. seninki de miöyleBen sabah 8 de kahvaltı, sonra anne sütü, uyuyor. Sonra uyandığında meyve püresi, saat 16:30 gibi etli tavuklu sebze, akşam 20:30 gibi muz. Aralarda anne sutugece de her uyandığında emziriyorum
Ruşeym İ direkt mi karıştırıyorsunuz yoğurda?Sabah emer öğlen kahvaltı karışımı yulaf irmik yumurta keçiboynuzu özü tereyağı muz peynir karıştırır veririm ikindin ruşeynmli yoğurt yada meyve püresi eğer sebze çorbası yapamadıysam akşam yatmadan önce cevizli fındıklı muhallebi,
ben ruseymi yatmadan once verdigimbmuhallebisine katiyom. bir cay kasigi kadar. bir yemek kasigi da yogurt koyuyom. gece daha az uyanmaya basladi.Ruşeym İ direkt mi karıştırıyorsunuz yoğurda?
Ruşeym yemediğim için tekrar soruyorum Can'ım, sert mi yumuşak mı? Muhallebiyi eriyor mu?ben ruseymi yatmadan once verdigimbmuhallebisine katiyom. bir cay kasigi kadar. bir yemek kasigi da yogurt koyuyom. gece daha az uyanmaya basladi.
canim kepek unu gibi. muhsllebide gözüküyor bile.Ruşeym yemediğim için tekrar soruyorum Can'ım, sert mi yumuşak mı? Muhallebiyi eriyor mu?
muhallebinin kivaminda da hic degisiklik olmuyor. belli belirsiz oluyorRuşeym yemediğim için tekrar soruyorum Can'ım, sert mi yumuşak mı? Muhallebiyi eriyor mu?