- 6 Mayıs 2022
- 14
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi Japon guzeli
Hanımlar merhaba 9 aylık bur kızım var poposunun ıç kısım yanak taraflarında hafıf ınce sıyah tuyler farkkettım doktora gıdıcem ama basına boyle bır sey gelen var mı merak ettım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuyler inceyse sorun yoktur bazi bebekler biraz tuylu olabiliyorlar.Hanımlar merhaba 9 aylık bur kızım var poposunun ıç kısım yanak taraflarında hafıf ınce sıyah tuyler farkkettım doktora gıdıcem ama basına boyle bır sey gelen var mı merak ettım
Ayva tüyleri olabillir esmerse siyah gibi gözükürHanımlar merhaba 9 aylık bur kızım var poposunun ıç kısım yanak taraflarında hafıf ınce sıyah tuyler farkkettım doktora gıdıcem ama basına boyle bır sey gelen var mı merak ettım
Eski bir kocakarı inanışı var hamileyken şeftali yersen tüylü olur bebek diye annem şeftali yemiş bol bol o yüzden benim beyaz tenli ablam bebekken çok tüylüymüş sizin kızınız gibi halaa tuyleriyle uğraşır dururHanımlar merhaba 9 aylık bur kızım var poposunun ıç kısım yanak taraflarında hafıf ınce sıyah tuyler farkkettım doktora gıdıcem ama basına boyle bır sey gelen var mı merak ettım
İleride epilasyon masrafı olacak demekkiCok tesekkur ederım benı nasıl bır surec beklıyor merak edıyorum acıkcası korkuyorum da ne bılım ensesınde de var tuy kalcada da var ama bilemedim beyaz tenlı bıde
Kaç yasında vardı acaba durdurabılıyorlar mı peki nasıl birsüreçInsanlar pek önemsememiş ama benim kizimda tüyluydu. Çok ince tüyler vardı kolunda ,bacağında,genital bölgesinde.beli bile tüyluydu.sonuc, erken ergenlik ve 1 yıldır iğne tedavisi oluyor.
Doğduğundan beri tüyleri vardı.7 yaşında endokrin e gittik çünkü meme büyümesi başlamıştı.su anda 9 yaşında 1 yıldır iğne oluyor.doktor ergenliğin durduğunu soyluyorKaç yasında vardı acaba durdurabılıyorlar mı peki nasıl birsüreç
Peki bu iğnelerin bi zararı oluyor mu ileriki yasamindaDoğduğundan beri tüyleri vardı.7 yaşında endokrin e gittik çünkü meme büyümesi başlamıştı.su anda 9 yaşında 1 yıldır iğne oluyor.doktor ergenliğin durduğunu soyluyor
Genıtal bolgesınde de varmıydı bebekken acaba ignelerın de bir zararı varmıymıs pekıDoğduğundan beri tüyleri vardı.7 yaşında endokrin e gittik çünkü meme büyümesi başlamıştı.su anda 9 yaşında 1 yıldır iğne oluyor.doktor ergenliğin durduğunu soyluyor
Peki bu iğnelerin bi zararı oluyor mu ileriki yasaminda
Bebeklere genital bölgesinde minik tüyler vardı.ignelerin bir zararı yok.sadece ergenliği geciktiriyor..tabi siz yine doktora götürün, kan tahlili yapsınlar.belki şu anda birşey yoktur ama kizimda dediğim gibi 7 yaşında meme büyümesi başladı.hatta 7 yaşına 3 ay vardı, tam 7 yas değildi.Genıtal bolgesınde de varmıydı bebekken acaba ignelerın de bir zararı varmıymıs pekı
Pekı o genıtal tuyleri gectı mı duruyor muBebeklere genital bölgesinde minik tüyler vardı.ignelerin bir zararı yok.sadece ergenliği geciktiriyor..tabi siz yine doktora götürün, kan tahlili yapsınlar.belki şu anda birşey yoktur ama kizimda dediğim gibi 7 yaşında meme büyümesi başladı.hatta 7 yaşına 3 ay vardı, tam 7 yas değildi.
Duruyor,büyüdükçe arttiPekı o genıtal tuyleri gectı mı duruyor mu