9 aylık bebek genıtal tuylenme

Japon guzeli

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
14
2
6
32
Hanımlar merhaba 9 aylık bur kızım var poposunun ıç kısım yanak taraflarında hafıf ınce sıyah tuyler farkkettım doktora gıdıcem ama basına boyle bır sey gelen var mı merak ettım

Hanımlar merhaba 9 aylık bur kızım var poposunun ıç kısım yanak taraflarında hafıf ınce sıyah tuyler farkkettım doktora gıdıcem ama basına boyle bır sey gelen var mı merak ettım
Tuyler inceyse sorun yoktur bazi bebekler biraz tuylu olabiliyorlar.

Ayva tüyleri olabillir esmerse siyah gibi gözükür
Eğer ki içiniz rahat olsun isterseniz bi doktora gösterin

Cok tesekkur ederım benı nasıl bır surec beklıyor merak edıyorum acıkcası korkuyorum da ne bılım ensesınde de var tuy kalcada da var ama bilemedim beyaz tenlı bıde

Eski bir kocakarı inanışı var hamileyken şeftali yersen tüylü olur bebek diye annem şeftali yemiş bol bol o yüzden benim beyaz tenli ablam bebekken çok tüylüymüş sizin kızınız gibi halaa tuyleriyle uğraşır durur eğer ince ise tüy endişelenmeyin ciddi bir şey yoktur inşallah

Cok tesekkur ederım benı nasıl bır surec beklıyor merak edıyorum acıkcası korkuyorum da ne bılım ensesınde de var tuy kalcada da var ama bilemedim beyaz tenlı bıde
İleride epilasyon masrafı olacak demekki kaderdaşımız bir bebek. İçim rahat etsin diyorsanız doktora götürünce sorun. Muhtemelen sadece tüylü bir çocuk olacaktır

Doğduğundan beri tüyleri vardı.7 yaşında endokrin e gittik çünkü meme büyümesi başlamıştı.su anda 9 yaşında 1 yıldır iğne oluyor.doktor ergenliğin durduğunu soyluyor
Peki bu iğnelerin bi zararı oluyor mu ileriki yasaminda

Peki bu iğnelerin bi zararı oluyor mu ileriki yasaminda

Genıtal bolgesınde de varmıydı bebekken acaba ignelerın de bir zararı varmıymıs pekı
Bebeklere genital bölgesinde minik tüyler vardı.ignelerin bir zararı yok.sadece ergenliği geciktiriyor..tabi siz yine doktora götürün, kan tahlili yapsınlar.belki şu anda birşey yoktur ama kizimda dediğim gibi 7 yaşında meme büyümesi başladı.hatta 7 yaşına 3 ay vardı, tam 7 yas değildi.

Pekı o genıtal tuyleri gectı mı duruyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…