ani karar vermeden önce iyice düşünün.psikolojiniz açısından zor bir durum farkındayım ama eğer ilerde ikinci çocuğu istiyorsanız şimdi erken oldu demeyin.ona can veren allah bir kolaylığınıda verir elbet.emzirmenizede engel bir durum yok ortada acele karar vermeyin
slm arkadaslar evet hamıleymısın ve ne yazıkkı aldırdım bebeği ama çok canım yandı canımdan can koptu bin pişman oldum inanın bir daha yanlıslıkla falan kalırsam büyük sözüme tövbe aldırmam dogururum dogum daha kolaymıs ya alınalı 1 ay oldu anca gırebıldım sıteye(
slm arkadaslar evet hamıleymısın ve ne yazıkkı aldırdım bebeği ama çok canım yandı canımdan can koptu bin pişman oldum inanın bir daha yanlıslıkla falan kalırsam büyük sözüme tövbe aldırmam dogururum dogum daha kolaymıs ya alınalı 1 ay oldu anca gırebıldım sıteye(
yazını okurken senin pişmanlığını bebeğini aldırdığın için sandım devamını okuyunca meğersem canın yandığı için aldırdığına pişman olmusun.galiba hiçte üzülmemişiniz.sizin yerinize biz üzüldük burda aldırdım demenizle.bu arada hatırlatmak istiyorum resmen katil oldunuz ha büyük bir insanı öldürmüşünüz hada kürtaj olmuşunuz
merhaba arkadaslar 9 aylık bır kızım var ve gecen mayıs ayında ria taktırdım ama kaymıs bır ay sonra kontrola gıttıgımde ogrendım ve ben ona guvenerek bır ay boyunca korunmasız eşimle beraber oldum sımdı ıse adetım gelmıyo galıba hamıleyım ama dogurmayı dusunmuyorum aldırcam fakat kızımı hala emzırıyorum kurtaj olursam daha sonrada emzırmeye devam edebılırmıyım cunku emzırmek ıstıyorum daha bılgısı olan varsa ne olur yardımcı olsun
yazını okurken senin pişmanlığını bebeğini aldırdığın için sandım devamını okuyunca meğersem canın yandığı için aldırdığına pişman olmusun.galiba hiçte üzülmemişiniz.sizin yerinize biz üzüldük burda aldırdım demenizle.bu arada hatırlatmak istiyorum resmen katil oldunuz ha büyük bir insanı öldürmüşünüz hada kürtaj olmuşunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?