• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık ebegım var ve tekrar hamıleyım

orkide1453

yine yeniden bşl. 72.6 gncl: 70.1 hedef 60.00
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
5.094
10.843
448
belkı bunları yazdıgım ıcın çok pişman olucam ama psıkolojım bozuldu rahatlayamıyorum. bır hafta once ıse basladım ve 3 gun sonra teekrar hamıle oldugumu ogrendım. ılk çocucuguma karsı ınanılmaz bır vıcdan azabı ıcındeyım hem bıraktım geldım hem tekrar hamıleyım anlatılmaz duygular ıcındeyım

Oyle düşünme lutfen ne guzel ne kadar zor olsa da Allah ust uste iki tane nasip etmis benim annem kardeşime ben 4 aylikken hamile kalmis aramizda 13 ay var ve ikiz gibi büyüdük cok da mutlu oldum yaşı bana yakın bir kardesim oldugu icin evet cok zor ust uste bunyen zayıf düşebilir beslenmene cok dikkat etmelisin maalesef çalışan anneler çocuğunu bırakmak zorunda ama sen ona bir kardes vererek belki de bu hayatta en güzel hediyeyi vereceksin öyle düşün

Oyle düşünme lutfen ne guzel ne kadar zor olsa da Allah ust uste iki tane nasip etmis benim annem kardeşime ben 4 aylikken hamile kalmis aramizda 13 ay var ve ikiz gibi büyüdük cok da mutlu oldum yaşı bana yakın bir kardesim oldugu icin evet cok zor ust uste bunyen zayıf düşebilir beslenmene cok dikkat etmelisin maalesef çalışan anneler çocuğunu bırakmak zorunda ama sen ona bir kardes vererek belki de bu hayatta en güzel hediyeyi vereceksin öyle düşün
belkıde oyle ama ılk cocugumu cok ıstemıstım heycanlıydım bunda oyle hıssetmıyorum ıkıncı cocugumda da oyle olsun ısterdım sankı ılk bebegımın bebeklıgını elınden almısım gıbı tabı herseyde bı hayır vardır ama yıne mıde bulantıları ne bılıyım 2 yasına kadar emzırmek ısterdım bılemıyorum çok karısıgım cvp verdıgın ıcın teşekkur ederım

belkı bunları yazdıgım ıcın çok pişman olucam ama psıkolojım bozuldu rahatlayamıyorum. bır hafta once ıse basladım ve 3 gun sonra teekrar hamıle oldugumu ogrendım. ılk çocucuguma karsı ınanılmaz bır vıcdan azabı ıcındeyım hem bıraktım geldım hem tekrar hamıleyım anlatılmaz duygular ıcındeyım
Arkadaşım hiç üzülme,
Ben ikinci bebeğime sahip olabilmek için o kadar çok bekledim ki.
Ne güzel sen beklemeden kavuşmuşsun.
Zaten o doğana kadar diğeri 1.5 yaşına yakın olacak.
1.5 yaş farkı kardeşlerin oyun arkadaşı olmasında çok büyük kolaylık.
Ayrıca bu dünyada bir çocuğa bırakılabilecek en büyük miras iyi bir kardeştir.
Hayırlı olsun.
Güzel düşün.
Dilerim kolay bir hamilelikle, sağlıcakla kavuşursunuz.

belkıde oyle ama ılk cocugumu cok ıstemıstım heycanlıydım bunda oyle hıssetmıyorum ıkıncı cocugumda da oyle olsun ısterdım sankı ılk bebegımın bebeklıgını elınden almısım gıbı tabı herseyde bı hayır vardır ama yıne mıde bulantıları ne bılıyım 2 yasına kadar emzırmek ısterdım bılemıyorum çok karısıgım cvp verdıgın ıcın teşekkur ederım
ilk bebeğine karşı kendini sakın suçlu hissetme.
O büyümüş sayılır.
Ek besinlere başlamışsınızdır.
Tekrar söylüyorum kendini sakın suçlama, ona sadece iyi bir anne olmaya çalış.
Çünkü artık sen iki yavrusu olan bir annesin. Karnındaki bebeğini de, aynı kucağındaki bebeğin gibi düşün.
Üstelik ona evde canı sıkılmayacağı bir oyun arkadaşı gelecek...

ilk bebeğine karşı kendini sakın suçlu hissetme.
O büyümüş sayılır.
Ek besinlere başlamışsınızdır.
Tekrar söylüyorum kendini sakın suçlama, ona sadece iyi bir anne olmaya çalış.
Çünkü artık sen iki yavrusu olan bir annesin. Karnındaki bebeğini de, aynı kucağındaki bebeğin gibi düşün.
Üstelik ona evde canı sıkılmayacağı bir oyun arkadaşı gelecek...
teşekkur ederım ıste bende alışmaya calışıyorum ama ıkı yonlu dusunceler de yoruyor umarım hersey guzel olur

çok güzel bence, tebrik ederim.
benim annem de ben 11 aylıkken kardeşime hamile kalmış :)
zor tabi büyütürken biraz ama bence yaş farkının az olması çok güzel.

çok güzel bence, tebrik ederim.
benim annem de ben 11 aylıkken kardeşime hamile kalmış :)
zor tabi büyütürken biraz ama bence yaş farkının az olması çok güzel.
buyuk kardeslerın boyle dusunmesı ne kadar guzel ben hep oğluma haksızlık yapmısım gıbı gelıyor:(

buyuk kardeslerın boyle dusunmesı ne kadar guzel ben hep oğluma haksızlık yapmısım gıbı gelıyor:KK43:
canım neden öyle düşünüyorsun kardeşi oluyor en büyük iyilik ona kardeş yapmaktır. ikisi birlikte büyür paylaşmayı kardeşliği öğrenirler. ikizi üçüzü olan anneler ne yapsın :) bak ben bir tane yapamadım daha 14 aydır deniyoruz. keşke olsa hemen ardından yapıcam 2.yi. haksızlık olmaz merak etme herşey güzel olacak:)

masallah ne guzel bırlıkte buyuyecekler ıkız gıbı :)

Sakin olun kendinizi yıpratmayın lütfen. Anne olmak güçlü olmaktır, fedakarlık yapmaktır. Zor gelebilir ilk zamanlar ama Allah ol demiş olmuş. Allah evlatlarızı size bağışlasın. Sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah. Gün gün saat saat hamile kalmayı bekleyen kişileri düşünürseniz çok şanlı oldjğunuzu hissedersiniz. Ağlayıp hırşalamauın kendinizi. Hayırlı olsun.

TE="orkide1453, post: 41731289, member: 602321"]belkı bunları yazdıgım ıcın çok pişman olucam ama psıkolojım bozuldu rahatlayamıyorum. bır hafta once ıse basladım ve 3 gun sonra teekrar hamıle oldugumu ogrendım. ılk çocucuguma karsı ınanılmaz bır vıcda n azabı ıcındeyım hem bıraktım geldım hem tekrar hamıleyım anlatılmaz duygular ıcındeyım[/QUOTE]
Ayni duygular içindeyim. 15 aylik bebeğim var ve 2. Ye hamile olduğumu öğrendim çalışıyorum.kenimi çok yorgun hissediyorum. Ilk bebeğime haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Bir yandan bu bebege sevinmemenin haksızlık ooldugunu düşünüyorum. Çok karisigim çok.
Allah herseyin en doğrusunu bilir diyorum çok düşünmemeye çalışıyorum.

TE="prospect, post: 41736018, member: 438827"]TE="orkide1453, post: 41731289, member: 602321"]belkı bunları yazdıgım ıcın çok pişman olucam ama psıkolojım bozuldu rahatlayamıyorum. bır hafta once ıse basladım ve 3 gun sonra teekrar hamıle oldugumu ogrendım. ılk çocucuguma karsı ınanılmaz bır vıcda n azabı ıcındeyım hem bıraktım geldım hem tekrar hamıleyım anlatılmaz duygular ıcındeyım[/QUOTE]

Ayni duygular içindeyim. 15 aylik bebeğim var ve 2. Ye hamile olduğumu öğrendim çalışıyorum.kenimi çok yorgun hissediyorum. Ilk bebeğime haksızlık yaptığımı düşünüyorum. Bir yandan bu bebege sevinmemenin haksızlık ooldugunu düşünüyorum. Çok karisigim çok.
Allah herseyin en doğrusunu bilir diyorum çok düşünmemeye çalışıyorum.[/QUOTE]
Ayni bende ikinci bebegime sevinmedigim içinde uuzuluyorum yavaş yavaş alışmaya başladım ilk günler daha çok agliyordum

canım neden öyle düşünüyorsun kardeşi oluyor en büyük iyilik ona kardeş yapmaktır. ikisi birlikte büyür paylaşmayı kardeşliği öğrenirler. ikizi üçüzü olan anneler ne yapsın :) bak ben bir tane yapamadım daha 14 aydır deniyoruz. keşke olsa hemen ardından yapıcam 2.yi. haksızlık olmaz merak etme herşey güzel olacak:)
Tesekkur ederim inş sizde en kısazamanda sahip olursunuz bebehinize ilkinde bende her ay bekliyordum o şekilde ne kadar ddikkat ediyordum spor yapmanızı tavsiye ederim ikisinde de spor yaparken hamile kaldım en azından yürüyüş yapin

Back