9 aylık evliyim ama çocuk tutturamıyoruz nedenn yardımcı olabilcek var mı ?

Aile olucaz canimm insallah en kisa zamanda yazicaz burdan birbirimizle paylasicaz :)) calismalarA devammm :))

Mrb kızlar bnde 9 aydr evliyiz 7 aydr çocuk için çalışıyoruz keçi boynuzunu bnde kullandrcm kendimde kullanicm. Belim çok ağrıyor kasık agrim adetime 3 gün var ona bagliyorum inşallah bebis tir

Bende sizle aynı durumdayım arkadşlar 5 ay oldu korunmayalı insanlara sölediğimde ne kafana takıosun gibi şeyler söylüyorlar aama insanın elinde değil napim aile olmayı istiyorum ve tabiki kafama takılıyr birde ben yumurtlama günlrimi hesaplyamıyorum yani bir 21-23-25-27 günde oluyor değişiyor hesaplayamıyorum bu ovulasyon testi işe yarıyor mu

Canım keçi boynuzu pekmezi içir eşine

valla bende 18 aydır istiyorum ama olmuyor hiç bir sorunda yok.

kısmet demek ki kardeşim..nasip.. zamanı var demekten başka söylencek sözümüz yok, rabbimin adaleti.hiç bir sorun yokken tıp!ın söylediği tek sey stres..cok etkılıyomus doğurganlığı..çocuk yapıcaz umuduyla yatmayın diyolar..ama işte o da imkansız oluyo birazcık maleseff ...bende bekliyorum hayırlısı olur hakkında inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…