9 aylik evliyim esim hep uyuyor napicam

benimkinin meslegi iyi aslinda da iste kimya mühendisi.
Türkiye'de Kimya Mühendisinin işe başlama şartları, oradaki asgari ücretliden kötü, biyoloji kimya fizik mühendisi dolu ama iş yok. Orada çalışmak için de kendisini çok geliştirmesi lazım, belki de depresyondadır, bir çok arkadaşım İngiltere'ye aile olarak taşındılar ama gitmeden dünya kadar sertifika aldılar, beş yılda hazırlandılar ki yine de iş hayatında çok zorlandık diyorlar. Biz de düşünüyoruz ama önümüzde on yıllık bir süreç var, ikinci yabancı dil, sertifikalar, muadil eğitimler ki oraya gidince endüstri meslek lisesi mezunu gibi etrafa bakınmayalım... eşinin derdini bi anla bakalım, orada çok rahat edeceğini mi düşünmüş yoksa maddi olarak daha refahta olacağını mı?

Türkiye'de Kimya Mühendisinin işe başlama şartları, oradaki asgari ücretliden kötü, biyoloji kimya fizik mühendisi dolu ama iş yok. Orada çalışmak için de kendisini çok geliştirmesi lazım, belki de depresyondadır, bir çok arkadaşım İngiltere'ye aile olarak taşındılar ama gitmeden dünya kadar sertifika aldılar, beş yılda hazırlandılar ki yine de iş hayatında çok zorlandık diyorlar. Biz de düşünüyoruz ama önümüzde on yıllık bir süreç var, ikinci yabancı dil, sertifikalar, muadil eğitimler ki oraya gidince endüstri meslek lisesi mezunu gibi etrafa bakınmayalım... eşinin derdini bi anla bakalım, orada çok rahat edeceğini mi düşünmüş yoksa maddi olarak daha refahta olacağını mı?

bilmem buakdarini düsündümü acikcasi süpheliyim..

Calisiyo mu calismiyo mu anlamadım yazınızı okuyamıyorum. Çalışmıyorsa hayirsizin teki. Erkek dediğin temizlikcilik de olsa çalışır evine bakar diplomalı diplomasız olması farketmez. Ama işten eve geldiğinde hep yatiyo diyosaniz demir eksikliğinden gizli depresyona kadar her olasılık mümkün.

herkesin canı tatlı ama didiniyor. kimya m. ise vücut yorgunluğu olacak bir işte de çalışmıyor. bence siz onu bir doktora götürün. belki de sağlık problemi vardır.

Selam Kizlar,

9 ay oldu evleneli. esim de almanyaya geldi Burda ysiyoruz. esim isden geliyo uyuo. sade iftara kalkiyo sonra zaten yine uyuyo bende hergün ise gidiyorum hafta sonalri ahric Sabah 05.30 da kalkiyorum gidis 50km gelis 50km yol gidiyorum ise ama gelip uyumuyorum. 8 Saat calsiyorz ikimizde. ama o mahvoluyo dayaniksiz ya bildigin dayaniksiz ynai sanki erkek benim. hicbisey paylasamiyourz ya sIkildim artik daha ise baslayali 1 ay bile olmadi. bu ne yani böyle bense 9 aydan beri caliyosurm o geldi yatti evde 8 ay. allahim cildircam ben birde büyük ameliyat oldum yinede calsitim evi gecindirdim. cnm Sikiliyo artik ya hergünümüz böyle geciyo öglenci oldugu zamanda bana gelince yorgun oluyo basi dönüyo ama ben uyursam o kendisi oturuyo izaman basi filan dönmüyo uykusu gelmiyo.

bu böyle devam gitmez yani miskin iste tr de de hic calismadiki toplasam 1 sene bile degil tüm calistigi. evde yatti gezdi tozduöyle iste.

annesigilde sanki bu kiz cocugu isde sorun varmi filan diyo. bu nedir ya erkek benmiyim anasini s atim.
Almanyanın havasındanda kaynaklanıyor olabilir :) bende eşim sebebiyle almanyaya geldim ilk zamanlar gözüm uykudan açılmıyordu, üzerimde hep bi ağırlık, yorgunluk vardı, hiç birşey yapmak istemiyordum çünkü hava hep kasvetli hep gri.. neyse tabi sonra alıştım havasına..

Back
X