• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık hamilelikte karın böylemi olur

Arkadaş bu kaçıncı konu açışın ya... hamile değilsin sen seninki bildiğin yağlı göbek.... bebek falan değil, aynı göbekten bende de var ordan biliyom:işsiz:
Imzan tam konu sahibine göre :70:

Benim adetim düzensizdi tarlusal kullandım adet oldum sonra kekik çayına başladım adet oldum ama o şüpheyi atamadım adet olmama rağmen hamile ihtimali var mı karnım sertte değil yumuşak
Kafa az gidik galiba hey Allahım ya nasıl hamile olucaksın saf mısın yoksa bizimle dalgamı geçiyorsun bacım :işsiz:

bu nedir ya hamilemisin değil misin önce bir onu söyle. Adet olmuyor musun? tabiki yüz üstü yatılmaz bu mümkün değil

kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin kaç kilosun ?

Hamilemisin değilmisin? Yoksa hamile olduğunu mu sanıyorsun :KK53:
Ay bende biri göbekle dalga geçti konu sahibi de göz var yani bu 9 aylık hamile göbeği mi diye serzenişte bulunuyor sandım. Arkadaşların cevaplara da gülmekten öldüm özellikle "bebeği öldürmek mi istiyorsun " diyene. Valla hala gülüyorum :KK70:

Konu sahibi o gayet mantı makarna bol ekmek göbeği, hamilelikle alakası yok:KK70:

Ay bende biri göbekle dalga geçti konu sahibi de göz var yani bu 9 aylık hamile göbeği mi diye serzenişte bulunuyor sandım. Arkadaşların cevaplara da gülmekten öldüm özellikle "bebeği öldürmek mi istiyorsun " diyene. Valla hala gülüyorum :KK70:

Konu sahibi o gayet mantı makarna bol ekmek göbeği, hamilelikle alakası yok:KK70:
o benim kız :) ne deyim bi kekik çayı içiyo bi karnının üstüne yatıyo :)))

İlşkiye girmedim boşlmda olmadı bu şekilde hamilelik olur mu hamile odğumu düşünüp haftalık hesaplama yaptım olsa 9 aylık olcak yani ama 6 aylık düşğndüğümde idrar testi yaptım megatif olsa çıkarmıydı bide tarlusal içtim adet oldum kekik çayı içip adet oluyoum şuanda kaç aydır oluyo yani 65 kilo falanm

İlşkiye girmedim boşlmda olmadı bu şekilde hamilelik olur mu hamile odğumu düşünüp haftalık hesaplama yaptım olsa 9 aylık olcak yani ama 6 aylık düşğndüğümde idrar testi yaptım megatif olsa çıkarmıydı bide tarlusal içtim adet oldum kekik çayı içip adet oluyoum şuanda kaç aydır oluyo yani 65 kilo falanm
Buraya konu açtığına göre gerçekten olabileceğini düşünüyorsun bunun o yüzden dalga geçmeden cevap vericem. Tabiki imkansız o karnının ağzına gelmesi lazımdı, bebeğin içerde tekmeler savurması lazımdı. Hatta belki şu sıralar doğum sancılarının başlamış olması lazımdı.

Gerçekten 9 ay boyunca psikolojini bu kadar bozacak bir olaya girme bence bir daha..

Bu söylediklerimle için rahatladı mı peki ?

ben kaç aydır uğraşıyorum hala hamile kalamadım. niye kendine eziyet ediyosun. kilo ver o göbek gider.

Dalga geçiyor olmalisin ilişkiye girmeden nasıl oluyor o iş tövbe Yarabbim yaa..bi yerden çocuk alican da aileni mi kandiriosun sisik göbekle burdan fikir alıyorsun

Hamile karnı sert olur dimi yumuşak olmaz ben hiç ağrı yaşamadım belirtide yok hiç adet sorunum vardı tarlusal içtim hamile olabilirm diye düşündüğüm zaman ama adet oldum nette yazdım hamileler tatlusalla adet olmaz mış hamile olmayanda işe yarıyomuş ama işte o korku her şeyi düşündürüyo boşalma hiç yok sürtnmeden zevk suyunda böyle ihtimal olur mu yani saçma geliyo bana ama içip hep tedirgin test ysptım çokidrar hep negatifti

Hamile karnı sert olur dimi yumuşak olmaz ben hiç ağrı yaşamadım belirtide yok hiç adet sorunum vardı tarlusal içtim hamile olabilirm diye düşündüğüm zaman ama adet oldum nette yazdım hamileler tatlusalla adet olmaz mış hamile olmayanda işe yarıyomuş ama işte o korku her şeyi düşündürüyo boşalma hiç yok sürtnmeden zevk suyunda böyle ihtimal olur mu yani saçma geliyo bana ama içip hep tedirgin test ysptım çokidrar hep negatifti
kaç yaşında olduğunu merak edyorum.

cnm bu mümkün değil. Hamile olsan hele ki 9 aylık olsan bebeğin tekmeleri olurdu. ben de 9 aylık hamileyim ve emin ol o resimdeki göbekten çok çok farklı oluyor. Hiç bir şey hissetmeden 9 aylık hamile olma şansın sıfır. Sadece filmlerde oluyor o rahat hamilelik.

İlk mesajlarda biri yazdı iç katnın genişse olabilir dedi şüphe ettim yani ama etrafımda hep götfüğm insanların karnı 7 aylıkts bile büyük yani ondan hiç ağrım olmadı aşerme fslsn hiç belirtim olmadı yani kekik çayı içiyorum adet oluyorum yoktur yani dimi şimdi hamile olsan kekik çayı bile adet getirmez mi getirme ihtimali olur mu

Back
X