Bebek Beslenmesi 9 aylık oğlum..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
selam kızlar ilk bebeğim ve 9 aylık olduk .. gelişim aşamalarıyla ilgili soru soracağım sizlere emekleme çabaları var , duyguları analayabiliyor yanı şöyle kızgın suratım olunca ağlar hemen ben gülünce Güler , ce ce oyununa dahil olur gel gel yapar bunlar cepte ve iyi olanlar gel gelelim oyuncak arabaları izni altını incelemeyi tekerlek çevirmeyi çok seviyor diğer oyuncakları inceler smacına uygun az çok oynar ama araba tekerlek çevrimesi biraz düşündürüyor Allah esirgesin otizim adına. Yada bu aylarda normal benim oğlumda yapmıştır diyin bana...

Otizmden supeleniyorsaniz bir tek belirtisi bu olmaz tahminim.
Zaman zaman benim oglum da yapti o donem o ilgisini cekti.sonra baska bisey ilgisini ceker ona yonelir.

Yapmayın yahu. Tekerleği cevirmeyip ne yapacak ? Bi tekerlek çevirdiği dönen şeylere baktığı için olacak şey mi bu. Yapabildiği şey tekerlek çevirmek . Dönen toplarada bakiyordur.

9 aylık oğlum benim de hareketli şeyler ilgisini çekiyordur korkmayın ama takipte kalın biz emekliyoruz son zamanlarda hızlandık. Konuşmaya cabalamaya da basladik. Benim.oglumda direksiyon delisi arabasına oturup direksiyon çeviriyor surekli

her şeyi otizm e yormayın. benm oğlum 8,5 aylık ve 1 aydır yapıyor bunu.
motor becerileri gelişsin diye öğretiyorum her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…