Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün emriyosu önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması.Arkadaşlar şükürler olsun 3. denemede pozitif gördüm 9. gün beta 43 sizce nasıl bir değer yükselir mi 9.güne göre düşük mü
5.gün embriyosu öyle ama yine de insan bir telaşlanıyor çok mu düşük diyeKaçıncı gün emriyosu önemli olan iki gün sonra iki katına çıkması.
2 gün sonra kan ver canım belli olur artış önemli hayırlı olsun inşallah bizlerede nasip olsun pozitiflerArkadaşlar şükürler olsun 3. denemede pozitif gördüm 9. gün beta 43 sizce nasıl bir değer yükselir mi 9.güne göre düşük mü
Maşallkah5 gün emriyolari 7 gün yaptirdigim testlerde 34 ve 37 ile öğrenmiştim önemli olan sağlıklı bir şekilde iki katı artması onu takip edin inşallah artisiniz çok iyi ilerler![]()
maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah5 gün emriyolari 7 gün yaptirdigim testlerde 34 ve 37 ile öğrenmiştim önemli olan sağlıklı bir şekilde iki katı artması onu takip edin inşallah artisiniz çok iyi ilerler![]()
İnşallah Allah gönlüneze göre versin en güzel değerlerde poZifleri görün inşallah2 gün sonra kan ver canım belli olur artış önemli hayırlı olsun inşallah bizlerede nasip olsun pozitifler![]()
Çok teşekkür ederimİnşallah Allah gönlüneze göre versin en güzel değerlerde poZifleri görün inşallah
Amin amin inşallah canimİnşallah Allah gönlüneze göre versin en güzel değerlerde poZifleri görün inşallah
Gayet güzel bence , hayırlı olsun :)Arkadaşlar şükürler olsun 3. denemede pozitif gördüm 9. gün beta 43 sizce nasıl bir değer yükselir mi 9.güne göre düşük mü
Gerçekten mi bunu duymaya çok ihtiyacım var 3.denemem çünküGayet güzel bence , hayırlı olsun :)
Çok teşekkür ederim inşallah Sizin de arttı değil mi artıysa size zahmet yazar musunuz kaç kaç artttıcanım benimde 5.gün embriyosu ve 8. gün beta hcg 28 di.Bence korkmadan mutlu bir şekilde 2 gün sonrayı bekle inşallah güzelce artacaktır.
Benim 9. Gün 7,63- 11. gün 21,5- 13. Gün 75 oldu, doktorum telaslanma sayıya takılma önemli olan ikişer kat artması dedi. Bebiş tutundugunda beta artıyor. Hangi gün tutundugunu bilmediğimiz için sayının azlığı çokluğu farketmezmiş
MaşallahBenim 9. Gün 7,63- 11. gün 21,5- 13. Gün 75 oldu, doktorum telaslanma sayıya takılma önemli olan ikişer kat artması dedi. Bebiş tutundugunda beta artıyor. Hangi gün tutundugunu bilmediğimiz için sayının azlığı çokluğu farketmezmiş
Maşallah ne güzel inşallah benim de artar çok teşekkür ederimbenim 5.gun embriyosu ile 8.gun 117 degerle ogrenmistim insallah katlanarak artar
Hayır gayet güzel değerin. Benimde 10.gün 56idi 12.gün 136 14.hün 397 çıktı. Önemli olan katlanması. Bende ilk öğrendiğimde düşük diye kendimi üzdüm. Doktorum önemli olan yükselmesi demişti. İnşallah güzel yükselir seninkideArkadaşlar şükürler olsun 3. denemede pozitif gördüm 9. gün beta 43 sizce nasıl bir değer yükselir mi 9.güne göre düşük mü