• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.gün BETA 43 lütfen düşüncelerini yazın

Seda3030

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2025
27
13
3
35
Arkadaşlar şükürler olsun 3. denemede pozitif gördüm 9. gün beta 43 sizce nasıl bir değer yükselir mi 9.güne göre düşük mü

5 gün emriyolari 7 gün yaptirdigim testlerde 34 ve 37 ile öğrenmiştim önemli olan sağlıklı bir şekilde iki katı artması onu takip edin inşallah artisiniz çok iyi ilerler 🥰🦋

5 gün emriyolari 7 gün yaptirdigim testlerde 34 ve 37 ile öğrenmiştim önemli olan sağlıklı bir şekilde iki katı artması onu takip edin inşallah artisiniz çok iyi ilerler 🥰🦋
Maşallkah
maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah ❤️🙏bana nasip olur inşallah 🙏🌸çok teşekkür ederim

canım benimde 5.gün embriyosu ve 8. gün beta hcg 28 di.Bence korkmadan mutlu bir şekilde 2 gün sonrayı bekle inşallah güzelce artacaktır.

canım benimde 5.gün embriyosu ve 8. gün beta hcg 28 di.Bence korkmadan mutlu bir şekilde 2 gün sonrayı bekle inşallah güzelce artacaktır.
Çok teşekkür ederim inşallah Sizin de arttı değil mi artıysa size zahmet yazar musunuz kaç kaç artttı

Benim 9. Gün 7,63- 11. gün 21,5- 13. Gün 75 oldu, doktorum telaslanma sayıya takılma önemli olan ikişer kat artması dedi. Bebiş tutundugunda beta artıyor. Hangi gün tutundugunu bilmediğimiz için sayının azlığı çokluğu farketmezmiş

Benim 9. Gün 7,63- 11. gün 21,5- 13. Gün 75 oldu, doktorum telaslanma sayıya takılma önemli olan ikişer kat artması dedi. Bebiş tutundugunda beta artıyor. Hangi gün tutundugunu bilmediğimiz için sayının azlığı çokluğu farketmezmiş
Maşallah 🧿inşallah benim de öyle olur🌸🙏

Arkadaşlar şükürler olsun 3. denemede pozitif gördüm 9. gün beta 43 sizce nasıl bir değer yükselir mi 9.güne göre düşük mü
Hayır gayet güzel değerin. Benimde 10.gün 56idi 12.gün 136 14.hün 397 çıktı. Önemli olan katlanması. Bende ilk öğrendiğimde düşük diye kendimi üzdüm. Doktorum önemli olan yükselmesi demişti. İnşallah güzel yükselir seninkide 🥰

Back
X