9.Gün düşük beta

Ayrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2021
294
138
53
33
Merhaba arkadaşlar, dokuz gün önce beşinci gün embriyo transferi oldum bugün kan verdim değerim çok düşük 9.26 sabah hastaneden geldikten sonra ilk kez peçeteye gelen lekelenmem oldu ilaç kullandığım için adette olamam acaba değer bundan sonra mı artacak hiç böyle bir şey başına gelen oldu mu ?

Doktorunla görüştün mü bi yorum yaptı mı? Benimde bugün 7. Günüm dün akşam lekelenme başladı test yapmalı mıyım yoksa erken mi bilemedim

Kaçıncı gün emriyosuydu yerleşme kanaması olabilir mi ?

taze transferse çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. ama değilse önemli olan değerin düzenli katlanarak artması

taze transferse çatlatma iğnesinin etkisi olabilir. ama değilse önemli olan değerin düzenli katlanarak artması
Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer tahmini bu arkadaş iğneyi yaptıralı 15 16 gün olmuş o kadar sürer mi bilmediğimden soruyorum

Çatlatma iğnesinin etkisi kaç gün sürer tahmini bu arkadaş iğneyi yaptıralı 15 16 gün olmuş o kadar sürer mi bilmediğimden soruyorum
okadar sürmüyor diye biliyorum bende mesela 11 gün sürmüştü. en fazla 13-14 gün sürer sanırım

okadar sürmüyor diye biliyorum bende mesela 11 gün sürmüştü. en fazla 13-14 gün sürer sanırım
Sizin sonucunuz pozitif mi testi ne zaman yaptırdınız benim 5. Gün embriyosu transferden sonra 7. Günüm test yapmalı mıyım sizce

Sizin sonucunuz pozitif mi testi ne zaman yaptırdınız benim 5. Gün embriyosu transferden sonra 7. Günüm test yapmalı mıyım sizce
benim ikinci transfer pozitif oldu doğum yaptım 2 ay önce . 3. gün embriyosu 6 gün test yapmıştım negatifti çok üzülmüştüm ama kan sonucum 11. gün 200 küsür çıkmıştı. 5. gün ise ve çift transferse silikte olsa çizgi çıkar bence ama kanı bekleyin derim. ben çok sıkılıyordum beklemekten bir an önce belli olsun kendimi hazırlayayım diyordum o yüzden yapıyordum.

Yaa hayırlı olsun bebişiniz sağlıkla büyütün inşallah ben de bi an önce sonucu öğrenmek için sabırsızlanıyorum o yüzden evde test yapacağım sanırım teşekkür ediyorum cevapladığınız için

Benimde 5.gun dondurulmus embryom 8 temmuzda transfer edildi dun(7.gun) ve bugun(8.gun transfer gunu haric) betam hep negatif cikti endusuk deger. Transferiniz hangi gundu.

haberdar edersiniz. inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Doktorunla görüştün mü bi yorum yaptı mı? Benimde bugün 7. Günüm dün akşam lekelenme başladı test yapmalı mıyım yoksa erken mi bilemedim
Sadece ilaçları kullanmaya devam et iki gün sonra test tekrarı yapılacak dedi :)

Benimde 5.gun dondurulmus embryom 8 temmuzda transfer edildi dun(7.gun) ve bugun(8.gun transfer gunu haric) betam hep negatif cikti endusuk deger. Transferiniz hangi gundu.
Transferim 7 temmuzda yapıldı bugün dokuzuncu günüm sonradan artmaya başlayabiliyor benim ilk transferimde de sonradan tutundu oda kimyasal oldu buda öyle olacak gibi duruyor :)

Transferim 7 temmuzda yapıldı bugün dokuzuncu günüm sonradan artmaya başlayabiliyor benim ilk transferimde de sonradan tutundu oda kimyasal oldu buda öyle olacak gibi duruyor :)
Hayirlisi olsun canim benimde zaten umudum yok olmaz heralde bu saatten sonra tabi ilaclara devam ediyorum dikkat ediyorum nasip kısmer

Taze transfer değil dondurulmuş oldum pek umudum yok ama inşallah bakalım
benimde yoktu hatta burdan olmadı diye yazmıştım ama oldu hatta ben 10. gün ovulasyon yapmıştım kopkoyu iki çizgi çıktı dedim kesin oldu. ama bakın ozaman üzülüyoruz insanız sonuçta ama ben şimdi herşeye hayırlısı dememiz gerektiğini yeni anlıyorum.

Çok sevindim Allah yavrunuzu size bağışlasın uzun ömürleri olsun kesinlikle öyle buda olmazsa üçüncüyü genetikli yaptıracağım

Hayirlisi olsun canim benimde zaten umudum yok olmaz heralde bu saatten sonra tabi ilaclara devam ediyorum dikkat ediyorum nasip kısmer
Çıkmadık candan umut kesilmez test günü bile pozitif görebilirsiniz bende devam ediyorum bakalım yarın belli olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…