- 17 Kasım 2022
- 9
- 0
- 16
- 32
- Konu Sahibi Kadinlarca
-
Son ilişkiniz 22 sinde mi oldu yaniMerhabalar kızlar. Ekim ayının 17 sinde adetim bitti. 20 ve 22 sinde korunmali ilişkimiz oldu. Adetim 9 gun gecikti. Bu süreçte 5 tane kaset test uyguladim. Hepsi negatif çıktı. 2 hafta once diz ağrılarım olmustu. Bunu gribime baglamıştım. Normalde regleden önceki hafta kasık ağrım, akıntim ve göğüs hassasiyetim olur fakat bunların hiçbiri yok. Çok nadir kasik ağrım oluyor bir de belime bıçak saplanması hissi. ( adetim düzenlidir) yardıminiz icin teşekkür ederim
EvetSon ilişkiniz 22 sinde mi oldu yani
25 gün geçmiş
25 gün geçmiş
Gebelik çoktan belli olurdu
Hamile değilsiniz
Yaediminiz icin Çok teşekkür ederim.25 gün geçmiş
Gebelik çoktan belli olurdu
Hamile değilsiniz
Rica ederim. Normalde ilişki üzerinden 14 gün geçince belli olurYaediminiz icin Çok teşekkür ederim.
Yardiminiz için teşekkür ederim. :)Rica ederim. Normalde ilişki üzerinden 14 gün geçince belli olur
Hadi 20 olsun… ama sizin 25 gün geçmiş sıkıntı yapmayın eğer gebelik istemiyorsanızgönlünüzce olsun
Ben teşekkür ederimYardiminiz için teşekkür ederim. :)
Benim hiçbir fikrim yok maalesef... Umarım gönlünüze göre olurMerhaba arkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetim Eylül'ün 21 de oldu ve üç kez evde test yaptım negatif cikdi ekimin 1 de de kan testi yapdirdim oda negatif cikdi böyle yanılma oluyormu böyle durumda olan varmı ve hala adet olmadım kasik ağrısı miyde bulantısı hepsi var
Sağol canım boye ölümü test yaniltirmi acaba randevu aldım 28 de ama dedim sizlere bir sorayım nerdeyse iki ay olucakBenim hiçbir fikrim yok maalesef... Umarım gönlünüze göre olur
Neredeyse 58 gündür adet olmuyorsunuz. Ekimin 3ü ve 4ü yumurtlama günleriniz olduğunu varsayarsak ve ilişkide bulunduysanız testte pozitif sonuç verme tarihi ortalama 21 22 Ekim olması lazımdı. Bu tarihlerde ayrıca tahmini adet olma tarihiniz. Kasımın 18indeyiz. Ben 50 gün adet olmadım ancak sonuç pozitif oldu geç döllenme yaşadığım için. Ondan öncekiler negatifti.Merhaba arkadaşlar nolur bana yardımcı olun benim adetim Eylül'ün 21 de oldu ve üç kez evde test yaptım negatif cikdi ekimin 1 de de kan testi yapdirdim oda negatif cikdi böyle yanılma oluyormu böyle durumda olan varmı ve hala adet olmadım kasik ağrısı miyde bulantısı hepsi var
Bilmiyorum ki geçen sene kist ameliyatı oldum sonradan doktora gitim bişey yok dedi bu gün yine yapdim test yine çıkmadı kadın doğuma randevu aldım 28 deNeredeyse 58 gündür adet olmuyorsunuz. Ekimin 3ü ve 4ü yumurtlama günleriniz olduğunu varsayarsak ve ilişkide bulunduysanız testte pozitif sonuç verme tarihi ortalama 21 22 Ekim olması lazımdı. Bu tarihlerde ayrıca tahmini adet olma tarihiniz. Kasımın 18indeyiz. Ben 50 gün adet olmadım ancak sonuç pozitif oldu geç döllenme yaşadığım için. Ondan öncekiler negatifti.
Büyük bir ihtimal ya stres yaptığınız için adet olamıyorsunuz, ya da polikistiniz var. Veya herhangi başka bir kist türü. Kadın doğumda Ultrasona girmeniz gerekiyor. Şuana kadar çoktan pozitif sonucu almalıydınız.
Yok hamile değilsiniz. Polikist zaten yumurtalıklarda olan bişey alınabilir bir kist değil tek zararı geç hamile kalmanız, adet düzensizliği yaşatması. Kadın doğumda sebebi çıkacaktır geçmiş olsunBilmiyorum ki geçen sene kist ameliyatı oldum sonradan doktora gitim bişey yok dedi bu gün yine yapdim test yine çıkmadı kadın doğuma randevu aldım 28 de
Ay korkdum şimdi inşallah kötü bişey yokturYok hamile değilsiniz. Polikist zaten yumurtalıklarda olan bişey alınabilir bir kist değil tek zararı geç hamile kalmanız, adet düzensizliği yaşatması. Kadın doğumda sebebi çıkacaktır geçmiş olsun
İkinci çizgi silik de olsa pozitif sayılıyor. Yani hamilesiniz inşallahKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Peki öncesinde hiç test yapmışmıydınız?Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
Ewt yapmıştım o da silik çıktı ama bu kadar belirgin değildi aradan iki gün sonra tekrar yaptım daha belirgindiPeki öncesinde hiç test yapmışmıydınız?
Ozaman hamilesiniz bence. İki sefer pozitif çıkmış. Tebrik ederimEwt yapmıştım o da silik çıktı ama bu kadar belirgin değildi aradan iki gün sonra tekrar yaptım daha belirgindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?