Teşekkür ederim9 gün geçtiyse negatiftir. aradan baya zaman geçmiş imkansıza yakın maalesef. yinede an testi verip emin olduktan sonra söktürücü kullanın ağrılar geçmez yoksa
9 gün geçtiyse negatiftir. aradan baya zaman geçmiş imkansıza yakın maalesef. yinede an testi verip emin olduktan sonra söktürücü kullanın ağrılar geçmez yoks
Adetleriniz düzenli değilse 1 hafta sonra tekrarlayın testi. Ben 2 ay adet olmayıp 2 ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim. Geç döllenmeydi sanırımMerhaba yeni üyeyim ben çocuk sahibi olmak istiyorum en son 29 Ağustosta regl oldum ondan sonra da hiç regl olmadım normalde uygulamaya göre Eylül'ün 26 sında regl olmam lazımdı fakat üzerinden 9 gün geçti yine akıntıdan başka bir şey yok kasıklarıma ve belime ağrı vuruyor kaset test yaptım negatif çıktı henüz kan vermedim böyle bir durum yaşayıp hamile olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet adetlerim çok düzensiz ama bu kadar çok gecikmemişti gebelikten şüphelendim açıkçasıAdetleriniz düzenli değilse 1 hafta sonra tekrarlayın testi. Ben 2 ay adet olmayıp 2 ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim. Geç döllenmeydi sanırım
Hmm anladım. Valla her şeyin bi ilki olduğunu öğrendim benEvet adetlerim çok düzensiz ama bu kadar çok gecikmemişti gebelikten şüphelendim açıkçası
Allah sağ salim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsinHmm anladım. Valla her şeyin bi ilki olduğunu öğrendim ben3 ay önce düşük yaptım. Dediğim gibi o gebeliğimi son adet tarihinden 2-2.5 ay sonra öğrendim resmen. Şimdi yine hamileyim sanırım. Bunu da adetten 13 gün sonra öğrendim. Yumurtlama zamanı bile değil benim için normalde. Olmaz değil hiç bsey
Ay inşallah canım ya. Zor şeyler gerçekten. İnşallah bi daha aynı şeyleri yaşamadan hayırlısı ile alırız kucağımızaAllah sağ salim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsinBende bir sene önce düşük yaptım o testte pozitif çıkmıştı öğrendiğim gün kaybettim bu sefer inşallah öyle olmaz
Ben de aynı semptomlarla test yaptım iki kez negatif çıktı. Kan testi yaptırdığımda ise hipotiroidi olduğumu öğrendim. Bir an önce ilaç tedavisi başladı. Tiroit rahatsızlıkları ne yazık ki adet düzensizliği yapıyor ve kontrol altına alınmadığında da gebe kalma ihtimalini düşürüyor. Önce sizin sağlığınız için kan verin ve tüm testleri yaptırın. Sağlıklı anne, sağlıklı bebek
Amin inşallahAy inşallah canım ya. Zor şeyler gerçekten. İnşallah bi daha aynı şeyleri yaşamadan hayırlısı ile alırız kucağımıza
2 ay adet olmayıp öğrendiğinizde kaç haftalıktı?Adetleriniz düzenli değilse 1 hafta sonra tekrarlayın testi. Ben 2 ay adet olmayıp 2 ayın sonunda gebe olduğumu öğrendim. Geç döllenmeydi sanırım
Adet günün itibarıyla düzenli ilişki olmuş muydu 13 gün sonra çıkmış olabilir mi o zamanlar hamile kaldıysan?Hmm anladım. Valla her şeyin bi ilki olduğunu öğrendim ben3 ay önce düşük yaptım. Dediğim gibi o gebeliğimi son adet tarihinden 2-2.5 ay sonra öğrendim resmen. Şimdi yine hamileyim sanırım. Bunu da adetten 13 gün sonra öğrendim. Yumurtlama zamanı bile değil benim için normalde. Olmaz değil hiç bsey
Aslında şöyle. Son adetimin üstünden 2 ay 10 gün geçmişti ama gecikme 1 ay 10 gündü. Yaklaşık 6 haftalık falandı. Kalp atımını görmüştük2 ay adet olmayıp öğrendiğinizde kaç haftalıktı?
Yüksek ihtimal adetten hemen önce yumurtlama oldu. O zaman hamile kaldım ama yine de adet oldum. İlk başta çok erken diye idrar testinde çıkmadı. Sonradan çıktı.Adet günün itibarıyla düzenli ilişki olmuş muydu 13 gün sonra çıkmış olabilir mi o zamanlar hamile kaldıysan?
Ve;
"Yumurtlama zamanı bile değil benim için normalde. Olmaz değil" demişsin, açar mısın?
Senin yumurtlaman adet öncesiydi ve o zaman hamile kaldın sanırım?Yüksek ihtimal adetten hemen önce yumurtlama oldu. O zaman hamile kaldım ama yine de adet oldum. İlk başta çok erken diye idrar testinde çıkmadı. Sonradan çıktı.
Yumurtlama zamanı bile değil derken şunu demek istedim. Bazıları adetten hemen sonra yumurtluyor ya. Öyle bseyde belki bi ihtimal adetten 14 gün sonra falan öğrenirsin ama benim yumurtlama günüm bile değildi o zamanlar
Düzenli ilişki olmuş muydu bu süreçte?Aslında şöyle. Son adetimin üstünden 2 ay 10 gün geçmişti ama gecikme 1 ay 10 gündü. Yaklaşık 6 haftalık falandı. Kalp atımını görmüştük
O 10 gün gecikme sürecinde düzenli ilişki olmuş muydu o zaman hamile kalmış olabilir misin?Ben yaşadım bu durumu. 10 gün adet olmadım. Test yaptım hem de iki tane üst üste ikisi de negatif çıktı. Olmadı herhalde bende bir sorun var rahimde kist olabilir vs diye jinekoloji bölümüne gittim. Doktor dedi ki evet rahimde bir çıkıntı var kist olabilir bebek bekliyor muydun dedi. Ben de durumu anlattım. Biz yine de kan testi yapalım dedi. O sıra 3haftalik olmuş bile tabi bebek. Kan testim pozitif çıktı iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gittik 5 haftalikken filan. Sakın adet söktürücü filan almayın en güvenli sonuç kan testi zaten. Iki ay sonra bir yaşına girecek minnoşum ümitsiz gidip mutlu dönüşüm olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?