9 gün geciktim hamile miyim

O 10 gün gecikme sürecinde düzenli ilişki olmuş muydu o zaman hamile kalmış olabilir misin?
Hiç düzenli ilişkim yoktu. Hadi yapalım ve Hayır yok doğumdan korkuyorum diyerek gitgelli bir süreçte bir aylık evliyken hamile kaldım. Evlendim bir hafta sonra adet oldum sonra ilişkiye girerken bazen içime yaptı bazen yapmadı. Korktuğum için. Sonraki adetim gelmedi. Test yaptim negatif cikinca hastayım zannettim ilişkiden dolayi mikrop kaptım zannettim ben direk bebeğe değil kafamı hastalığa vurdum yani. Yumurtlama dönemi filan hiç bilmem o yüzden. Birden öğrenince şok oldum zaten. Sadece tek tavsiyem adet söktürücü kullanmamanızdı her an bebek çıkabilir diye :KK48::KK9:

Hiç düzenli ilişkim yoktu. Hadi yapalım ve Hayır yok doğumdan korkuyorum diyerek gitgelli bir süreçte bir aylık evliyken hamile kaldım. Evlendim bir hafta sonra adet oldum sonra ilişkiye girerken bazen içime yaptı bazen yapmadı. Korktuğum için. Sonraki adetim gelmedi. Test yaptim negatif cikinca hastayım zannettim ilişkiden dolayi mikrop kaptım zannettim ben direk bebeğe değil kafamı hastalığa vurdum yani. Yumurtlama dönemi filan hiç bilmem o yüzden. Birden öğrenince şok oldum zaten. Sadece tek tavsiyem adet söktürücü kullanmamanızdı her an bebek çıkabilir diye :KK48::KK9:
Ne oldu anlamadan hamile kaldın desene:)

Ben yaşadım bu durumu. 10 gün adet olmadım. Test yaptım hem de iki tane üst üste ikisi de negatif çıktı. Olmadı herhalde bende bir sorun var rahimde kist olabilir vs diye jinekoloji bölümüne gittim. Doktor dedi ki evet rahimde bir çıkıntı var kist olabilir bebek bekliyor muydun dedi. Ben de durumu anlattım. Biz yine de kan testi yapalım dedi. O sıra 3haftalik olmuş bile tabi bebek. Kan testim pozitif çıktı iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye gittik 5 haftalikken filan. Sakın adet söktürücü filan almayın en güvenli sonuç kan testi zaten. Iki ay sonra bir yaşına girecek minnoşum ümitsiz gidip mutlu dönüşüm olmuştu:KK36:
Merhabalar bende bir soru sorucam adetim 6 gün gecikti ve adetime 2 gün kala eşimle ardarda beraber olduk ilk defa adetim gecikti idrar testi yaptım negatif çıkıyor ne oldugunu çözemedim vücudumda başka bi sorunmu var hamilemiyim anlayamıyorum

Merhabalar bende bir soru sorucam adetim 6 gün gecikti ve adetime 2 gün kala eşimle ardarda beraber olduk ilk defa adetim gecikti idrar testi yaptım negatif çıkıyor ne oldugunu çözemedim vücudumda başka bi sorunmu var hamilemiyim anlayamıyorum
Ben tarih tutmadım ne zaman birlikte olduk bilmiyorum ama adetimden sonra olmuştuk. Bir ay boyunca düzenli olmayacak şekilde olduk. bir sonraki adetim gelmedi. On gün gecikince test yaptım negatif çıktı. Benim hanimefendiye uyarım ilaç kullanmayindi. Siz tabiki doktora gidin kesin sonucu o söyler ben birsey diyemem.

Back
X