Gebeliğe Hazırlık 9 gün önce ilişkiye girdik 6 gündür adet olamiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

edadogan22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
98
124
43
27
Kızlar 20 ve 21 Şubat'ta ilişkiye girdik 24 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmadım 9 gün oldu bugün ilişki sonrası idrsr testi yaptım negatif çıktı sizce ne zamana kadar beklemeliyim

Kızlar 20 ve 21 Şubat'ta ilişkiye girdik 24 Şubat'ta adet olmam gerekiyordu olmadım 9 gün oldu bugün ilişki sonrası idrsr testi yaptım negatif çıktı sizce ne zamana kadar beklemeliyim
Adetiniz düzenli mi. Yumurtlama gününüzü biliyor musunuz?

Adetim her ay 21 ve 24 arası oluyordu
İlişkiye yumurtlama döneminde değilde adet olmama 5 gün vardı ama şuan 7 gün oldu adet olmayali

Sitresten olabilir döngünuz değişmiş olabilir hamile olsanız çıkardı gibi geliyor test te..kadın doğuma gidin en doğru bilgiyi onlar verir.

Bebek Rahime 7 günde yerleşir 10-11 günde kanda 16-17 gün sonrasında idrar testinde ( kaset test) öğrenebilirsiniz
Kan verseniz beta değerinize göre kesin sonucu öğrenebilirsiniz

Kızlar o kadar çok bel ağrım ve karın ağrım var ki 9 gün oldu adet olmayali sizce neden oluyor bu durum idrar testim negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…