• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama gününden kac gün sonra adet gördünüz kızlar

Beyzannur5

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
3
0
1
24
Kızlar adet günlerim çocuk istediğimden beri şaştı mesela şöyle 5 Eylül adet diğer ay 30 Eylül arada 25 gün var bu ay 17 Ekim yumurtlama gördüm yine 30 Ekim'de adet aradaki döngü 13 gün erken sürdü ovulasyon la destekledim 6 Kasım yumurtlama 9 Kasım çatlama oldu ve o günün üstünden 18 gün geçti (catlamadan) test negatif ara sıra karın ağrım oluyo adet olucakmis gibi gelen giden yok test yapıyorum çok silik çıktı biri diğeri negatif kafam karıştı hangi gün adet görücem internete göre çoktan olmam gerekiyodu

Gecikmede ultrason muayenesi iyi olabilir acaba kist mi oldun? yada kimyasal oluyorsun farkında olmamıs da olabilirsin.

Pcos var mı ?

Gecikmede ultrason muayenesi iyi olabilir acaba kist mi oldun? yada kimyasal oluyorsun farkında olmamıs da olabilirsin.

Pcos var mı ?
Yok Hayır kontrole gidiyorum 3 aydır düzenli bi sıkıntım yok ama adet tarihlerim kafamı karıştırdı bı ay 25 gün sürüyor döngüm 1 ay 30

Back
X