9.gün sonucum 23,06

kızlar buğün transferin 9. günü dayanamayıp ewde tahlil yaptım.ikinci çizgiyi gördüm silik ama .acaba ben şimdi gerçekten hamilemiyim yoksa ilaçlardan mı.noluuur ya bişey yazın

ya ben anlamıyorum idrar testi hastalığını yaaa. size doktorunuz idrar testi yaptırın dedimi... neden kendinize bu kadar kötü davranıyorsunuz kızlar ya. silik çıkıyor yok çıkıyor sonra üzülüyorsunuz küçücük bebişleriniz tutunamıyor ozaman size. doktor demedimi size. stres yasak diye...... oyalanın merak etmeyin. kan testini bekleyin yaaa.

cnm kayra doğru söylüyor bende hem idrarda hem kanda pozitif ama doktorlar onlar hiç önemli değil diyor 12. gün çıkar ancak diyor boşuna stres oldum bende

sANA ANLATAMADIK Kıı BAKMAA ARKADAŞIM YAPTIRMA DEDıKK.. AMA ıÇıNDE HADı HADı DıYEN BıŞEY VARMIŞ. HERKES SENıN GıBı ŞANSLIDA OLMAYABıLıR DOSTUM.. MESELA BENNN....

nerelerdesin kız özledik valla beni bilmiyormusun 2. gün test yapmadığıma dua et sen durdurdun yoksaaaaa

bende de bi ağırlık bi ağırlık vardı değilmi canım.. kısmet işte demekki olmayacakmış ondan yapamamışım. ya aslında arayacaktım bugun seni ama 10 gündür yatıyorum ya temizliğe kalktım sabahtan yarında işe başlıyorum.. yatarak geçirdiğimi günleri hatırlamak istemediğimden ortamda değişiklk yaptım bugun ağır ağır eşyalar kaldırdım kondurdum. nede olsa boşum boşş...

sen nasılsın bakiyimmm... Nasıl gidiyo hamişlikk.. bak şimdi sen yarın dayanamaz yine test yaparsın şimdide değerim düştümü çıktımı merakı vardır. canım acele etme 12. gününü bekle lütfen. bide yorma üzme kendini.. hadi öpüyorum seni.. ben şimdi dışarı çıkıyorum çok bunaldım ve hala inan kendimde değilim.. moral yok hiç.

Allah yardımcınız olsun Allahım o yolda bekletmesin kucağınızı boş bırakmasın inşallah en kısa zamanda doldursun inşallah çok zor bilirim

sen nasılsın bakiyimmm... Nasıl gidiyo hamişlikk.. bak şimdi sen yarın dayanamaz yine test yaparsın şimdide değerim düştümü çıktımı merakı vardır. canım acele etme 12. gününü bekle lütfen. bide yorma üzme kendini.. hadi öpüyorum seni.. ben şimdi dışarı çıkıyorum çok bunaldım ve hala inan kendimde değilim.. moral yok hiç.

moralini bozma hiç işine dönünce herşeyi unutursun merak etme inş Rabbim fazla bekletmez daha geride seni bekleyen bebişler var unutma onlarızemuszemus

moralini bozma hiç işine dönünce herşeyi unutursun merak etme inş Rabbim fazla bekletmez daha geride seni bekleyen bebişler var unutma onlarızemuszemus

gunaydın hiram
nasılsın herşey yolunda mı
bugun kaçıncı gunundu tatlım sen ne zaman test yapacaksın
bende transferden sonraki 14 gunum
regl gunum geçeli 5 gun oldu ama hala hastalanmadım
11 gun kanda degerim 1 çıktı ama ben umutla mucize bekliyorum yukselmiştir diye bir tane bile benimle kalsın diye
ama bir daha baktırmadım kanda

inş bebişin seninledir tatlım çok şükür şimdilik bi sorun yok 11. günüm yarın test var inş katlanır değerim

gunaydın hiram
nasılsın herşey yolunda mı
bugun kaçıncı gunundu tatlım sen ne zaman test yapacaksın
bende transferden sonraki 14 gunum
regl gunum geçeli 5 gun oldu ama hala hastalanmadım
11 gun kanda degerim 1 çıktı ama ben umutla mucize bekliyorum yukselmiştir diye bir tane bile benimle kalsın diye
ama bir daha baktırmadım kanda

denizciğim keşke öyle bir mucize olsa ama mümkün değil ne yazık ki. bn pazartesi negatif sonucu alıp cuma regl olmuştım. adetim 5-6 gün geçmişti. bazıları hemen bazıları daha da geç adet oluyorlar. diğer aylarda da adet düzen bozulanlar oluyor. bunlar bünye ve kullandığımız ilaçlarla ilgili ne yazık ki.

slm kızlar bugün hastaneden mehtap hanım aradı kanama varmı diye yok diyince gel bakalım dedi çok şükür değerim 73.26 olmuş yarın tekrar gel dedi iki defa daha kan vercekmişim inş devamıda gelir dualarınız için saolun

:teytey: görünen köy klavuz istemez :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kuzularıma arkadaş geliyoooooo:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

slm kızlar bugün hastaneden mehtap hanım aradı kanama varmı diye yok diyince gel bakalım dedi çok şükür değerim 73.26 olmuş yarın tekrar gel dedi iki defa daha kan vercekmişim inş devamıda gelir dualarınız için saolun

Tebrik ederim canım.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Back
X