9.gün sonucum 23,06

kızlar idrarda pozitif çıkınca test yaptım 9. gün 23 çıktı bu değer hiçbişi ifade etmiyor heralde 12. gün tekrar yapıcaz inş artar:Saruboceq::Saruboceq:

artar canim merak etme hem 9. gun sonucu olarakta gayet iyi bir deger tekil gebelik ama....:ecrin_bebek:

Tebrik ederim canım hayırlı olsun.ınşallah değerlerin katlanır sağlıkla bebişini kucağına alırsın.

inş arkadaşlar cuma günü belli olur

hiram tebrik ederim başlığı görünce içimde bi umut doğdu seninle daha önce konuşmuştuk o zaman ben anatoliaya gitmeyi planlıyodum ama bizim için planlar değişti memorialda karar kıldık tanıdığımız orada çalıştığı için. şimdi benim sana bi sorum olacak özel olmazsa yanıtlarsan sevinirim bizim sorunumuz erkek infertilitesi ileri hızlımız %5 sayımız 76mil eşim varikosel ameliyatı olmuştu 8 ay önce sizin sorun neydi keç yumoş toplandı kaç yerleştirildi yerleşirken kaç hücreliydi ve son olarak kaçıncı gün tranfer edildi toplandıktan sonra. ağustosta tüp bebek yaptırıcam beni aydınlatırsan sevinirim istersen özelden de yazabilirsin tekrar çok senin için çok sevindiğimi söylemek istiyorum sağlıkla zamanı geldiğinde kucağına almanı diliyorum:Saruboceq:

degerin 9.güne çok güzel canim.katlicak insallah.sakin ümitsizlige kapilma.suan hamilelik var....

hiram tebrik ederim başlığı görünce içimde bi umut doğdu seninle daha önce konuşmuştuk o zaman ben anatoliaya gitmeyi planlıyodum ama bizim için planlar değişti memorialda karar kıldık tanıdığımız orada çalıştığı için. şimdi benim sana bi sorum olacak özel olmazsa yanıtlarsan sevinirim bizim sorunumuz erkek infertilitesi ileri hızlımız %5 sayımız 76mil eşim varikosel ameliyatı olmuştu 8 ay önce sizin sorun neydi keç yumoş toplandı kaç yerleştirildi yerleşirken kaç hücreliydi ve son olarak kaçıncı gün tranfer edildi toplandıktan sonra. ağustosta tüp bebek yaptırıcam beni aydınlatırsan sevinirim istersen özelden de yazabilirsin tekrar çok senin için çok sevindiğimi söylemek istiyorum sağlıkla zamanı geldiğinde kucağına almanı diliyorum:Saruboceq:

slm cnm benim sorunum pko vardı bende eşimde sorun yoktu 18 yumoş toplandı 14 kaliteli dediler ama malesef embriyolar çok kaliteli değildi 1 tane 7 hücreli 2. kalite 5 hücreli 2. kalite 4 hücreli 1. kalite 3. gün transfer edildi çok umudum yoktu ama inş sonucum şimdilik iyi cumaya belli olacak

kızlar idrarda pozitif çıkınca test yaptım 9. gün 23 çıktı bu değer hiçbişi ifade etmiyor heralde 12. gün tekrar yapıcaz inş artar:Saruboceq::Saruboceq:

Canım dün yumurta toplama işlemim olduğu için yeni gördüm. Dayanamamışsın yine yerimseniben hadi hayırlı olsun diyelim. Değerin çok güzel inşallah 12.güne katlanarak gider canım... :CüvCüv:

hiramcim dayanamadın hep erken yaptırdın testlerini ama olsun bak her seferinde katlıyor. merak etme canım 12. gun degerin guzel cikacak allahin izniyle..

slm cnm benim sorunum pko vardı bende eşimde sorun yoktu 18 yumoş toplandı 14 kaliteli dediler ama malesef embriyolar çok kaliteli değildi 1 tane 7 hücreli 2. kalite 5 hücreli 2. kalite 4 hücreli 1. kalite 3. gün transfer edildi çok umudum yoktu ama inş sonucum şimdilik iyi cumaya belli olacak

cevabın için teşekkürler canım hiç endişe etme sonucun gayet güzel cuma hayırlı gün hayırlı haber alacaksın inş.:lepi::Saruboceq:

hiramcim dayanamadın hep erken yaptırdın testlerini ama olsun bak her seferinde katlıyor. merak etme canım 12. gun degerin guzel cikacak allahin izniyle..

cnm saol inş benim çok ağrım vardı ohss ondan test yapıldı çıkacağını tahmin etmedim cnm inş seninde olur bak sende yaklaştın bugün 10. günüm benimde az kaldı ama idrarda bugün daha belirgindi pozitif inş devamı gelir sabah hastaneden aradılar kanama varmı diye bende yok dedim inş hiç olmazda:umursamaz:

hayırlısı olsun canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
idrara da geçtiğine göre kesin bence sonucun..
Sağlıkla kucağına alman nasip olsun inş..

slm. acelen neydi? 12 gün beklemek cok zor demı. bence hamılesin... 0.5 den yüksek degerin.. tecrübe konuşuyo burda. dua edelım 4 e 5 e katlansın degerın

canım benim dün yoktum yeni gördüm. hamilesindir inşallah canım. değerin çok yüksek. inşallah dahada artar.

inş kayracım saol cnm seninde hayırlı olsun banada dua et tatlım seninde değerin maşallah çok güzel

canım benim bugün 14. günüm ve değerim 25 üstelik de kanamam var buna rağmen herşey bitti demiyolar hala sen çok daha iyisin sakın bozma moralini hamilesin bence de..

Back
X