9 günde gebelik testte cıkar mı ?

bittercikolatambeniim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
286
64
98
27
Kızlar 18 aralıkta yumurtlamam oldu bugün yani 27 aralıkta test yaptım ama 9 günde normal gebelik testinde belirti olur mu silik dahi olsa ? Yaşayan oldu mu yoksa negatif mi çıkar

Üzerinden 17 gün geçmesi lazım
Zaten öyle birşey varsa ana rahmine düşmesi 14 gün imkansız birşey yani belki bir ihtimal kan ile çıkar çıkarsa
İlişkiden 15 gün sonra çıkar en az
onun bir süreci var hemen o gün olmuyor ki. 15 gün geçmesi lazım Oda en az. şuanda rahmin bile bebek olup olmadığını bilmiyor sen nerden bileceksin .
Yalnız çatlamadan sonra 9.günde normal kaset testte pozitif çıktı testim. Imkansiz değilmiş. Burada 8. günü çıkan biri daha vardı. Önceki gebeliklerimde 2-3 gün adet gecikmesi ile birlikte yine idrar testiyle öğrendim. Şu an adete 5 gün kala. Her gebelikte bir olmuyormuş. Oluşum süreçleri ve idrara geçme süresi değişkenlik gösterebiliyor. Ama genel olarak çatlamadan sonra 12-14. günlerde idrar testlerinde pozitif sonuç alınabilindiği doğru. Kanda daha erken alınabilinir. Çok erken öğrenmek de pek iyi olmuyor aslında. Keseyi ve bebeği görebilmek için yine beklemek gerekiyor çünkü. Geç olsun güç olmasın dimişler.

onun bir süreci var hemen o gün olmuyor ki. 15 gün geçmesi lazım Oda en az. şuanda rahmin bile bebek olup olmadığını bilmiyor sen nerden bileceksin .
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)

Merhaba 20 Aralık pikti 21 aralıkta yumurtam çatladı ve bu sabah ( pikten 10 gün sonra) test yaptım sanki hafif gölge görür gibiyim o yüzden siyah beyaz yaptım , erken davrandım ama yeni yıla sürpriz ile girmek istiyorum insallah sizce var mi?
20231230_090325-01.webp

Merhaba 20 Aralık pikti 21 aralıkta yumurtam çatladı ve bu sabah ( pikten 10 gün sonra) test yaptım sanki hafif gölge görür gibiyim o yüzden siyah beyaz yaptım , erken davrandım ama yeni yıla sürpriz ile girmek istiyorum insallah sizce var mi? Eki Görüntüle 3360847
Bende 18inde yumurtlama 19unda çatlama gördüm bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatif 😔 Pozitife dönme şansı var mı ki

Evet negatif görünüyor ben de ovulasyon testi yaptım fakat ikinci cizgi koyu değil koyu olsa da bi ihtimal diyeceğim ama çünkü oradan da anlayanlar var . Sabahta idrar testi yaptım gölge var gibi geldi bilmiyorum yanılmış olabilirim

Back
X