- 24 Mart 2018
- 286
- 64
- 98
- 27
- Konu Sahibi bittercikolatambeniim
Kızlar 18 aralıkta yumurtlamam oldu bugün yani 27 aralıkta test yaptım ama 9 günde normal gebelik testinde belirti olur mu silik dahi olsa ? Yaşayan oldu mu yoksa negatif mi çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzerinden 17 gün geçmesi lazımKızlar 18 aralıkta yumurtlamam oldu bugün yani 27 aralıkta test yaptım ama 9 günde normal gebelik testinde belirti olur mu silik dahi olsa ? Yaşayan oldu mu yoksa negatif mi çıkar
Hayalet dahi olsa görmezmiyim yani denedim görmedim üzüldüm sonra kendi kendime keşke yapmasaydım dedim sabredemedim.Üzerinden 17 gün geçmesi lazım
Zaten öyle birşey varsa ana rahmine düşmesi 14 gün imkansız birşey yani belki bir ihtimal kan ile çıkar çıkarsaHayalet dahi olsa görmezmiyim yani denedim görmedim üzüldüm sonra kendi kendime keşke yapmasaydım dedim sabredemedim.
Anladım tamamdır çok sağolunZaten öyle birşey varsa ana rahmine düşmesi 14 gün imkansız birşey yani belki bir ihtimal kan ile çıkar çıkarsa
Üzerinden 17 gün geçmesi lazım
Zaten öyle birşey varsa ana rahmine düşmesi 14 gün imkansız birşey yani belki bir ihtimal kan ile çıkar çıkarsa
İlişkiden 15 gün sonra çıkar en az
Yalnız çatlamadan sonra 9.günde normal kaset testte pozitif çıktı testim. Imkansiz değilmiş. Burada 8. günü çıkan biri daha vardı. Önceki gebeliklerimde 2-3 gün adet gecikmesi ile birlikte yine idrar testiyle öğrendim. Şu an adete 5 gün kala. Her gebelikte bir olmuyormuş. Oluşum süreçleri ve idrara geçme süresi değişkenlik gösterebiliyor. Ama genel olarak çatlamadan sonra 12-14. günlerde idrar testlerinde pozitif sonuç alınabilindiği doğru. Kanda daha erken alınabilinir. Çok erken öğrenmek de pek iyi olmuyor aslında. Keseyi ve bebeği görebilmek için yine beklemek gerekiyor çünkü. Geç olsun güç olmasın dimişler.onun bir süreci var hemen o gün olmuyor ki. 15 gün geçmesi lazım Oda en az. şuanda rahmin bile bebek olup olmadığını bilmiyor sen nerden bileceksin .
kızlar bende bu sabah işe gitmeden kan verdim bakalım en net gerçeği yarın öğrenicem. 15 aralıkta çatlama görmüştüm 20si regl tarihimdi hala olmadım testte yapıyorum ama negatif çıkıyor inşallah kan testinde güzel haberler alırım dua edin bana :)onun bir süreci var hemen o gün olmuyor ki. 15 gün geçmesi lazım Oda en az. şuanda rahmin bile bebek olup olmadığını bilmiyor sen nerden bileceksin .
Bende 18inde yumurtlama 19unda çatlama gördüm bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifMerhaba 20 Aralık pikti 21 aralıkta yumurtam çatladı ve bu sabah ( pikten 10 gün sonra) test yaptım sanki hafif gölge görür gibiyim o yüzden siyah beyaz yaptım , erken davrandım ama yeni yıla sürpriz ile girmek istiyorum insallah sizce var mi? Eki Görüntüle 3360847
Bende 18inde yumurtlama 19unda çatlama gördüm bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifPozitife dönme şansı var mı ki
Biraz erken davranıyoruz sanirim canım. Dönme ihtimali var tabiki genelde adet günü test yapıyorlar pozitif yakaliyorlar.Bende 18inde yumurtlama 19unda çatlama gördüm bu sabah erken gebelik testi yaptım ama negatifPozitife dönme şansı var mı ki
Bugün beklenen adet günüm olduğu için test yaptım sat 29 kasımBiraz erken davranıyoruz sanirim canım. Dönme ihtimali var tabiki genelde adet günü test yapıyorlar pozitif yakaliyorlar.
Anladım benim daha 1 haftam varBugün beklenen adet günüm olduğu için test yaptım sat 29 kasım
Senin daha çok erken zaten benim pek umudum kalmadıAnladım benim daha 1 haftam var
Benimde belirtim yok varsa da anlamıyorum bir kez düşük yaptım anlayamadan üstüne gördüm 2 hafta sonra düştü hem o sebeple istediğimiz için her ay artık düzenli test yapmaya calisicamSenin daha çok erken zaten benim pek umudum kalmadı