26 gün geçtiOvulasyon testinin üstünden kac gün gecti?
Ovulasyon da yumurtlamayı göreli 26 gün olduysa eğer hamileyseniz cıkardı26 gün geçti
Hamilelik olsa idrar testinde çıkardı diye düşünüyorum ilişkiniz üzerinden kaç gün geçti ?
Ovulasyon da cift cizgiyi göreli kac gun olduOvulasyon testiyle girdiğim ilişkiyi diyosanız 26 gün geçti
AnladımOvulasyon da yumurtlamayı göreli 26 gün olduysa eğer hamileyseniz cıkardı
Bahar gecisinden dolayı veya baska seylerden dolayı gecikmiş olabilir
26 gün işte birde ben iki defa çift çizgiyi koyu gördümOvulasyon da cift cizgiyi göreli kac gun oldu
26 gün olmuş baya hamilelik olsa çıkardı bence. sanırım başka etkenlerden dolayı gecikiyor adetiniz biraz daha bekleyin bakalımmmOvulasyon testiyle girdiğim ilişkiyi diyosanız 26 gün geçti
O zaman olsa cıkardı bu kadar gecikmeye baska birşey var mutlaka doktora görün26 gün işte birde ben iki defa çift çizgiyi koyu gördüm
Anladım teşekkür ederimO zaman olsa cıkardı bu kadar gecikmeye baska birşey var mutlaka doktora görün
Olabilir teşekkür ederim26 gün olmuş baya hamilelik olsa çıkardı bence. sanırım başka etkenlerden dolayı gecikiyor adetiniz biraz daha bekleyin bakalımmm
Belki adete yakın tekrar yumurtlama oldu bilemezsin canım ben adetim 5 gün gecikince test yaptım negatifti şimdi bu gün 8 gün oldu salı günü tekrar test yapıcam çünkü ben 28 sinde yumurtladım adete 7 gün kala yumurtlamadan hemen sonra bebek yerleşmiyor en az 1 hafta sonra yerleşiyor diye biliyorum testlere çok güvenme 15 gün gecikince bile yeni Çift çizgi görenler var ümitsiz olma bence hayırlısı olsun inşallahOlabilir teşekkür ederim
Bu yazıyı okuyabilirsinOlabilir teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?