9 Günlük Adet Gecikmesi ve Su gibi Akıntı – Benzer Durumu Yaşayan Var mı?

adengen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba hanımlar, ben en son 20.08 tarihinde regl oldum. Regl döngüme göre 13.09 da regl olmam lazımdı fakat 9 gün gecikti. Regl tarihimden önce kahverengi pembe gibi peçeteye gelen lekelenmem oldu, regl olacağım sandım fakat olmadım. Kasık ağrısı ve bel ağrısı da yaşadım. Gecikmenin 5. gününde kan verdim negatif, geç döllenme mi acaba diye düşünerek 7. gününde de idrar testi yaptım (erken de olabilir, tamamen merak :) )fakat negatif. Bir haftadır ıslaklık hissederek wc gidiyorum fakat şeffaf kokusuz su gibi akıntım var. 28.09 tarihine randevu aldım fakat benzer durumları yaşayanlar oldu mu merak ettim.

Bence bir kadın doğuma gidin isterseniz adet söktürücü falan verir

Bence bir kadın doğuma gidin isterseniz adet söktürücü falan verir
Randevu aldım doktora gideceğim zaten sadece benzer durumu yaşayan oldu mu diye merak ettim :)

Randevu aldım doktora gideceğim zaten sadece benzer durumu yaşayan oldu mu diye merak ettim :)
Regl gecikince de su gibi akıntı oluyor sanki biri bardakla saat başı boşaltıyormuş gibi his 😂

Merhaba bende hamileliği öyle.anlamistim aslında regle 1 hafta kala vajina sürekli ıslaktı hep ıslak.kimisi der ki adete yakın vs aama.gebelik öncesi de oluyor benim öyle olmazdı mesela katı olur regle yakın .sonra regl günü hamile olduğumu öğrendim.

Regl gecikince de su gibi akıntı oluyor sanki biri bardakla saat başı boşaltıyormuş gibi his 😂
Ben böyle bir akıntıyla ilk defa karşılaştım, bir de üstüne regl gecikince korktum açıkçası :)

Merhaba bende hamileliği öyle.anlamistim aslında regle 1 hafta kala vajina sürekli ıslaktı hep ıslak.kimisi der ki adete yakın vs aama.gebelik öncesi de oluyor benim öyle olmazdı mesela katı olur regle yakın .sonra regl günü hamile olduğumu öğrendim.
Benimde normalde katı akıntım olurdu regl öncesi ama bu su gibi akıntıyı ilk defa karşılaşıyorum ve benim regl gecikmesi sonrası oldu

Benimde normalde katı akıntım olurdu regl öncesi ama bu su gibi akıntıyı ilk defa karşılaşıyorum ve benim regl gecikmesi sonrası oldu
Bazen stresten geçirebiliyor veya geç döllenme de diyebiliriz eğer düşünüyor saniz

Bazen stresten geçirebiliyor veya geç döllenme de diyebiliriz eğer düşünüyor saniz
geç döllenme ise ne kadar süre sonra idrar testinde çıkar peki bilginiz var mıdır

geç döllenme ise ne kadar süre sonra idrar testinde çıkar peki bilginiz var mıdır
Maalesef bilgim yok ama şöyle düşün ovulasyon dan sonraki günleri say .bazen ovulasyon kayıyor takvime göre olmayabilir regle 1 hafta kala veya kaç gün kala ovuslsyon olabiliyor Muş arkdsim öyle demişti hormonlardan dolayı geçte olabilir.

Back
X