9 günlük burnum bayanlar olumlu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorm lütfen..

papilio_sk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
64
0
46
Ankara

Arkadaşlar burnumn burda tam 9. günü alçılarm ve tamponumun çıktığı gün Sargı bantlar sarılmadan fotoğraf çektk hemen
Sizce nasıl burnum çokmu küçük olmuş benm yüzümde ve burnmda fazla şişlik olmasada belirgin olmayan şişlikler illaki var Onlar inince biraz kalkıklığıda inicek sanırm
Lütfen kızlar yorumlarınıza çok ihtiyacm var çok düşünüyorm nasıl olcak daha ilerkizamanlarda die..

burnunun şekli çok muntazam olmuş,özellikle ucunu çok beğendim,albümüne de yazmıştım:) bantlar çıkınca kalkıklığı azalır eminim daha güzel olur

Canımm çok geçmiş olsun görüntü süper resimde böyleyse canlısı yakıyodur:):) çünkü fotolarda burun yüz daha kötü çıkıyor ama seninki kusursuz dürüyor:):) kalkıklıgıda muhteşem :)

bnce çook güzel olmuş gayet yakışmış yüzüne şişliklerin hiç belli deil zaten.bnde 1 ay sonra olcam inşallah memnun olurum yeni burnumdan :)

ben yeniyim sitede. nasııl yardım alırım sizden lütfen cevap yazın. benim burnumun 25. günü. fakat hala ucu yuvarlark ve çoookk sert. ne zaman geçer bu sertlikler.

bence cok hoş olmuş öncesini göremedik ama yuzunuze cok yakısmıs

ben çok beğendim burnunu

ben ameliyat olalı dokuz gün oldu ama hala burnum kocaman doktor şiş inecek diyoo

ameliyat sonrası burnu şişliği ne kadar zamanda iner acaba

mükemmelll.. çok güzel olmuşş. eski halini de koysana çok merak ettim. bi de hangi dr a yaptırdın :)

18 hazirandaa ben de ameliyat oluorum kızlar inşallah hiç bi sorunla karşılaşmam gün sayıyorum valla ::)

burnunuzu çok beğendim yüzünüz çok yakışmş ve doğal duruyor

gerçekten çok güzel olmuş burnunuz güle güle kullanın ama eski halini de merak ettim

Doktorunuz kimdi acaba?

vallahi bence süper olmus eski halini bilmiorum ama suanki hali muhtesem kime yaptirdin ögrenebilirmiim lütfeen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…