9 günlük burun:D

burnun bence çok güzel görünüyor.valla en azından 5ay bekle net bi sonuca şimdilik ulaşamayız ameliyatın hemen sonrasında.bu arada kızlar burun ameliyatından nekadar süre sonra gözlük takabiliriz doktor demişti unuttum ya:2:

burnun bence çok güzel görünüyor.valla en azından 5ay bekle net bi sonuca şimdilik ulaşamayız ameliyatın hemen sonrasında.bu arada kızlar burun ameliyatından nekadar süre sonra gözlük takabiliriz doktor demişti unuttum ya:2:

O gözlük meselesi bende de çok büyük sorun...Benim 10 gün sonra 4 ay olacak, daha takmadım..En azından 6 ay kadar da takmam diye düşünüyorum.

minicom mesaj kutun dolu olduğu için özelden mesajına karşılık veremedim:) doktorum saffet örs
Çok geçmiş olsun .Saffet örs amleyatınızı ne kadara oldunuz ve doktor ameliyatları hangi hastanede yapıyor?teşekkürler

Ben Acıbadem Hastanesinde oldum. 2000 tl ödedim. Güneş Hastanesinde de yapıyor fiyat değişiyor hastaneye ve sanırım hastaya göre. Görüşmede ücret almıyor, muayenehanesine gidip bi görüşün isterseniz.

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/420488-herseyyolunda-burun-estetigi-ameliyati.html#post18200118

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X