9 günlük burun:D

ya kızlar bazı kısıler amelıyattan memnun olmayıp burnunun goctugunu söluyor......benım brunum 15 gunluk begenıyorum şişlikler harıcınde....bu gunden sora bi göçme degısıklık olurmu acabaa??

sanırım bu düşme göçme gibi seyler teknikle alaklıymıs kapalı teknik acık teknik diye birde mümkün mertebe ilk zamanlarda dokunmamak lazımmıs

anladım kokusum.......masaj harıcınde burnumu ııce koruyorummm....biraz daha şişlerım ınınce bende resımlerımı sızlerle paylaşıcam ınş :)

anladım kokusum.......masaj harıcınde burnumu ııce koruyorummm....biraz daha şişlerım ınınce bende resımlerımı sızlerle paylaşıcam ınş :)

inş canım benim... bende martta gidicem allah ın izniyle işlerim yogun.. martta müsaitim emre beye gidicem.. :) artık martta benim ayım olur :)

ekledim seni Mermaid, senin daha iyi görünüyordur 15 gün olmuş:) merak ettim bir an önce ekle, inşallah herşey umduğun gibi olur geçmiş olsun:)

kokusum, emre beye gecen yıl gorusmeye gıtmsıtım bende...ii bi dr. oda..

Herşey yolunda; burnun çok gusel maşallh...benım sag tarafımda morluk var hala bıraz..sağımda deviasyon cok yogunmus...garıp gelyorum kendıme hala ama...şişlik ve morartı gecınce anlıcaz artık... paso ödem alıcı caylar ıcıyorum :)

:)))) merak edıyorlar tabı nasl bı degısım olmuşş......önden foto ne zmn koyucaksın...benım goz altımdakı morluklar tam gecmedı hafıften var.....onlar gecınce öncesı sonrası şeklınde koymayı dusunuyorum......

evet kızlar ya ekliyorlar ama yorum yok:(
mermaid ben şu an burnumu hiç beğenmiyorum hiç bi değişiklik göremiyorum canım sıkılıyor baktıkça moralim bozuluyor, şişler inip düzelirse eklerim inş.
senin burnunu da merak ettim en kısa zamanda görürürz inş:)

PPTY65 10 dk. bekleyecekmişiz şimdi:) bu mesaj sistemi çok gıcıkk, yetkililer duyun sesimiziii:)

Merhabalar burun ameliyatı oldunuz sanırım. Ben de ikinciyi olmak istiyorum.Burnumda çok sorun var.Doktorunuzdan memnunmusunuz kime ve kaça ameliyat olduğunuzu söylerseniz sevinirim. Doktor araştırıyorum. Çok kararsız kaldım.

senyig merhaba... Ben Kayseri'de Saffet Örs'e ameliyat oldum, henüz 2 hafta oldu o yüzden memnunum ya da değilim diye net birşey söylemem şimdilik. Benim burnumda görüntü olarak önden bir eğrilik vardı şu an hala gözüme yamuk görünüyor ama şişliklerden olduğunu söyledi doktorum. Önden görüntüsünü şu an hiç beğenmiyorum ilerleyen zamanlarda şişlerim inince daha net şeyler söyleyebilirim. Yalnız pek memnun kalmayan yok gibi Saffet Bey'den... İnşallah benim de sonucu iyi olur.

profilden gayet hoş görünüyor,önden de foto koyarsan tam fikir beyan edebiliriz:) ama çoook doğal ve zarif olmuş,güle güle kullann

Back
X