• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.günüm akıntım var ve adet ağrısı gibi belimde karnımda ağrı.normalmi?

masalelif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
130
5
118
Gaziantep
kızlar bugün sabaha kada ağrım yok d,iye sızlanıyodum.bugün ağrım var karnımda belimde.adet olacak gibi.akıntımda var.korkuttu beni.benle aynı durumda olan varmı.ltfen yazın.bilmiyorumkismile

benim duyduklarıma göre hamilelik belirtileri ile adet belirtileri biribirine benziyormuş.eski yazılanları okursan tüp bebekle hamile kalan arkadaşların çoğu aet belirtileri göstermişler.bende şu an 8. gündeyim ve adet belirtileri gösteriyorum.bir tek göğüslerimde ağrı yok.yüzümde sivilce çıkmadı.beklemek çok zor gerçekten.bir an önce test günü gelsede bu stres bitse diyorum.

kızlar benimde bugün 9.günüm.crinone jel kullanıyorum o bazen topak halinde dökülüyor ya. 7.fünden itibaren kanlı e kahverengi gelmeye başladı.ve şiddetli bel ağrısı falan yaşadım .bugünde jeli kullanırken hafif geldi.hemşireyi aradım yarın gel bhcg bakalım dedi korkuyorum ya.tutmadı galiba

kızlar benimde bugün 9.günüm.crinone jel kullanıyorum o bazen topak halinde dökülüyor ya. 7.fünden itibaren kanlı e kahverengi gelmeye başladı.ve şiddetli bel ağrısı falan yaşadım .bugünde jeli kullanırken hafif geldi.hemşireyi aradım yarın gel bhcg bakalım dedi korkuyorum ya.tutmadı galiba

inşallah hepimizin ki tutmuştur.idrar testi yaptınızmı ben yaptım negatif

belirtilere takılmayın benim kahverengi lekelenmem bile olmuştu. adet oluyorum die ağlamıştım.... belirtiler hep aynı... allahım gönlünüze göre versin......

kızlar bugün sabaha kada ağrım yok d,iye sızlanıyodum.bugün ağrım var karnımda belimde.adet olacak gibi.akıntımda var.korkuttu beni.benle aynı durumda olan varmı.ltfen yazın.bilmiyorumkismile

canım benimde 9.günüm bugün ama 2 gündür inanılmaz karın ve kasık ağrılarım var geceleri uyuyamıyorum ağrıdan. değişik bi ağrı anlayamadım, ben test yaptım bugün, yine silik bir çizgi ..............................CADIARZU

canım benimde 9.günüm bugün ama 2 gündür inanılmaz karın ve kasık ağrılarım var geceleri uyuyamıyorum ağrıdan. değişik bi ağrı anlayamadım, ben test yaptım bugün, yine silik bir çizgi ..............................CADIARZU

Canim benim rahat olllll
Hamilesin ALLAHIN IZNIYLE benimde oyle cookk siddetli agrilarim vardi.Ayni senin gibi birde benim atesim coook tu 38 kadar cikmisti ve sonucum pozitifti
Allahim gonlune gore versin inseallahhhhhhh:CüvCüv:

Ben de aynısını yaşamıştım.Kasıklarımda iğne batmaları gibi şeyler de hiss ediyorduum hatta kanamam da oldu lekelenme değil de kanama.Ama hamileydim.Darısı başına inşallah sen de hamilesin canım..

merhaba
benim de 9. günüm bugün ilk günler ağrım oldu sonra kesildi ama 7,günü gecesi uykumdan garip bir ağrı ile uyandım ağrıyı tarif edeme sanki rahim kasılıyodu bu birkaç defa oldu sonra azalarak geçti 8. günü de hareket ederken ağrılar oldu şimdi ise yok gibi
doktorum ilaçlardan diyor ama ben yinede bişeyler umarak belirtiler arıyorum
göğüslerim şiş üzerine bile yatamıyorum ama adet dönemimde bu kadar olmasa da olur
vücut sıcaklığımda 37
arkadaşlar umarım o güzel haberi hepimiz alırız Allah dualarımızı kabul eder

kızlar bence kendinizi dinleyip belirti aramayın.bence hiç bir belirtisi yok. benimde hafif kanamalarım ve sancılarım oldu ama geçti. her an regl olcakmışım gibi oluyordu.ama bazılarında hiç birşey olmuyor.yani kişiden kişiye değişiyor.kesin bir belirtisi yok. mümkün olduğunca dinlenin,uzanıp eğilmeyin,ağır kaldırmayın ve sabırlı olun ohaoldumsmile

merhaba arkadaşlar bende bugün 9.günümdeyim adet belirtisi gibi belirtiler başladı ama çok hafif önceleri kasıklarımda batmalar ve hafif bel ağrısı vardı şimdi bunlar yok oldu cvb ınızı bekliyorum ayrıca bugün test yaptım sonuç negatif :(

benim duyduklarıma göre hamilelik belirtileri ile adet belirtileri biribirine benziyormuş.eski yazılanları okursan tüp bebekle hamile kalan arkadaşların çoğu aet belirtileri göstermişler.bende şu an 8. gündeyim ve adet belirtileri gösteriyorum.bir tek göğüslerimde ağrı yok.yüzümde sivilce çıkmadı.beklemek çok zor gerçekten.bir an önce test günü gelsede bu stres bitse diyorum.

arkadaşım seninle aynıyız sanırım,benim transferim 29 ağustos pazartesi yapıldı,sanırım benim de bugün 8. oluyor,cuma günü kan vericez.inşallah hayırlı haberler almak nasip olur,bende de hiçbir belirti yok,kasıklarımda bazen çok afedersin kabızmışım gibi bir sertlik oluyor,bir de her yerim isilik oldu,sanırım ilaçlar alerji yaptı,yüzüm sırtım hep isilik.

merhaba arkadaşlar bende bugün 9.günümdeyim adet belirtisi gibi belirtiler başladı ama çok hafif önceleri kasıklarımda batmalar ve hafif bel ağrısı vardı şimdi bunlar yok oldu cvb ınızı bekliyorum ayrıca bugün test yaptım sonuç negatif :(

kan testi mi yaptın canım AYRICA BELİRTİ ARMA OLMUYOR BELİRTİ ÇOĞU GEBELERDE 2 AYDAN SONRA BAŞLIYOR BENİM SADECE GÖĞÜSLERİMDE AĞRI VARDI

Back
X