Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetının 9.gunumu bıraz daha açık yzarmısn anlamdım ben
kızlar benimde bugün 9.günüm.crinone jel kullanıyorum o bazen topak halinde dökülüyor ya. 7.fünden itibaren kanlı e kahverengi gelmeye başladı.ve şiddetli bel ağrısı falan yaşadım .bugünde jeli kullanırken hafif geldi.hemşireyi aradım yarın gel bhcg bakalım dedi korkuyorum ya.tutmadı galiba
kızlar bugün sabaha kada ağrım yok d,iye sızlanıyodum.bugün ağrım var karnımda belimde.adet olacak gibi.akıntımda var.korkuttu beni.benle aynı durumda olan varmı.ltfen yazın.bilmiyorumkismile
canım benimde 9.günüm bugün ama 2 gündür inanılmaz karın ve kasık ağrılarım var geceleri uyuyamıyorum ağrıdan. değişik bi ağrı anlayamadım, ben test yaptım bugün, yine silik bir çizgi ..............................CADIARZU
benim duyduklarıma göre hamilelik belirtileri ile adet belirtileri biribirine benziyormuş.eski yazılanları okursan tüp bebekle hamile kalan arkadaşların çoğu aet belirtileri göstermişler.bende şu an 8. gündeyim ve adet belirtileri gösteriyorum.bir tek göğüslerimde ağrı yok.yüzümde sivilce çıkmadı.beklemek çok zor gerçekten.bir an önce test günü gelsede bu stres bitse diyorum.
merhaba arkadaşlar bende bugün 9.günümdeyim adet belirtisi gibi belirtiler başladı ama çok hafif önceleri kasıklarımda batmalar ve hafif bel ağrısı vardı şimdi bunlar yok oldu cvb ınızı bekliyorum ayrıca bugün test yaptım sonuç negatif![]()