• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon ağrısı mı

Adet oldum tabiki de artık gerçekten hiçbir hevesim kalmadı bırakıyorum yani pes ettim
Yaa🥺 üzülme canım bak kısmette yokmuş demekki yoksa istemeseydin bile olurdu. Rabbim hayırlı ve yakın zamanda nasip etsin inşallah ♥️üstüne çok düşünce olmuyormuş gerçekten de öyle çok düşününce stres oluyor o da engelliyor. Biraz rahatlamaya bakalım Rabbim bize de evlat sevincini gösterir inşallah 🌼

Yaa🥺 üzülme canım bak kısmette yokmuş demekki yoksa istemeseydin bile olurdu. Rabbim hayırlı ve yakın zamanda nasip etsin inşallah ♥️üstüne çok düşünce olmuyormuş gerçekten de öyle çok düşününce stres oluyor o da engelliyor. Biraz rahatlamaya bakalım Rabbim bize de evlat sevincini gösterir inşallah 🌼
Çok haklısın ama o kadar elimde değil ki üzülmemek ☹️ ovülasyon denedim yeni bi heyecan oldu bu ay benim içinde ama yine hüsran. Çok doğru gerçekten çok istediğimiz için olmuyor

Çok haklısın ama o kadar elimde değil ki üzülmemek ☹️ ovülasyon denedim yeni bi heyecan oldu bu ay benim içinde ama yine hüsran. Çok doğru gerçekten çok istediğimiz için olmuyor
Canım bişey dicem ben geçen bi videoda rastladım. İstediğimiz birşeyin olması için mesela bir ev alma araba alma bir çocuk sahibi olma gibi herhangi bir istek. Bunun için 40 bin İhlas suresi okunuyormuş. ben birkaç gündür başladım okumaya. Ve araştırdığımda kaç kişi okumuşsa daha hatmi tamamlamadan istediği gerçekleşiyormuş. Tabi gerçekten gönülden ve inanarak Allah'tan isteyelim Rabbim in merhameti büyüktür dualarımızın kabul olacağına inanıyorum. Gönülden edilen hiçbir dua geri çevrilmez. İnşallah çok güzel haberler alırız yakın zamanda 🥰

Canım bişey dicem ben geçen bi videoda rastladım. İstediğimiz birşeyin olması için mesela bir ev alma araba alma bir çocuk sahibi olma gibi herhangi bir istek. Bunun için 40 bin İhlas suresi okunuyormuş. ben birkaç gündür başladım okumaya. Ve araştırdığımda kaç kişi okumuşsa daha hatmi tamamlamadan istediği gerçekleşiyormuş. Tabi gerçekten gönülden ve inanarak Allah'tan isteyelim Rabbim in merhameti büyüktür dualarımızın kabul olacağına inanıyorum. Gönülden edilen hiçbir dua geri çevrilmez. İnşallah çok güzel haberler alırız yakın zamanda 🥰
Doğru gönülden edilen dua hiçbir zaman çevrilmez denenebilir nelerle meşgul oluyoruz dua etmek kadar güzel bir şey yok 🩷 inşallah Allah biz bu kadar beklettiyse en güzelini nasip edecek inanıyorum inşallah çok güzel haberler veririz birbirimize bu ay bana çok destek oldunuz teşekkür ederim

Doğru gönülden edilen dua hiçbir zaman çevrilmez denenebilir nelerle meşgul oluyoruz dua etmek kadar güzel bir şey yok 🩷 inşallah Allah biz bu kadar beklettiyse en güzelini nasip edecek inanıyorum inşallah çok güzel haberler veririz birbirimize bu ay bana çok destek oldunuz teşekkür ederim
Amin inşallah🥰 rica ederim canım keşke elimizden daha fazlası gelse❤️

Selam kızlar. Adetim 15 Ekim'de bitti ve bittiği gün ilişki yaşadık. Adet bitiminden hemen sonraki günlerde başlayan aşırı derecede beyaz akıntım vardı. Ovülasyon olabilir mi diye düşündüm. Beyaz olarak 3 gün kadar sürdü. Sonra şeffaf sünen bi akıntı olarak devam etti. Ama yine çok fazla geliyordu. Adet akıntısı gibi sanıyordum. Sonra 20 ve 21 ekimde ovülasyon testi yaptım ikisi de pozitif çıktı ama 20 ekimde yaptığım daha koyu çıktı. Şu anda da akıntım var ama 2 gündür biraz daha azalmış şekilde. Çatlama gününü falan hiç bilmiyorum nasıl hesaplandığını da. 15 , 17, 21 ve 24 Ekim'de birliktelik oldu. 21 ekimden beridir kasık ağrım ve bel ağrım var. Göğüslerimde de şişkinlik ve hassasiyet var. Adetten hemen sonra ovülasyon görüp hamile olan var mı aranızda
Bende aynı durumdayım acaba sonucunuz ne oldu?

Bugün adet oldum maalesef 😶 5 gündğr işim olduğu için sürekli yürümek zorundaydım. Bugün sıcak bi duş aldım öyle çıktım ve duştan hemen sonra kasık ağrım arttı ve 1 2 saat sonra adet oldum
Cevabınız için teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda hayırlarla nasip etsin inşallah🌸

Back
X