- 13 Temmuz 2016
- 1.415
- 2.147
- 63
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
hadi senden de güzel haberler duaylım inşallahhh
hemen bir test al yap
hadi senden de güzel haberler duaylım inşallahhh
hemen bir test al yap
Niye bu kadar gecikti o zamn her zaman gecikir mi byleŞimdi test yaptım ama maalesef hüsran
Niye bu kadar gecikti o zamn her zaman gecikir mi byle
Anladim hayirlisi olsn hakkinda cnm2-3 aydır 1 hafta gecikiyordu ama oda antibiyotik kullandığım için gecikiyor diyordum bu ay hiç kullanmadım
Çok şükür hamileyim canim.kan testi yaptirdim inş.kalp atisinida duyarsan öyle rahatlayacagimYok güzelim hiç duymadım..sen içini ferah tut var bebiş sende...
Çok sağol canım..Anladim hayirlisi olsn hakkinda cnm
Kızlar benim adetim tam 11 gün gecikti . Gecikeli 6 gün olduğun da test yaptım negatif çıktı. Adet olmam gereken gün adet Ağrı'm oldu ve sadece az bi şekilde iki üç gün kahverengi akıntım geldi . Sizce hamile değil miyim ? Bir kere test yaptım negatif çıktı diye daha test yapmak istemedim ama hala adet olmadım
Cok sevındım kalp atıslarını da duyarsın ınsallahÇok şükür hamileyim canim.kan testi yaptirdim inş.kalp atisinida duyarsan öyle rahatlayacagim
Baktirdim canim 21415 cikti kese boyutu ve günüm ayni 5+4 cikti şuan 5+6 olduk haftaya kontrolumuz var canim inş.bebeğim oluşmuştur inş.kalp atislarini duyarizS Sessiz_sedasiz canım hcg baktırdın mı çok merak ettimRabbim kucağına da almayı nasip etsin inşaallah
Maşaallah barekallahBaktirdim canim 21415 cikti kese boyutu ve günüm ayni 5+4 cikti şuan 5+6 olduk haftaya kontrolumuz var canim inş.bebeğim oluşmuştur inş.kalp atislarini duyariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?