• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9.haftada bebek bir var bir yok

gorenler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Merhaba. Ben de sonunda kayıt oldum.
7+3te devlet hastanesinde abdominal göremedik. Vaginalde bebek kesesi ve kalp atışı gördük. Ama doktor her zaman görmenin zor olduğunu bebeğin rahmin arka köşesine yerleştiğini söylüyor hatta her zaman boş gebelik diyor, hocam geçen hafta gördünüz diyorum. Tamam gördüm diyor gösteriyor bana. Bugun 9+3, yine makinesi kötü olan başka bir doktora gittik. Karından keseyi karaltı olarak gördü. Vajinal olarak baktı bebeği ve kalp atışını gördü. Bebek arka üst köşeye yerleşmiş dedi. Ama daha iyi bir makine ile tekrar bakın dedi. Başka bir hastaneye de gittik. Ne vajinal ne abdominal bebek göremedi. Bu gebelikten hayır gelmez dedi. Eve geldim günlük ped dolduracak kadar kahverengi kan geldi. Kum gibi taneler var. Görünmeme sebebi kilo olamaz 175/70im. Progestan günde bir tane kullanıyorum kanamam hiç olmadı. Baştan beri tüm testlerim normal gidiyor. Başına gelen var mı :)

Dış gebelik değil. Yeri doğru. Beta yükselmesi de her şeyi normaldi. Hiç ağrım sancım kanamam yoktu

Ağrı sancı yoksa az daha bekle içini ferah tut bakalım biraz büyüyünce daha rahat görünür

Back
X