Umarım görünürşu süreçlerde net öğrendiğim bişiy varsa içinize sinmeyen her durumda baska doktordan görüş almak. umarım gittiğinizde görünür yolksac ya da bebek.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım görünürşu süreçlerde net öğrendiğim bişiy varsa içinize sinmeyen her durumda baska doktordan görüş almak. umarım gittiğinizde görünür yolksac ya da bebek.![]()
Ah biliyorum o hissi , belirsizliği ortadan kaldırıp yüzleşeyim isteği. ıvf tedavilerinde her aşamada bi stres var ben de ilk denemede negatif alınca günümden cok erken kan verip rutinime dönmüştüm. Umarım gönlünce olsunUmarım görünürumut beslemiyorum birşeyler netleşsin istiyorum sadece ve o kadar zor ki beklemek surekli uyuyorum zaman geçsin diye kimse yaşamasın.
Yani senin haftan 7 haftalikmi oluyorBenim şu an haftayı hesaplayamadi embriyo ilk 11 2.de 16 geldi ve çok net konuştu. Sonra sana kalmış istersen 4 5 gün daha bekleyelim dedi. Bana mantıklı gelmedi kese düzenli olarak arttı şekli bozulmadı kanamam çok az oldu şu an bile yok. Neleri araştırdiysam 25 Mme kadar izlenir 25 mmde de gorunmezse eğer boş gebelik tanısı konur diyor içimin rahat etmediği konu bu. Ben illa olsun illa olsun demiyorum hayırlıysa Rabbim versin ama mantığıma yatmadı
Âmin umarım hepimizin gönlüne göre olsun.Ah biliyorum o hissi , belirsizliği ortadan kaldırıp yüzleşeyim isteği. ıvf tedavilerinde her aşamada bi stres var ben de ilk denemede negatif alınca günümden cok erken kan verip rutinime dönmüştüm. Umarım gönlünce olsunhepimizin
![]()
Keseye göre 6 6.5 hafta görünüyor. Son adetim 16 ekim transfer 4 kasım 3 günlük embriyo ben şu an hiç hesap yapamıyorum chat gpt bile kafası yandı.Yani senin haftan 7 haftalikmi oluyor
Benim şu an haftayı hesaplayamadi embriyo ilk 11 2.de 16 geldi ve çok net konuştu. Sonra sana kalmış istersen 4 5 gün daha bekleyelim dedi. Bana mantıklı gelmedi kese düzenli olarak arttı şekli bozulmadı kanamam çok az oldu şu an bile yok. Neleri araştırdiysam 25 Mme kadar izlenir 25 mmde de gorunmezse eğer boş gebelik tanısı konur diyor içimin rahat etmediği konu bu. Ben illa olsun illa olsun demiyorum hayırlıysa Rabbim versin ama mantığıma yatmadı
Amin inşallah aynı hisdeydim.o.zaman İnşallah vardır ve sağlık la gelir ama düşünce tarzını iyi bence keşke bende o şekilde dusunseydim ama başka doktora da gidebilirsin kaç gün sonra başka doktorada git bence aklında soru işareti kalmasın benimkisi artık 10 haftaya gelmişti olusmayacagi belliydi.jUmarım görünürumut beslemiyorum birşeyler netleşsin istiyorum sadece ve o kadar zor ki beklemek surekli uyuyorum zaman geçsin diye kimse yaşamasın.
Sana tavsiyem inşallah vardirda sonrasında ugrasmazssin eğer olmazsa kan pıhtılaşma testlerini ve bagiksiklik testlerini mutlaka yaptırSelam hanımlar, şu an o kadar zor durumdayım ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek tedavisi gördüm 3 günlük embriyo 4 kasımda transfer oldum. 3 kez beta ölçüldü 2 gün ara ile. 97 , 338, 1336. Bir kaç gün sonra kese gormeye gittik gayet güzeldi kese 6mm di. Doktor artık kadın doğuma yönlendirdi kalp atışı insan duyulacak dedi. 10 gün sonra yönlendirdiler gittim hafif kanamam oldu kan uyuşmazlığın var diye ignede oldum kese de görünmedi. Doktor şu an yolk ve embriyo yok kese 11 mm dedi bu hafta görsek iyi olurdu ama olmazsa haftaya endişeleniriz dedi. Sonra kahverengi kanamam oldu ama bir günlük pedi doldurmadı ve kullandığım fitille beraber gelmişti. 4 gün sonra bir daha gittim kese 16 mm evet kanama var kese kenarında ve hala yolk ve bebek yok dedi boş gebelik tanısı koydu. Hafta olarak bilmiyorum kendisi 20 ekim olarak baz aldı. Şimdi bu hafta perşembe cuma bir daha bakalım ama çook çok düşük ihtimal olursa mucize olur dedi. Kanamam yok şu an ama gebelik belirtilerim yok bir anda kayboldu sanki. Eşim başka doktora gidelim diyor kese 25 Mme kadar bekleyen var. Bilmiyorum okadar zor ki beklemek benim gibi yaşayan oldu mu açıkçası hiç ümitli değilim![]()
Evet farklı olmuş biraz bekleyip istersen farklı bi doktora görün burda söylediklerine göre ultrason cihazı da farkmediyormus yanlış yonlendirmekte istemiyorum ama bana erken gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilirKeseye göre 6 6.5 hafta görünüyor. Son adetim 16 ekim transfer 4 kasım 3 günlük embriyo ben şu an hiç hesap yapamıyorum chat gpt bile kafası yandı.
Yani beklemek insana zor geliyor zulüm demeyeyim ama zor gerçekten zor yarın ki doktor artık netlestirir umarim. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.Amin inşallah aynı hisdeydim.o.zaman İnşallah vardır ve sağlık la gelir ama düşünce tarzını iyi bence keşke bende o şekilde dusunseydim ama başka doktora da gidebilirsin kaç gün sonra başka doktorada git bence aklında soru işareti kalmasın benimkisi artık 10 haftaya gelmişti olusmayacagi belliydi.
Evet işte o yüzden yarın bir Profa gideceğim bakalım sonuçlansın yeter olumlu ya da olumsuz.Evet farklı olmuş biraz bekleyip istersen farklı bi doktora görün burda söylediklerine göre ultrason cihazı da farkmediyormus yanlış yonlendirmekte istemiyorum ama bana erken gibi geldi ama doktorlar daha iyi bilir
Rica ederim bunun sıkıntısını çok çektiğim için anlıyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah erken gibi geldi bana olbir şey söylemek için hayırlı akşamlarYani beklemek insana zor geliyor zulüm demeyeyim ama zor gerçekten zor yarın ki doktor artık netlestirir umarim. Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.![]()
Amin inşallah hepimizeRica ederim bunun sıkıntısını çok çektiğim için anlıyorum Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah erken gibi geldi bana olbir şey söylemek için hayırlı akşamlar![]()
İnşallah yanılıyordur duacıyım Rabbim yüzünüzü güldürsünÜzülmemek elde değil maalesef bir çırpıda olmuyor o. İnsanların defalarca denemesi benim şu an acımı yada tedirginliğimi de bastirmiyor. Ben ilk olarak yaşadığımı yaşadıklarımı bilirim. Başka defasını düşünmem şu an içten bile değil. Kaldı ki bu durumlara hakimseniz eğer süreç olarak maddi manevî zorluğu bilirsiniz. İkisi bir arada hemen olmuyor maâlesef. İlk defa olması üzülmemem için sebep değil.
Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsunİnşallah yanılıyordur duacıyım Rabbim yüzünüzü güldürsün![]()
Merhaba, sizi korkutmak istemem ama görünmüyorsa muhtemelen boş gebelik oluyor. bende tüp bebk tedavisi ile boş gebelik yaşadım, kese vardı ama yolk sac ve bebek görünmedi kese 13 mm olmuştu, kese etrafında kese büyüklüğü kadar kanama alanı ya da sıvı birikimi olmuştu doktor öyle demisti anlam verememişti, 7.haftaya kadar bekledik sonra doktor ilaçları bıraktırdı ve bir hafta sonra kendiliğinden düşüğü bekledim düşmezse kürtaj olacaktm, ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım, beta takibi yaptım sıfırlanmasıni bekledim.Selam hanımlar, şu an o kadar zor durumdayım ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek tedavisi gördüm 3 günlük embriyo 4 kasımda transfer oldum. 3 kez beta ölçüldü 2 gün ara ile. 97 , 338, 1336. Bir kaç gün sonra kese gormeye gittik gayet güzeldi kese 6mm di. Doktor artık kadın doğuma yönlendirdi kalp atışı insan duyulacak dedi. 10 gün sonra yönlendirdiler gittim hafif kanamam oldu kan uyuşmazlığın var diye ignede oldum kese de görünmedi. Doktor şu an yolk ve embriyo yok kese 11 mm dedi bu hafta görsek iyi olurdu ama olmazsa haftaya endişeleniriz dedi. Sonra kahverengi kanamam oldu ama bir günlük pedi doldurmadı ve kullandığım fitille beraber gelmişti. 4 gün sonra bir daha gittim kese 16 mm evet kanama var kese kenarında ve hala yolk ve bebek yok dedi boş gebelik tanısı koydu. Hafta olarak bilmiyorum kendisi 20 ekim olarak baz aldı. Şimdi bu hafta perşembe cuma bir daha bakalım ama çook çok düşük ihtimal olursa mucize olur dedi. Kanamam yok şu an ama gebelik belirtilerim yok bir anda kayboldu sanki. Eşim başka doktora gidelim diyor kese 25 Mme kadar bekleyen var. Bilmiyorum okadar zor ki beklemek benim gibi yaşayan oldu mu açıkçası hiç ümitli değilim![]()
Âmin inşallah teşekkür ederim evet farkındayım az çok ama emin olmak istiyorum artık bu sekilde daha zorMerhaba, sizi korkutmak istemem ama görünmüyorsa muhtemelen boş gebelik oluyor. bende tüp bebk tedavisi ile boş gebelik yaşadım, kese vardı ama yolk sac ve bebek görünmedi kese 13 mm olmuştu, kese etrafında kese büyüklüğü kadar kanama alanı ya da sıvı birikimi olmuştu doktor öyle demisti anlam verememişti, 7.haftaya kadar bekledik sonra doktor ilaçları bıraktırdı ve bir hafta sonra kendiliğinden düşüğü bekledim düşmezse kürtaj olacaktm, ilacı bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım, beta takibi yaptım sıfırlanmasıni bekledim.
İnşallah sizin mucize olur bebek görünürAllah yardımcınız olsun inşallah
![]()
Sizi çok iyi anlıyorum aynı durumu bende yaşadım belirsizlik insanı daha çok yıpratıyorÂmin inşallah teşekkür ederim evet farkındayım az çok ama emin olmak istiyorum artık bu sekilde daha zor![]()