9. haftadayım, neden midem buanmıyor?

goncela

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2011
110
2
66
Sivas
Kızlar 8+1 ikizlerime hamileyim, 6. ve 7. haftada hafif bulantılarım oldu ama çıkarmadım hiç, sonra da kesildi bulantılarım, hala tatlı yiyemiyorum ama iştahım açıldı, doktorlar bulantının iyi olduğunu söylüyor. Kesilince korktum ben de. Perşembe kontrolum var.

İkiz hamilelik yaşayıp midesi bulanmayanlar var mı?Ne olur su serpin içimeTüebekle kavuştum meleklerime, kaybetme korkum çok büyük...

ben varım midem 2 hafta falan bulandı kusmadım hiç o da arabaya binince falan bir de sabahları hafif bulanıyordu. onun haricinde ne bulantı ne kusma ne de ileriki haftalarda mide yanması olmadı. çok rahat bir hamilelik geçirdim

Ne güzel, 6 aylık olmuş galiba bebeklerin. Annelik ne zormuş, çok korkuyor insan her şeyden. Rahatlattın beni biraz:)

Ne güzel, 6 aylık olmuş galiba bebeklerin. Annelik ne zormuş, çok korkuyor insan her şeyden. Rahatlattın beni biraz:)

evet 6 aylık oldular. midemin bulanmamasını hiç sorun etmemiştim ben doktora sorma gereği bile duymamıştım senin doktorun öyle demesi de ilginç hiç böyle birşey duymamıştım. iyi düşün iyi olsun herkesin midesi bulanmaz ki zaten.

canım bende tüp bebekle 8+4 günlük ikizlerime hamileyim. çok şükür benim de şimdiye kadar bulantım olmadı.

oh ne güzel harikaya mide bulantısı yaşamamak...bence çok sanslı kısımdasınız.mide bulantısı halsşzlik yiyemeke gercekten insanı çok zorluyor hayattan kopuyosun hele çalışıyorsan benim şükür geçti şu anda çok az ama o günleri hatırlamak bile istemiyorum..

benim ikiz değil ama 10.haftaya girdim benimde hiç bulantım olmadı sadece 1 gün oldu onun dışında sabahları çok hafif oda açlıktan yemek yiyince geçiyor bende endişeleniyorum ama herkesin bir değil demekki

Maşallah kızlar. Gebe olup da mide bulanmaması ne kadar büyük bir nimet biliyor musunuz? Ben 4,5 ay boyunca su bile içemedim. Allahım ne kadar kötüydü. Çantamda torbayla geziyor, koştur koştur kusmaya gidiyordum şükredin.

cogul gebeler bana bi yardim edebilir misiniz benim sat 26 hazirandi bugun testte 1706 cikti sizce cogul gebe olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…