9 haftalık ama 6 gözüküyor gelişimi yok

revoalp

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
11
1
6
33
Merhaba hesaplamalara göre 9 Haftalık hamileyim ama dün doktora gittiğimde 6 hafta olduğunu ve gelişimi göremediğini söyledi. Yolk kesesi çok büyük olduğu için riskli grup olarak adlandırdı. Haftaya tekrar çağırdı eğer gelişim olmazsa kürtaj olunacağını söyledi. Bu durumda bebeği yaşayan gelişen var mı? Ben mi birşey yaptım o kese benim yaptığım bir hatadan mı o kadar büyüdü dünden beri kendimi paraladım:( haftaya gittiğimde gelişimi olması mümkün mü ? Aynı durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi?

Merhaba hesaplamalara göre 9 Haftalık hamileyim ama dün doktora gittiğimde 6 hafta olduğunu ve gelişimi göremediğini söyledi. Yolk kesesi çok büyük olduğu için riskli grup olarak adlandırdı. Haftaya tekrar çağırdı eğer gelişim olmazsa kürtaj olunacağını söyledi. Bu durumda bebeği yaşayan gelişen var mı? Ben mi birşey yaptım o kese benim yaptığım bir hatadan mı o kadar büyüdü dünden beri kendimi paraladım:KK43: haftaya gittiğimde gelişimi olması mümkün mü ? Aynı durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi?
Canim senin bisi yapmanla olmaz buyumemezlik yapmaz yani folikasit yada bebek saglikli degilse duser yada gelismez uzulme ben 27 haftalik bebegimi kaybettim ne kadar cok buyikse o kadar acisi vardir sen rabbimize sığın

Merhaba hesaplamalara göre 9 Haftalık hamileyim ama dün doktora gittiğimde 6 hafta olduğunu ve gelişimi göremediğini söyledi. Yolk kesesi çok büyük olduğu için riskli grup olarak adlandırdı. Haftaya tekrar çağırdı eğer gelişim olmazsa kürtaj olunacağını söyledi. Bu durumda bebeği yaşayan gelişen var mı? Ben mi birşey yaptım o kese benim yaptığım bir hatadan mı o kadar büyüdü dünden beri kendimi paraladım:KK43: haftaya gittiğimde gelişimi olması mümkün mü ? Aynı durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi?

Birebir aynısını yaşadım enfeksiyondan kalbi durmuştu 6 haftalıkken bir belirtide vermedi doktora gittik 9 hafta zannederken sağlıksız gebelik dediler düşürmeye çalıştılar sonunda maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım allah sabır versin senin elinde olan birşey değil umarım ki sonucun iyi yönde olmuştur

Birebir aynısını yaşadım enfeksiyondan kalbi durmuştu 6 haftalıkken bir belirtide vermedi doktora gittik 9 hafta zannederken sağlıksız gebelik dediler düşürmeye çalıştılar sonunda maalesef kürtaj olmak zorunda kaldım allah sabır versin senin elinde olan birşey değil umarım ki sonucun iyi yönde olmuştur
Tekrar gittim crl mm değişikliği vardı kese de büyümüş ama gene kalp atışı duyulmadı alalım dedi doktor beklemek istedim kan testi yaptı beta 45300 progesteron 8.77 çıktı bu biraz düşük ama bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum dün başka bir hastaneye daha gittim bu defa 5+6 olduğunu yolk kesesinde büyüme olmadığını çok küçük olduğunu söyledi haftaya bu hastaneye tekrar gideceğim o zaman net belli olacak beklemek çok yoruyor 🥺

Gebelik belirtilerin devam ediyormuydu bilmediğin zaman ? Benim belirtilerim bu hafta başladı

Tekrar gittim crl mm değişikliği vardı kese de büyümüş ama gene kalp atışı duyulmadı alalım dedi doktor beklemek istedim kan testi yaptı beta 45300 progesteron 8.77 çıktı bu biraz düşük ama bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum dün başka bir hastaneye daha gittim bu defa 5+6 olduğunu yolk kesesinde büyüme olmadığını çok küçük olduğunu söyledi haftaya bu hastaneye tekrar gideceğim o zaman net belli olacak beklemek çok yoruyor

Hayır birden kesildi tabi ben anlayamadım öldüğünü canlı değilse kesiliyormuş belirtiler senin ki devam ettiğine göre inş bir sıkıntın
Benim aklımı karıştıran o oldu ondan bekledim belirtiler başladı kalbi atmıyor denilince aklım kaldı inşallah yoktur teşekkür ederim 🙏🏼

İyiki beklemeyi tercih etmissin olumsuzsa eni sonu ortaya çıkar zatrn erkenden hamle yapmaya gerek yok kalp atışı için alttan baktılar mı bazen ses duyulmasada kalp atışını gördünüz mü ya da alttan sese bakldmı en zor bekleyiş gönülden isterim ki hiç bir sorun olmasn

İyiki beklemeyi tercih etmissin olumsuzsa eni sonu ortaya çıkar zatrn erkenden hamle yapmaya gerek yok kalp atışı için alttan baktılar mı bazen ses duyulmasada kalp atışını gördünüz mü ya da alttan sese bakldmı en zor bekleyiş gönülden isterim ki hiç bir sorun olmasn
Alttan bakıldı fakat orda da duyulmadı ilk kontrolde karından bebek gözükmemişti ikincide karından net gözüktü ama buna rağmen gelişmiyor alalım dendi iyiki beklemişim gerçekten araştırmadan bişey yapıp sonradan üzülmekten korktum hep

Arkadaşlar son durumunuz nedir? Ben tup bebekle hamile kaldim 7 haftalik hamileyim sat a gore ama ultrasonda 6 haftalik çıkıyor ve kalp atışını goremiyoruz.bir kac dr gezdim maalesef düşükle sonuclanacagini soylediler.kurtaj onerdiler ama benim fiziksel hicbir sikayetim yok.kurtaj icin bekleyecegim ama sizce hic umudum yok mu?

Arkadaşlar son durumunuz nedir? Ben tup bebekle hamile kaldim 7 haftalik hamileyim sat a gore ama ultrasonda 6 haftalik çıkıyor ve kalp atışını goremiyoruz.bir kac dr gezdim maalesef düşükle sonuclanacagini soylediler.kurtaj onerdiler ama benim fiziksel hicbir sikayetim yok.kurtaj icin bekleyecegim ama sizce hic umudum yok mu?
Bende on haftalik hamileyim ama cuma günü ultrasonda altı haftalık gözüküyo kalp atışı da duyulmuyo kürtajla almamız gerekiyor dediler ama benim de bi yandan umudum var çünkü hiç kanamam ağrım bir belirti yok öldüğüne düştüğüne dair yarın kürtaj için çağırdı ne yapmam gerekiyor siz ne yaptınız lütfen cevap verirseniz çok sevinirim

Bende on haftalik hamileyim ama cuma günü ultrasonda altı haftalık gözüküyo kalp atışı da duyulmuyo kürtajla almamız gerekiyor dediler ama benim de bi yandan umudum var çünkü hiç kanamam ağrım bir belirti yok öldüğüne düştüğüne dair yarın kürtaj için çağırdı ne yapmam gerekiyor siz ne yaptınız lütfen cevap verirseniz çok sevinirim
Bende yarın akşam üstü gidecegim doktora. Henuz bir gelişme yok sadece göğüs hassasiyetim azaldi ama hala istahim çok açık:) yarinki doktorun soyledikleri onemli benim için bu hafta takipte kalicam gelisme yoksa ve kesede bozulma gorulurse kurtaji olucam. Bu arada bende de agri sizi tek bir damla kan bile yok maşallah. Doktora gore kanama icreden başlamış. Benim hissettigim bisey yok.Dua edelim bol bol..Allah ol derse olur arkadaşim.

Back
X