9 haftalık gebelik fakat bebek 5 hafta

Aynı benim de öyleydi canım

Öyle hayırlısı olsun vardır bir hayır diyorum ama tabi uzulmeden de edemiyor insan, inşallah bu sefer sen bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın
İnşallah... Kürtaj olmak gerekli galiba parça kalmaması için. Ama iyice de Bi araştır ben olmuştum kürtaj. Bazı dokotlat kendi düşsün daha iyi diyorlar ama o kadar eziyete gerek var mı? Bire parça kalırsa her halükarda kürtaj olacaksın.

Evet o korkutuyor her halükarda kürtaj olacaksam bir kere olurum diyorum ama bakalım nasip hayırlısı olsun inşallah

Benim iki boş gebeliğim var ilkinde kese büyüdü ama boştu ikincisinde kese gelişmedi kalp atışı alamadık kürtaj oldum. Umarım seninki geç döllenmedir duyulur kalp atışı. Kürtaj olacaksan da korkma hiç bir şey anlamıyorsun ağrın falan olmuyor ama inşallah başına gelmez

Ne yazık ki ben de kürtaj oldum

Ne yazık ki ben de kürtaj oldum
Canım çok geçmiş olsun şuan çok zor geliyordur ama zamanla hafifliyor bu sefer tekrar denemek için uğraşıyorsun sonraki sağlıklı olunca zaten ona odaklaniyorsun. İnşallah Allahım bir daha yaşatmaz bize nur topu gibi bebeğimizi kucağımıza alırız

Amin Açok teşekkür ederim desteğiniz icin.Allah isteyen herkese tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…