9 haftalık gebelikte iliski sonrasi kanama

Düşük ile ilgili bisi olsa kanama deeam ederdi dimi

Hiç belli olmaz. Her kanama yoğun olmaz. Ben de kanama geçirdim -ilişki nedeniyle değildi tabi- aralıklı olarak bir kaç günde bir lekelenme şeklinde olurdu.
Bence doktora gidin görsün.
Ayrıca bana bütün doktorlar ilk 3 ay tehlikeli demişti. Ne cesaret?

Evli degilim fakat hamile olsam hic cinsel birliktelik yasamam diye dusunuyorum.
icimde bi yavru varken cinsel durtu duymak bana cok tuhaf geliyor.
Hamileligin son aylarina kadar iliskiye giren kari kocalari da kiniyorum.
Sizin konunuza gelince umarim kotu birsey yoktur. Allah sag salim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin.

Yapmayin arkadaslar gebelik var diye 9 ay iliski yasak degil eger bir sorun yoksa ilski serbestir vajina nerde rahim nerde
Dikkatli ve sorun olmadigi sürece sakıncası yoktur

Çokmu lazım ilk 3 ay tehlikeli olduğu halde ilişkiye girmeniz dayananin biraz bebeginizden önemli mi zevk almanız? Bu yüzden bebeğini kaybeden çok insan var

Ben illa tehlikeli diye bir şey bilmiyorum arkadaşlar, benim doktorum da zaten bir kısıtlama getirmedi, ama sen istediğinde olsun, illa olacak diye bir şey yok dedi.

Benim işim yoğun olduğu için, biraz yoruluyorum sanırım, o yüzden akşamları biraz ağrım oluyor, o yüzden cesaret edemedim açıkcası ben de, eşim de zaten benden daha bile düşünceli bu konuda.

Ama dediğim gibi illaki tehlikeli olacak diye bir şey yok, doktorlarınız kişiye göre, duruma göre değerlendiriyor sanırım.

Kanama kahverengi ise sıkıntı var demek ama pembe kanamadan emin değilim.
İlk 3 ay bizde de yasak değildi. Riskli durumlarda yasaklaniyor sanırım ama hamile iken her pozisyon uygun olmayabiliyor. Biraz arastirirsaniz göreceksiniz..
Birde dr unuz 2 saatlik yolda demissiniz. Bence daha yakin bir yerde bir dr bulabilirseniz sizin için daha iyi olur. Hamilelikte herseyi düşünmek gerekiyor. Allah korusun acil bir durum olsa 2 saat çok uzun bir mesafe.

Özel bir durum olmadıkça serbesttir ama bana garip geliyor, fikrim bu

Kınıyor musunuz?

Bebeğin önünde seviştikleri için mi? : )

Kınıyor musunuz?

Bebeğin önünde seviştikleri için mi? : )
Herkesin kendi tercihi ama düsüncesi bana garip geliyor.
Yani icimde bir canli varken suçluluk duyarim gibi geliyor.
Son aylara gelinmis hala sevisenleri kiniyorum evet.

Hepinizin düşüncelerine saygılıyım fakat doktoruna göre hayret ediyorum bu sıkıntı olmadığını daha önce söyledi yinede yapmadık ama ışte neyse olan oldu tabiki daha dikktliyim artık ama şükürler olsun bir gün geçti ve hala bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…